Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Αφήστε τον έρωτα να είναι κάτι ξεχωριστό

 Αφήστε τον έρωτα να είναι κάτι ξεχωριστό. Περιμέ­νετε τις σωστές στιγμές.

Όπως ακριβώς τρώτε κάθε μέρα και πίνετε το τσάι σας και κάνετε το μπάνιο σας, κάνετε και έρωτα. Έτσι το βρίσκετε βαρετό - όλα είναι ίδια. Να κάνετε έρωτα μόνο όταν υπάρ­χει επιθυμία και πάθος, διαφορετικά απλά πείτε: «Με συγχωρείς, δεν υπάρχει επιθυμία, οπότε τι νόημα έχει;»
Αφήστε τον έρωτα να είναι κάτι ξεχωριστό. Και περιμέ­νετε τις σωστές στιγμές. Οι άνθρωποι σχεδόν πάντα επιλέ­γουν τη λάθος στιγμή. Έχω παρατηρήσει ότι όποτε τσακώ­νεται το ζευγάρι, αφού τσακώνεται κάνουν έρωτα. Πρώτα θυμώνουν και μετά τσακώνονται μεταξύ τους, μετά αρχίζουν να νιώθουν ένοχοι γι’ αυτό που κάνουν ο ένας στον άλλον. Μετά αρχίζουν να μισούν τους εαυτούς τους επειδή δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά. Και για να διορθώσουν την κατάστα­ση κάνουν έρωτα.
Αυτό είναι σχεδόν ρουτίνα: τα ζευγάρια μαλώνουν και μετά κάνουν έρωτα. Δεν μπορείτε να βρείτε πιο λάθος κατάσταση στην οποία να κάνετε έρωτα. Πώς μπο­ρεί να είναι ικανοποιητικό;
Περιμένετε τις σωστές στιγμές. Υπάρχουν μερικά διαστήματα- έρχονται- κανείς δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, μερικές φορές είναι εκεί. Είναι απλά θεϊκά δώρα. Μια μέρα ξαφνικά νιώθετε να ρέετε. Δεν έχετε βάρος, νιώθετε σαν να πετάτε. Μια μέρα νιώθετε ότι είστε τόσο ανοιχτός, ώστε θα θέλατε να δώ­σετε όλα όσα μπορείτε στη γυναίκα σας' αυτή είναι η σωστή στιγμή.
Διαλογιστείτε, χορέψτε, τραγουδήστε, και αφήστε την αγάπη να συμβεί ανάμεσα στον χορό, στο τραγούδι, τον δια­λογισμό, την προσευχή. Μετά θα έχει μια διαφορετική ποιό­τητα - την ποιότητα του ιερού.
Η αγάπη μπορεί να έχει την ποιότητα του διαβόλου - έτσι είναι στον κόσμο, κατά 99%. Η αγάπη μπορεί να έχει μια θεϊκή ποιότητα, και αν δεν κάνετε την αγάπη σας θεϊκή, δεν θα σας προσφέρει καμία ικανοποίηση. Μπορεί η ερωτική πρά­ξη σας να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη σε διάρκεια. Τίποτε δεν θα βοηθήσει. Όταν η αγάπη γίνεται ιερή, σας κάνει απλά τόσο ικανοποιημένο, σας κάνει να νιώθετε τόσο τρομερά άνετα.
Osho
"Το σεξ μετράει"


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα