Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Mήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγές;


Μην παρασύρεσαι σε έναν τρόπο ζωής που προσπαθούν να σου επιβάλλουν.

Ότι είναι καλό για κάποιον δεν είναι απαραίτητο να είναι καλό και για όλους τους άλλους. Είμαστε διαφορετικά πλάσματα και το σώμα του καθενός μας, φτιαγμένο από σάρκα και οστά έχει τις δικές του ανάγκες. 

Ζούμε εδώ, στην ύλη, δεν είμαστε ανυψωμένοι σε κάποια αιθερική διάσταση όπου η σωματικότητα δεν είναι πια απαραίτητη γι’ αυτό είναι καλό να αφουγκραζόμαστε το σώμα μας και να το φροντίσουμε όπως αυτό χρειάζεται.

Για μένα είτε τρως κρέας είτε όχι, είτε είσαι χορτοφάγος είτε είσαι βίγκαν είναι εντάξει. Είτε τρελαίνεσαι στην γυμναστική είτε όχι είναι εντάξει. Είτε φοράς ρούχα μοδάτα είτε όχι κι αυτό είναι εντάξει. Αρκεί αυτό που κάνεις, να το κάνεις με χαρά. Όχι γιατί έτσι πρέπει ή γιατί κάποιοι στο επέβαλλαν. Να το κάνεις επειδή το γουστάρεις και νιώθεις μέσα από την διαδικασία ότι κάνεις καλό στο σώμα σου και στον εαυτό σου.

Μην επιβάλλεις στον εαυτό σου σε οποιοδήποτε περιορισμό επειδή είναι της μόδας ή επειδή κάνοντάς το θα φαίνεσαι ανώτερος ή ξεχωριστός. 

Άκουσε το σώμα σου… 
Άκουσε πως ανταποκρίνεται στις διάφορες τροφές που του δίνεις και ακολούθησε την διατροφή που εκείνο θα σου υποδείξει. Άκουσε, το πως νιώθει μέσα στα ρούχα σου, μέσα στα παπούτσια σου, το πως αισθάνεται στην καθημερινότητα σου… 

Το σώμα γνωρίζει και αν μείνεις στη σιωπή και το αφουγκραστείς μπορεί να το ακούσεις να σου ψιθυρίζει ότι:  Η εξέλιξη δεν χρειάζεται περιορισμούς. Η εξέλιξη δεν είναι θυσία. 

Έχουμε αρχίσει να περπατάμε σε μια νέα γη. 

Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις αν θα ζεις σε σύγκρουση με τον εαυτό σου ή θα σε αγαπήσεις και θα σε αποδεχτείς ακριβώς όπως είσαι τώρα

Γιατί αυτό που είσαι τώρα είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να είσαι.
Φάε ό, τι αισθάνεσαι σωστό για σένα… Φόρεσε ότι θες…Τα πρότυπα του παλιού κόσμου αποχωρούν. Δεν υπάρχει μια αλήθεια. Ο καθένας έχει τη δική του πραγματικότητα και την δική του προσωπική αλήθεια. Κανένας δεν είναι ικανός να κρίνει κανέναν. Αυτός που ακούς να σε κρίνει είναι οι κατασκευασμένες φωνές μέσα σου.

Mήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγές;

namaste
despoina palamari


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα