Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(Βίντεο)



Γράφει Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ξεχάστε από εδώ και πέρα τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής  φυσικών προϊόντων διατροφής. Μέχρι τώρα είχαμε την γνωστή μονσάτο που προσπαθούσε να μας επιβάλει μεταλλαγμένα τρόφιμα  και η ίδια υποχρέωνε τους παραγώγους να αγοράζουν μόνο τους δικούς της σπόρους.
Τώρα με αφορμή την εξάπλωση της θανατηφόρας επιδημίας του κοροναϊού η Νέα Τάξη βρήκε την χρυσή ευκαιρία να αρχίσει να επιβάλει πλέον ολοκληρωτικά  τους δικούς της δηλητηριώδεις διατροφικούς κανόνες με πρώτο στάδιο εφαρμογής αυτών των κανόνων που τώρα προορίζονται να εφαρμοστούν σε παγκόσμια κλίμακα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήδη όρχησαν να απαγορεύουν  τις ιδιωτικές  κτηνοτροφικές μονάδες παραγωγής και να απαγορεύονται παράλληλα η παραδοσιακή καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων με την δικαιολογία του κινδύνου μετάδοσης του κοροναϊού.
Το μεγάλο παιχνίδι  δηλητηριασμού της ανθρωπότητας μπαίνει πλέον σε εφαρμογή.
Το σχέδιο προβλέπει μετά την εμφάνιση του κοροναϊού και την χαλάρωση της έντασης που έχει δημιουργήσει την εμφάνιση ενός νέου πιο θανατηφόρου, ο οποίος με τον τρόμο που θα προκαλέσει καθώς θα μεταδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς όπως ο κοροναϊος και ίσως και πιο ταχύτερα, θα διευκολύνει πιο πολύ την επιβολή των νέων τρόπων διατροφής του παγκόσμιου πληθυσμού.
Στα παρακάτω βίντεο, ειδικοί ερευνητές που επικαλούνται κυβερνητικές πήγες και κυρίως κυβερνητικά έγραφα προβάλλουν με τον πιο παραστατικό τρόπο όλη αυτήν την διαδικασία  επιβολής  των νέων διατροφικών συνηθειών. Ο βασικός σκοπός, σταδιακή μέσω τις διατροφής των νέων προϊόντων  της δυνατότητας του ανθρώπου να σκάφτεται και τις τελικής εξόντωσης του.
Ενδεικτικό σημείο αυτήν της αρχομένης διαδικασίας είναι οι εικόνες που βλέπουμε. Συχνά παράγωγοι να αναγκάζονται να πετούν τα προϊόντα τους όπως γάλα, λαχανικά , εσπεριδοειδή ή και να τα καταστρέφουν οι ίδιοι γιατί δεν τους δίνεται η δυνατότητα να τα αξιοποιήσουν  οικονομικά. Όπως αναφέρεται  το πολύ σε 6 μήνες η κατάσταση αυτή όπως αναφέρουν και διάφοροι δικοί μας γέροντες , θα επιδεινωθεί  με τραγικό τρόπο , για αυτό και συμβουλεύουν   να έχουμε αποθέματα τροφίμων για αρκετό χρονικό διάστημα.
Ένα φαινόμενο που δείχνει πώς εξελίσσεται αυτή η κατάσταση και δεν μας το δείχνουν τα κανάλια , είναι ότι έχει παρατηρηθεί  στην Κίνα που φαίνεται ότι  ξέρουν κάτι παραπάνω, ο κόσμος βγάζει από τις τράπεζες  τα λεφτά του για να αγοράζει τρόφιμα και να τα αποθηκεύει.
Όσον αφορά την χώρα μας την Ελλάδα η  κοροϊδία των ΜΜΕ χτυπά κόκκινο και είναι φρόνιμο να ακολουθήσουμε και εμείς τις συμβουλές αυτών που ξέρουν και να αποθηκεύσουμε τα απαραίτητα  τρόφιμα και άλλα είδη για αρκετό χρονικό διάστημα.
FEMA/DHS Food Shortages Timeline Leaked / China Panic Buying Food / Have Hope


And It’s Just The First Inning in the War of Attrition …Stay Strong


States Ban Sales of Seeds – Meat Packers Closed – Food Shutdown


Στο παρακάτω βίντεο βλέπουν τις συνέπειες της κατάστασης πάνω στη γνήσια αγροτική,  ένας παραγωγός αναγκάζεται να πετάξει όλη την σοδιά από εκατοντάδες κιλά κρεμμύδια  γιατί με τον κοροναϊό δεν αφήνουν να ξεπουλάς. Παράλληλα, ειδικά συνεργία έχουν αρχίσει και κυκλοφορούνε στις κτηνοτροφικές μονάδες παραγωγής και απαιτούν από τους παραγωγούς να υπογράψουν χαρτιά ότι θα εγκαταλείψουν την παραγωγή τους γιατί δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να πουλάνε τα δικά τους κτηνοτροφικά προϊόντα. Όλα αυτά σπάνε όλη την διατροφική αλυσίδα παραγωγής καθώς το σύστημα στοχεύει να πάρει υπό τον απόλυτο έλεγχο του το πώς θα εκθρέφονται οι άνθρωποι.
FOOD SHUTDOWN: Farmers Told to «QUIT FARMING»


Και ενώ ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα διατροφής των πληθυσμών για να τους πιέσουν σε πλήρη υποταγή  στις λεγόμενες αναπτυγμένες δυτικές χώρες και όχι μόνο έχουμε το θλιβερό καθημερινό φαινόμενο εκατοντάδες τόνοι τροφίμων και ειδικά ψωμί  που δεν καταναλώνονται  να πετάγονται στα σκουπίδια ενώ θα μπορούσαν να θρέψουν κοινωνίες του 3 κόσμου που ειλικρινά πεινάνε.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται εκατό τόνοι τροφίμων κυριολεκτικά πετάγονται στα σκουπίδια . και το πιο εντυπωσιακό στην περίπτωση αυτή είναι ότι ακόμα και αυτά τα τρόφιμα που θα πεταχτούν έχουνε κάποιο κόστος που επωμίζονται οι διάφορες υπηρεσίες που είναι υπεύθυνοι για αυτό  δηλαδή η διατροφική ασωτία της σε όλο της το μεγαλείο.
Από όλα αυτά τα άχρηστα τα τρόφιμα που πρόκειται να πεταχτούν, για να καταλάβουμε την μεγάλη σπάταλη που γίνεται , μόνο μόλις το 10 %  το εκμεταλλεύονται για τα συσσίτια  σε φτωχούς και κοινωνικά περιθωριακούς.
Εδώ αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχει μια ουσιαστικά δικτατορία απορρίψεως τροφίμων από τα μεγάλα σουπερμάρκετ  για να καταλάβουμε χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που έγινε στην Γαλλία όταν πήγανε φτωχοί και πεινασμένοι άστεγοι, έξω από ένα σουπερμάρκετ και σκαλίζανε τα σκουπίδια για να βρουν πετάμε τρόφιμα επενέβη η ασφάλεια του σουπερμάρκετ χτυπώντας τους με βίαιο τρόπο για να τους εμποδίσει να πάρουν από τα σκουπίδια κάτι για να φάνε.
Στο παρακάτω βίντεο άλλο ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο για να καταλάβουμε πάλι την μεγάλη σπατάλη που γίνεται. Πήγαν άνθρωποι κατωτέρου εισοδήματος έξω από κάποια σουπερμάρκετ όπου δεν γινόταν αυστηρός έλεγχος των σκουπιδιών και εκεί βρήκαν πεταμένα άθικτα τρόφιμα τα οποία πέταξαν μόνο και μόνο γιατί δεν άρεσαν εμφανισιακά. Επίσης και ληγμένα τρόφιμα τα οποία όμως είχαν το περιθώρια άλλες 2- 3 ημέρες για να καταναλωθούν. Έτσι οι άνθρωποι αυτοί μπόρεσαν να την βγάλουν για ημέρες με αυτά.
Και ένα πολύ χαρακτηριστικό προσωπικό παράδειγμα από ένα μεγάλο σουπερμάρκετ μεγάλης πόλης  στην Ελλάδα την ώρα που ψωνίζαμε υπάλληλος του σουπερμάρκετ μάζευε τσιπούρες για να τις πετάξει στα σκουπίδια όταν τον ρωτήσαμε γιατί το κάνει αυτό μας απάντησε  ότι ήταν ήδη 3 ημερών και δεν τις είχε αγοράσει κανένας, τότε τον ρωτήσαμε αυθόρμητα γιατί δεν τις παίρνει ο ίδιος να τις καταναλώσει στο σπίτι τους μιας που είναι και εργαζόμενος του σουπερμάρκετ  και ορίστε η αναπάντεχη απάντηση του. «Δεν μας επιτρέπουν γιατί αυτό απαγορεύεται και έτσι είμαι υποχρεωμένος να τις πετάξω στα σκουπίδια.»
Δυστυχώς το ίδιο πράγμα γίνεται και με άλλα προϊόντα όπως κρέατα, σαλάμια, τυριά και λοιπά.
Δείτε στο βίντεο πως πετάνε ψωμί που ακόμα θα μπορούσε άνετα να καταναλωθεί.
Brot beim Merkur am Morgen – ORF Am Schauplatz
DOKU – Zu viel des Guten – wie Nahrungsmittel weggeworfen werden von 2016


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ωραία φαγητά μπορείτε να μαγειρέψετε  με μπαγιάτικα ψωμιά, έμειναν έκπληκτοι οι καλεσμένοι, ούτε καν κατάλαβαν ότι αυτά που τους σέρβιραν έγιναν με μπαγιάτικα ψωμιά.
Altes Brot wird Luxus-Menü! Youtuberin Felicitas Then zeigt wie das geht! | Galileo | ProSieben


Στα παρακάτω βίντεο προβάλλεται με πολύ παραστατικό τρόπο όλη αυτή η μεγάλη σπάταλη που γίνεται με τα τρόφιμα και πως μας οδηγούνε σε μια διατροφική καταστροφή και πείνα για τον πολύ κόσμο ενώ χιλιάδες άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους.
This Is What An Economic Collapse Looks Like! Over 700K Jobs Lost, Unemployment Soars


Philip Wollen : Animals Should Be Off The Menu debate | Subtitles in 18 languages


MUST WATCH & SHARE! THIS IS WHY EVERYTHING IS HAPPENING THE WAY IT IS…


Warning: Food shortages on the horizon … 5 signs to watch for


States Ban Sales of Seeds – Meat Packers Closed – Food Shutdown


Get Grounded with “Victory Gardens” The End to the PlANNEDemic


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα