Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Η ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΦΥΣΗ ....


Οι Κρύσταλλοι της Επίφυσης Συντονίζονται με τα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία.
Τεχνολογία vs Αφύπνισης
Το μυαλό μας συντονίζεται με το Ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον μας. Η συμπεριφορά, η υγεία και η ύπαρξη μας βασίζονται σε αυτές τις επιδράσεις της ηλεκτρικής ενέργειας
Η επίφυση ή κωνάριο είναι ένας ενδοκρινής αδένας του σώματος. Είναι η μόνη περιοχή του σώματος που διαθέτει φωτοευαίσθητα κύτταρα, τα οποία την καθιστούν φωτοευαίσθητο ενδοκρινή αδένα, δίνοντας της προηγμένες ικανότητες.
Έχει το μέγεθος περίπου ενός μπιζελιού και βρίσκεται τοποθετημένη ανάμεσα στα ημισφαίρια του εγκεφάλου, στην τρίτη κοιλία, πτυχωμένη σε μία αύλακα, η οποία δημιουργείται από την καμπυλότητα των δύο θαλαμικών σωμάτων.
Οι λειτουργίες τις επίφυσης είναι πολύ σημαντικές ως προς την επιρροή που έχουν σε πολλά όργανα και αδένες του σώματος.
📷

Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΑΔΕΝΑΣ:

Παράγει την ορμόνη μελατονίνη.
Δημιουργεί το αίσθημα της νύστας με την έκκριση της παραπάνω ορμόνης.
Μετατρέπει τα σήματα του νευρικού συστήματος σε «ενδοκρινή σήματα» (δηλαδή ουσίες).

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

  • Μετατρέπει την ορμόνη σεροτονίνη σε μελατονίνη κατ’ αναλογία με την ποσότητα του φωτός που δέχονται τα φωτοευαίσθητα κύτταρά του.
  • Ανάλογα με την έκκριση σεροτονίνης ή μελατονίνης και της ποσότητας τους, οι υπόλοιποι ενδοκρινείς αδένες λαμβάνουν χημικά σήματα που αφορούν τη λειτουργία τους
  • Ρυθμίζει τον κιρκάδιο ρυθμό και τον βιορυθμό στα όντα, μέσω της έκκρισης αυτών των δύο ουσιών.

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ

Η ανθρωπότητα σήμερα κολυμπά σε έναν ωκεανό από αφύσικες δονήσεις που δημιουργούνται από τη δική μας τεχνολογία. Η επίφυση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε αυτούς τους Ηλεκρομαγνητικούς (ΕΜ) παλμούς λόγω των κρυσταλλικών σχηματισμών εντός της.
Πρόσφατα, επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο σχηματισμό κρυστάλλων στην επίφυση, που μπορεί να συντονιστεί με το EM περιβάλλον μας και συγκεκριμένα την κυτταρική τεχνολογία. Η ανακάλυψη αυτή παρέχει μια νέα αντίληψη της επίφυσης και πώς διασυνδέεται με το EM περιβάλλον μας.
«Η επίφυση είναι ένας νευροενδοκρινική αδένας που εκκρίνει μελατονίνη, υπεύθυνος για τον έλεγχο του φυσιολογικού κιρκαδιανού ρυθμού. Μια νέα μορφή biomineralization έχει μελετηθεί στην ανθρώπινο επίφυση. Αποτελείται από μικρούς κρυστάλλους που είναι λιγότερο από 20 εκτ. μήκος. Αυτοί οι κρύσταλλοι θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για ένα ηλεκτρομηχανικό βιολογικό μηχανισμό μεταγωγής στην επίφυση λόγω της δομής τους και τις πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες τους. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης (SEM) και φασματοσκοπία διασποράς ενέργειας (EDS), αναγνωρίσαμε την μορφολογία των κρυστάλλων και έδειξαν ότι περιέχουν μόνο στοιχεία ασβεστίου, άνθρακα και οξυγόνου […]
«Λόγω της ταχείας ανάπτυξης της κινητής τηλεφωνίας, η αλληλεπίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (EMF) με το βιολογικό περιβάλλον γίνεται ένα πρόβλημα δημόσιας υγείας. Αν και η δράση της μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας στη βιολογία είναι ακόμα ασαφής, διάφορες υποθέσεις αλληλεπίδρασης έχουν υποδειχθεί:. Hot spot φαινόμενα, αλληλεπίδραση ADN / RF-EMF, EMF επίδραση στην κυτταρική ανάπτυξη (ογκολογία) [1-3]»
Αυτά τα ευρήματα της κρυσταλλικούς σχηματισμούς στην ανθρώπινη επίφυση μελετήθηκαν επίσης και από άλλους στην επιστημονική κοινότητα:
«Αν και το μέταλλο μαγνητίτης (Fe3O4) καθιζάνει βιοχημικά σε βακτήρια, πρωτόζωα και μια ποικιλία ζώων, δεν έχει τεκμηριωθεί προηγουμένως σε ανθρώπινο ιστό. Χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά ευαίσθητο υπεραγώγιμο μαγνητόμετρο σε ένα καθαρό-lab περιβάλλον, έχουμε ανιχνεύσει την παρουσία του σιδηρομαγνητικού υλικού σε μια ποικιλία ιστών στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Μαγνητικά εκχυλίσματα σωματιδίου από διαλυτοποιημένους ιστούς του εγκεφάλου εξετάστηκαν με υψηλής ανάλυσης μετάδοσης ηλεκτρονικής μικροσκοπίας, περίθλαση ηλεκτρονίων και στοιχειακές αναλύσεις εντόπισαν μέταλλα της οικογένειας του μαγνητίτη-μαγεμίτη, με πολλές από τις κρυστάλλινες μορφολογίες και δομές που μοιάζουν με έντονα εκείνες καθιζάνουν στα magnetotactic βακτήρια και στα ψάρια”.
Τίθεται το ερώτημα, «ποια είναι η πηγή αυτών των νέων κρυστάλλων που βρέθηκαν; Ορισμένοι υποθέτουν ότι το φθορίδιο (φθοριούχο νάτριο) μπορεί να είναι η πηγή της ασβεστοποίησης που μελετάται.
«Το φθόριο δεν συσσωρεύεται στον εγκέφαλο. Από όλους τους ιστούς, ο εγκέφαλος έχει τη χαμηλότερη συγκέντρωση φθορίου. Είναι γενικά αποδεκτό ότι το φράγμα αίματος-εγκεφάλου περιορίζει το πέρασμα του φθορίου μέσα στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Η ανθρώπινη επίφυση είναι έξω από το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Είναι ένα από τις λίγες & μοναδικές περιοχές στον εγκέφαλο όπου το φράγμα αίματος-εγκεφάλου είναι αδύναμο. […] Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι η επίφυση μπορεί να απομονώνει το φθορίδιο από την κυκλοφορία του αίματος».


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα