Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ: Η 22η ΜΟΙΡΑ.



 Με τον Ιωάννη Κόκκινο.

Καλή εβδομάδα, και όχι, πλανητικά δεν μπαίνει σήμερα το Φθινόπωρο! Η εβδομάδα μάλλον μας πηγαίνει αρκετά πίσω αφού ενεργοποιείται η 22η μοίρα του Αιγόκερω, κοντά στην οποία στους δύο βασικούς χάρτες της Ελλάδας, του 1822 & 1830, βρίσκονται ο Ήλιος στον έναν και ο Ποσειδώνας στον δεύτερο (πώς τα καταφέρανε έτσι οι πρόγονοί μας δεν ξέρω αλλά μπράβο τους...).
Η ενεργοποίηση της 22° Αιγόκερω γίνεται με βασική δύναμη τον Πλούτωνα που έχει σταθμεύσει εκεί από τα μέσα Αυγούστου περιμένοντας να ορθοδρομήσει. Ξέρω, δεν ακούγεται καλό, και γίνεται λίγο χειρότερο επειδή στον χάρτη του 1830 που αντιπροσωπεύει την κρατική υπόσταση της Ελλάδας (ενώ ο του 1822 την εθνική επανασυσπείρωση και παλιγεννεσία) η συγκεκριμένη μοίρα «δίνει» μία χιαστί στη Σελήνη, τον λαό, που βρίσκεται στις 22° των Διδύμων. Το φυτίλι τις επόμενες ημέρες το ανάβει ο Ερμής, που από τις 22° Ζυγού τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και τους πλανήτες που βρίσκονται κοντά του (Ήλιο - Ποσειδώνα Ελλάδας). Στην ίδια μοίρα επίσης, 22° Αιγόκερω, θα γίνει η τελευταία συνάντηση Δία - Πλούτωνα στα μέσα Νοεμβρίου καθώς θα έχουν και οι δύο ορθοδρομήσει. 
Ουσιαστικά, τότε θα ανοίξει ο νέος συνοδικός κύκλος τους. Στις 22° των Ιχθύων επίσης βρίσκεται η Αφροδίτη της Ελλάδας - γι αυτό ενεργοποιείται το προσφυγικό. Για τους σημειολόγους θυμίζω ότι είμαστε εν έτει 2020 και για τους αριθμολόγους ότι το 22 είναι αριθμός υψηλότατης δόνησης μεν αλλά έχει τον ριζικό 4, των ασθενειών.
Καλά όλα αυτά τα αστρολογικά αλλά τι σημαίνουν. Κατ' αρχάς να πω ότι είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις σε κάποιο πολυπαραγοντικό θέμα όπως ένα ολόκληρο κράτος, ειδικά όταν αυτό είναι στενά εξαρτημένο από πολλές ξένες κρατικές οντότητες. Όμως όταν έχεις να μελετήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα που το αφορά, τα πράγματα εστιάζονται. Ο Ήλιος είναι η κυβέρνηση, το κεφάλι του κράτους. Η επίσημη (η φανερή) αρχή. Κάτω από τη μπότα του Πλούτωνα, δέχεται πιέσεις από κάθε σκιώδη εξουσία -που στην ουσία ασκεί τη διακυβέρνηση- για να υποκύψει στα θέλω της και τα συμφέροντά της.
Ο Ερμής είναι τα μέσα επικοινωνίας, τηλεοράσεις - τύπος - Ίντερνετ, αλλά και ο πολιτικός λόγος. Με τη σκληρή όψη του τετραγώνου, τα μέσα χρησιμοποιούνται με δόλιο τρόπο για να διασπείρουν ψεύδη, παραπλανήσεις, παραπληροφόρηση, συνωμοτικές θεωρίες, και οτιδήποτε μπορεί να εξασφαλίσει την εδραίωση των συμφερόντων επάνω στην κυβερνητική οντότητα (Ήλιος) και μέσω αυτής σε όλο το κράτος. Όσα ακούγονται και γράφονται στα κοινωνικά δίκτυα απαιτούν βαθύτατη αμφισβήτηση και εξονυχιστικό έλεγχο μέχρι το βάθος τους ώστε να ιχνηλατηθεί ποιος πραγματικά ωφελείται - κάτι που θα αποκαλυφθεί σχεδόν αυτόματα στα μέσα του Νοέμβρη. Λόγω της υπεραισιοδοξίας που θα διακατέχει τότε τους «έχοντες», θα προβούν σε υπερβολές που θα τους φανερώσουν. Έως τότε υπομονή και εγρήγορση.
Εδώ μην ξεχνάμε τη χιαστί όψη του Ποσειδώνα με τη Σελήνη, εμάς, τον λαό, στον χάρτη του 1830. Ενώ πάντα πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι έχουμε βαθιά γνώση των τεκταινομένων στο κράτος μας λόγω της «έξυπνης» Σελήνης στους Διδύμους, ουσιαστικά ζούμε σε μία μόνιμη πλάνη λόγω Ποσειδώνα. Δεν γίνονται τυχαία πιστευτά όλα τα ψέμματα που μας ταΐζουν οι πολιτικοί εδώ και δύο αιώνες, και συνέχεια, κάθε φορά, τα καταπίνουμε αμάσητα χωρίς να βάζουμε μυαλό! Όσο υπάρχει αυτός ο χάρτης, οι πολιτικοί θα εξαπατούν πανεύκολα τους Έλληνες και οι Έλληνες θα εξαπατώνται από τους πολιτικούς. Τώρα κατανοούμε πιστεύω το γιατί.
Με τον στάσιμο Πλούτωνα να ενεργοποιεί για πολλούς μήνες αυτή την όψη τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα. Νομίζουμε, είμαστε σίγουροι δηλαδή, ότι η νοητική μας δεινότητα έχει αυξηθεί και αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα και «έξω από το κουτί» (τις κάθε είδους εξωτικές θεωρίες). Όμως, πέρα από τη στρεβλή λειτουργία της χιαστί που παράλληλα μας εξωθεί σε μία αμφιβόλου αποτελέσματος δράση, ο Ποσειδώνας ενεργεί για να μας παραπλανήσει ακόμη μία φορά. Τα πιστεύω μας παίρνουν φανατική χροιά, κάτι στο οποίο συμβάλλει και η αντίθεση Δία - προοδ. Αφροδίτης, και φυσικά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που ο ίδιος πρεσβεύει. Κατανοούμε ότι αυτό που πιστεύει κάποιος φανατικά είναι για τον ίδιο η μία μόνη απόλυτη και μοναδική αλήθεια, και υπό τις τρέχουσες συνθήκες δεν ερχόμαστε σε σύγκρουση ή διαφωνία μαζί του - γιατί δεν υπάρχει έδαφος ούτε να πειστούμε ούτε να πείσουμε. Όποιος και να έχει δίκιο η ηρεμία του νου είναι το πολυτιμότερο αγαθό αυτές τις εποχές. Αφήνουμε τις (ανούσιες...) διαμάχες, προσέχουμε τον εαυτό μας, και γινόμαστε εμείς οι κερδισμένοι.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα