Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Οι 3 Σημαντικές Διαδοχικές Όψεις Του Παντοδύναμου Άρη Στον Κριό Τις Επόμενες 30 Ημέρες


ΑΡΗΣ, από 1-8 έως 3-9-2020
Με τον Ιωάννη Κόκκινο.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης της δράσης και της ενέργειας. Ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τον ικανό πολεμιστή, τον θερμό εραστή, τον ανταγωνιστικό αθλητή, τον ακούραστο επαγγελματία και οποιονδήποτε άνθρωπο που βάζει στόχους και θέλει να τους πετύχει. Από την κακή του πλευρά ο ίδιος πλανήτης μπορεί να γίνει ψυχρός εκτελεστής, σεξουαλικά αχόρταγος, ανήθικος αγωνιστής, ανελέητος κερδοσκόπος, και γενικά άνθρωπος που μεταχειρίζεται την ωμή βία για να επιτύχει τους στόχους του χωρίς να υπολογίζει ηθικές συνέπειες.
Τις επόμενες τριάντα ημέρες ο παντοδύναμος Άρης στον Κριό σχηματίζει τρεις σημαντικές διαδοχικές όψεις, ξεκινώντας την επόμενη ακριβώς τη στιγμή που τελειώνει την προηγούμενη.
Από την 1/8 έως τις 8/8
Κάνει τετράγωνο με τον Δία με κορύφωση τις 4/8. Την εκρηκτική τους πλευρά σε κοσμικό επίπεδο δυστυχώς την βιώσαμε με πολλές θανατηφόρες εκρήξεις. Δυστυχώς όμως και πάλι, είναι αστρολογικά αδύνατον κάποιος να προέβλεπε με ακρίβεια ώρας και γεωγραφικού στίγματος το καθένα από αυτά τα συμβάντα. Απλά η μελέτη γίνεται εκ των υστέρων για να επιβεβαιώσει τη δυναμική της όψης. Πέραν τούτων, σε ατομικό επίπεδο πηγάζει η σφοδρή επιθυμία νέων ξεκινημάτων που όμως χρειάζονται προσεκτική θέσπιση στρατηγικής ώστε να μην υπάρξει καταστροφικός παρορμητισμός και βιασύνες, πράγματα που θα οδηγήσουν σε βέβαια λάθη. Παρά τον εσωτερικό ενθουσιασμό μας προτιμάμε μία μάλλον επιφυλακτική στάση γιατί εκτός των άλλων οδηγούμαστε εύκολα και προς τη σωματική και ψυχική μας εξάντληση.
Από τις 8/8 έως τις 18/8
Σχηματίζεται ένα τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα, καθώς ο πρώτος περνάει ακριβώς επάνω από τη σκοτεινή Λίλιθ (ουπς...) με κορύφωση την 13/8. Η ενέργεια εξακολουθεί να βρίσκεται σε επίπεδα τόσο υψηλά που δεν αρκούμαστε στις δικές μας δυνάμεις αλλά επιθυμούμε διακαώς να κατακυριεύσουμε οποιονδήποτε άλλον που θα βρεθεί «του χεριού μας». Ή μάλλον του μυαλού μας, αφού οι δυνάμεις του Πλούτωνα είναι υποχθόνιες και υποσυνείδητες. Το όνομα Λίλιθ εγγυάται ότι στον αγώνα θα επιστρατεύσουμε και κάθε όπλο της σεξουαλικότητάς μας και της λαγνείας μας, ανεξάρτητα προς ποιο φύλο απευθυνόμαστε. Η Λίλιθ δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Φυσικά θα συναντήσουμε αντίσταση και αντίδραση αφού το ίδιο θα επιθυμήσουν και οι άλλοι δι' ημάς, και εδώ είναι αυτό που λένε ας νικήσει ο καλύτερος. Τίμια πράγματα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για τους δύο κυβερνήτες του Σκορπιού. Όπου Σκορπιός σημαίνει αυτοκαταστροφικότητα και έλλειψη κάθε μέτρου. Αμήν. Συμβουλή του αστρολόγου: αποφύγετε να δημιουργήσετε εχθρούς.
Στη θετική πλευρά η όψη είναι άριστη ανάμεσα σε ζευγάρια που διατηρούν μία υγιή σχέση. Η σεξουαλικότητά τους απογειώνεται, και τα παιχνίδια εξουσίας τους ανεβάζουν σε νέο επίπεδο. Εάν φυσικά η σχέση δεν είναι υγιής, κάθε παθογένεια θα αποκαλυφθεί. Κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και σαν θετικό, ώστε να την διορθώσουν. Τα παιχνίδια δύναμης δεν γίνονται μόνο για την καταστροφή - είτε στον ερωτικό είτε στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό στίβο. Επιβιώνουμε και ισχυροποιούμαστε.
Από τις 18/8 έως τις 3/9
Καθώς είναι η σειρά Άρη - Κρόνου για τετράγωνο με κορύφωση τις 24/8, οι δυνάμεις καταλαγιάζουν. Φαινομενικά τουλάχιστον. Γιατί μέσα μας βράζει ο πυρετός της δημιουργίας, του κέρδους, της κατάκτησης εδώ-και-τώρα από τη μεριά του ασυγκράτητου νεαρού Άρη, πράγμα που ο σοφός γηραιός Κρόνος δεν βλέπει με καλό μάτι. Στο σημείο αυτό προσέχουμε ότι και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο της κυριαρχίας τους σε πλήρη δύναμη. Σε μια τέτοια όψη, συνήθως ο εύφλεκτος Άρης προφταίνει να εκδηλωθεί προτού ο Κρόνος τον συμμαζέψει, κάτι που το καταφέρνει έστω και καθυστερημένα, αφού όμως ο Άρης που «ξέρει» ότι το χρονικό - Κρονικό του περιθώριο είναι μικρό έχει ήδη λειτουργήσει εντελώς μα εντελώς απερίσκεπτα κάνοντας τη ζημιά. Γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο ξέσπασμα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ελεγχθεί οπότε να είσαστε προετοιμασμένοι να ζητήσετε συγνώμη και να επανορθώσετε ό,τι μπορεί να διορθωθεί εκ των υστέρων.
Θα κυριαρχήσουν και πάλι οι φιγούρες εξουσίας αλλά τώρα χωρίς να μπορούμε να διαπραγματευτούμε ή να αμφισβητήσουμε τη θέση τους όπως επί Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσουμε περιορισμό - και φυσικά κάθε φιγούρα εξουσίας βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο μέσα στο μυαλό μας. Που σημαίνει ότι σαν κάτι τέτοιο μπορεί να θεωρήσουμε και τους φόβους μας. Συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι ρεαλιστικοί και απελευθερωνόμαστε άμεσα! Συμβουλή του αστρολόγου: διοχετεύντας προς τα έξω την ενέργεια του Άρη υπακούοντας στη «δοσολογία» και το μέτρο του Κρόνου, είναι η υγιέστερη έκφραση αυτής της όψης.
~
Ο Άρης αρχετυπικά θέλει να σπάει τα όρια και να κατακτά συνεχώς νέα εδάφη. Όλο αυτό το διάστημα, ευρισκόμενος μάλιστα και στη σκιά της αναδρομής του, χρειάζεται περισσότερη προσοχή απ' ότι συνήθως. Θυμόμαστε πάντα τις αρνητικές του ιδιότητες και προσπαθούμε να τις αποφεύγουμε έχοντας σαν "καμπανάκι συναγερμού" το ότι εάν θελήσουμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικά επίμονα θεωρώντας ότι δεν παίρνει αναβολή ούτε για μετά από λίγες ώρες, ομιλεί από μέσα μας ο Άρης και πρέπει να το αναβάλλουμε για τις λίγες ώρες αυτές. Συνήθως θα μας έχει περάσει.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα