Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Το πρόγραμμα Μονάρχης

 


Η μέθοδος ελέγχου του νου με την ονομασία "Μονάρχης" ιδρύθηκε από τους Ναζί και τους Ιλλουμινάτι και βασίστηκε στην τελετουργική μαύρη μαγεία της Chabad, η οποία διαδόθηκε αρχικά στην Ευρώπη την εποχή του Διαφωτισμού.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται κυρίως σε ολόκληρες γενεαλογίες (γνωστές ως bloodlines) και αποσκοπεί στον απόλυτο έλεγχο των ατόμων. Δημιουργεί πολλαπλές προσωπικότητες με τη μέθοδο κυρίως του βασανισμού, ξεκινάει συνήθως με τη γέννηση του παιδιού και συχνότατα ασκείται από το ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον του ατόμου.




Το άτομο που υφίσταται τo mind control ονομάζεται Μονάρχης (Monarch από την πεταλούδα) ή σκλάβος και αυτός που του εφαρμόζει τη μέθοδο ονομάζεται "προγραμματιστής". Πρόκειται για μια μέθοδο πλήρους προγραμματισμού του μυαλού -και κατ΄επέκταση του ατόμου- δημιουργώντας πολλαπλές προσωπικότητες, κάποιες εκ των οποίων δεν έχουν καν περσόνες (ή alters) αλλά λειτουργούν στο βάθος καθαρά ως "προγράμματα" που ρυθμίζουν τη λειτουργία άλλων προγραμμάτων.
Φυσικά υπάρχει και το επίπεδο των "χειριστών" (handlers) ή αφεντικών (grandmasters), οι οποίοι έχουν υπό τον έλεγχο και την εποπτεία τους τόσο τους χειριστές όσο και ολόκληρη τη ζωή του Μονάρχη-σκλάβου.
Πάμπολλα στοιχεία της μεθόδου αυτής καθώς και των ατόμων που την έχουν υποστεί βλέπουμε καθημερινά, κυρίως στο χώρο της "τέχνης".



Συχνότατα, δε, γινόμαστε μάρτυρες της "θυσίας" του πρωτότοκου όλων αυτών των σατανιστών που έχουν υποστεί έλεγχο του νου,και τους θεωρούμε ινδάλματά μας και σοβαρούς "καλλιτέχνες".



Πλέον έχουμε "ηθοποιούς" που μπορούν να εμφανιστούν ως γυναίκες και ως άντρες:
Στο απόσπασμα αυτό εμφανίζεται η Britney Spears να αλλάζει "alter" ή προσωπικότητα εν μέσω συνέντευξης, Κάποια από τις λέξεις που ειπώθηκαν ήταν η "εντολή":



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα