Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

Μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά την δολοφονία του Φλόιντ. Μια θεωρία με πολλή λογική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο
Παρακάτω θα διαβάσετε μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά την δολοφονία του Φλόιντ. Μια θεωρία με πολλή λογική.
Την έγραψε ο Τζιμ Χοτζ, Αμερικανός (Jim Hodge)
Η δολοφονία του Floyd οργανώθηκε;
Στημένο γεγονός;
Αυτοί οι αξιωματικοί κάτι έκαναν, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς, αλλά κάτι απλώς δεν κολλάει.
Πιστεύω ότι υπάρχει τουλάχιστον η «πιθανότητα» να έχουμε να κάνουμε με μια σχεδιασμένη δημόσια εκτέλεση ενός μαύρου πολίτη από έναν λευκό αστυνομικό, με σκοπό τη δημιουργία φυλετικών εντάσεων που θα προκαλούσαν άνθρωποι που έχουν ήδη ψυχολογικά τραυματιστεί από την τρομοκρατία του Covid 19.
Ιστορικά, σε προεκλογικές περιόδους και σε αμφισβητούμενες περιοχές ή σε ομάδες, τα περιστατικά φυλετικής βίας είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη συμπάθεια της μαύρη κοινότητας για τον Πρόεδρο Τραμπ, ένα γεγονός σαν αυτό ήταν δυστυχώς προβλέψιμο.
Εξετάστε τα ακόλουθα σημεία και συγκρίνετέ τα με κάθε άλλο περιστατικό βίας της αστυνομίας που έχετε δει ποτέ.
Το συμβάν είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, τρεις αστυνομικοί κρατούν έναν πολίτη με χειροπέδες. Επί 8 λεπτά ένας αξιωματικός έχει το γόνατό του στο λαιμό του George Floyd, μία μέθοδος που δεν διδάσκεται ούτε εγκρίνεται από κάποια υπηρεσία επιβολής του νόμου.
Επιπλέον, εκτός από τον Ασιάτη αστυνομικό που μιλά περιστασιακά στο πλήθος των παρισταμένων, δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία μεταξύ των υπολοίπων αστυνομικών και του κ. Floyd. Δεν μιλάνε, δεν φωνάζουν. Πότε έχετε δει βίντεο αστυνομικής βιαιότητας χωρίς να φωνάζουν οι αστυνομικοί;

Επιπλέον, η αστυνομία φαίνεται να αντιδρά χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Δεν προσπαθούν να υποτάξουν και να συλλάβουν τον πολίτη, εφόσον εχει ήδη συλληφθεί και φορά χειροπέδες. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να τον τοποθετήσουν στο πίσω μέρος του περιπολικού. Δεν υπάρχει εύλογη δικαιολογία για να ρίξουν κάτω και να κάθονται πάνω σε έναν άνθρωπο που ήδη είναι δεμένος και μάλιστα με ένα γόνατο τοποθετημένο στο λαιμό του. Ο κ. Floyd δεν παρουσίασε καμία απειλή και δεν αντιστάθηκε. Ο μόνη λογική εξήγηση είναι ότι σκόπευαν να σκοτώσουν έναν μαύρο πολίτη.
Σκεφτείτε αυτό, αυτοί οι αστυνομικοί δεν προσπάθησαν να καλυφθούν, όπου ο ένας κοιτάζει στην κάμερα με άψυχα μάτια και ένα ψυχρό πρόσωπο, που θυμίζει δολοφόνο, την ώρα που σκοτώνει εν γνώσει του έναν Αμερικανό Πολίτη.
Κανένας από τους αξιωματικούς δεν μίλησε, δεν μίλησαν ούτε μεταξύ τους, ούτε με τον κ. Floyd. Δεν ανταποκριθηκαν στις παρακλήσεις του να τον αφήσουν να αναπνεύσει. Κάθισαν επάνω του μεχρι που έχασε τις αισθήσεις του και μετά άλλα 4 λεπτά, μάλλον για να διασφαλίστει ότι ο κ. Floyd ήταν νεκρός και δεν μπορούσε να αναβιωθεί
Οι παρευρισκόμενοι επικοινωνούν προφορικά με τους αξιωματικούς, ότι δεν αναπνέει. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο περιστατικό, δεν είδαμε ποτέ τους αστυνομικούς να μπαίνουν σε αστυνομικού; ασυρμάτους.
Δεν τους είδαμε ποτέ ούτε τους ακούσαμε να καλούν αποστολή ενισχύσεων.
Καμία άλλη αστυνομική μονάδα δεν έφτασε ποτέ στον τόπο του συμβάντος και παραδόξως το πλήθος δεν φαίνεται να αυξάνεται.
Το συμβάν δεν τελειώνει έως ότου φτάσει ένα ασθενοφόρο και τον ρίχνουν αδιάφορα πάνω σ’ ένα φορείο.
Σε κανένα σημείο κανένας ένστολος δεν ελέγχει το σφυγμό ή την αναπνοή του θύματος. «Σαν να ήταν εντελώς αδιάφοροι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι ίδιοι»
Ποιος κάλεσε το ασθενοφόρο και για ποιο λόγο; Γιατί αν ο λόγος ήταν ότι ο κ. Floyd είχε ιατρικό πρόβλημα, δεν θα συνέχιζαν να συνθλίβουν το λαιμό του.
Λίγο μετά το βίντεο έγινε viral, εμφανίσθηκε μια ψεύτικη σελίδα στο Facebook που φερόταν να ανήκει στον αξιωματικό πο ήταν στο επίκεντρο της δολοφονίας, όπως και φωτογραφίες με την ένδειξη "Stand your Ground" και "Trump 2020". Μια εικόνα του αστυνομικού με ένα κόκκινο καπέλλο που λέει "Make America White Again".
Είναι απλώς τυχαίο ότι αυτό συμβαίνει την εβδομάδα μετά το περιστατικό ενός σημαντικού πολιτικού ζητήματος, με τη δήλωση του Μπάιντεν «Δεν είσαι Μαύρος», που ξεκίνησε να απειλεί για τη μαύρη ψήφο που οι Δημοκρατικοί υπολογίζουν απεγνωσμένα;
Επιπλέον, υπάρχουν ουσιαστικά αποδεικτικά βίντεο για τη σύλληψη τουλάχιστον ενός αξιωματικού. Οι τοπικές αρχές δεν θα του χρεώσουν αμέσως κάποια κατηγορία , εκτός εάν οι αρχές του προσάψουν κάτι άλλο!
Είναι απλώς σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς την ακριβή στιγμή που η εκστρατεία φόβου COVID-19 καταρρέει και αφού έχει ψυχολογικά τραυματίσει ολόκληρη τη χώρα και οι απόπειρες αυτοκτονίας αυξάνονται; Είναι απλώς σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει μετά την υπόθεση Auhmed Aubrey ... Και γιατί ο θάνατος το Όμπρυ διαφεύγει εντελώς από τα mainstream μέσα ενημέρωσης ακόμη και δύο ολόκληρους μήνες μετά τον θάνατό του; Είναι απλώς σύμπτωση ότι ο Baiter Obama δημοσίευσε βίντεο πριν από μερικές εβδομάδες, συνδέοντας το COVID με το "Systemic Racism" (Συστημικό ρατσισμό);
ΤΕΛΙΚΑ .... ολόκληρη αυτή η σκηνή δείχνει το αστυνομικό αυτοκίνητο και την πινακίδα με την ένδειξη "αστυνομία". Ήταν ολοφάνερο πως η κάμερα πλαισιώθηκε τέλεια για μέγιστη δυνατή ορατότητά του. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το όλο συνέβαινε μόλις 1 μέτρο μακριά από το πίσω κάθισμα του αστυνομικού αυτοκινήτου και αυτοί οι μπάτσοι πίστεψαν ότι ήταν πιο έξυπνο να σκοτώσεις έναν μαύρο άντρα μπροστά στις κάμερες, παρά να τον σηκώσεις και να τον μετακινήσεις στο πίσω μέρος του αστυνομικού αυτοκινήτου.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
(οι φωτογραφίες που βλέπετε συνόδευαν το αυθεντικό κείμενο του Τζιμ Χοτζ -ο οποίος είναι ήδη στοχευμένος- όμως εφόσον ήταν αδύνατη η πρόσβαση στο λινκ που παρέπεμπαν, τις έκοψα όπως εμφανίζονταν στην ανάρτηση. Το κείμενο μεταφράστηκε αυτόματα και υπέστη μια πρόχειρη επεξεργασία από εμάς)
*Το πήρα από την σελίδα “ΜΕΣΑ”

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα