Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

"Αυτοάμυνα σε Μαχαίρι”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο
Αυτοάμυνα σε μαχαίρι, είναι η ικανότητα να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε πιθανή επίθεση μαχαιριού που θα δεχτείς, εφόσον εσύ είσαι άοπλος.
Στο χώρο της Αυτοάμυνας, είναι πολλοί εκείνοι που διδάσκουν μαχαίρι και δυστυχώς οι περισσότερες τεχνικές που παρουσιάζουν μέχρι και σήμερα, ακόμα και γνωστές εταιρίες και συστήματα αυτοάμυνας (ομοσπονδίες κλπ), είναι εσφαλμένες και άκρως επικίνδυνες. Όπως για παράδειγμα, το να διδάσκουν αυτοάμυνα χωρίς τη γνώση της χρήσης ή στο κομμάτι της αυτοάμυνας, σε περίπτωση που το μαχαίρι πέσει από τον επιτιθέμενο, να το κλωτσήσεις μακρυά……και τα δύο, είναι κάτι σαν αυτοκτονία.

Για κάποιον που θέλει να διδαχτεί οτιδήποτε αφορά το μαχαίρι, θα πρέπει να μείνει σαφώς μακρυά από τις πολεμικές τέχνες και τα συστήματα αυτοάμυνας που αντιγράφουν αντίστοιχες τεχνικές πολεμικών τεχνών, όπως επίσης και από τις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ), το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό τον ανταγωνισμό σε έναν αγώνα (κοινώς έχει αθλητική μορφή) και να απευθυνθεί σε εκπαιδευτές που ασχολούνται και διδάσκουν δυναμικές και ρεαλιστικές μορφές άμυνας μαχαιριών.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα