Τρίτη 12 Μαΐου 2020

2024. Η αυγή του Ανθρώπου

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ: Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας
Πρόλογος
Αυτό το γραπτό πάει βαθιά μέσα στους εσωτεριστές που βρίσκονται πίσω από θέματα Alien καθώς και το τρέχον πρόδηλο κακό, όπου η Χαζαρική Μαφία έχει υφαρπάξει τις κυβερνήσεις του Δυτικού Κόσμου αλλά κυρίως την κυβέρνηση των ΗΠΑ η οποία τώρα παρασιτεί σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω των υπερ-φασιστικών πιονιών της. Αν δεν είστε λίγο εξοικειωμένοι σε αυτά τα θέματα, τα περισσότερα που αναφέρονται εδώ, δεν θα ταιριάζουν στο κεφάλι σας, οπότε μην σπαταλάτε το χρόνο σας διαβάζοντάς το. Συχνά, η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και ένα μεγάλο μέρος της τρέχουσας πραγματικότητας βασίζεται σε κρυφούς παράγοντες που είναι πραγματικά πολύ περίεργοι.
Γιατί οι ηγέτες φαίνονται τόσο πεισματάρηδες, τόσο αρνητικοί στο να συζητούν ανοιχτά θέματα εξωγήινης ζωής ή απομακρυσμένης προβολής; Γιατί είναι τόσο δυσκίνητοι στην εξεύρεση συνεργατικών και ειρηνικών λύσεων στα πολλά επίμονα προβλήματα της ανθρωπότητας; Γιατί οι ηγέτες φαίνονται να είναι τόσο πρόθυμοι στο να κρατούν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι για τόσα πολλά πράγματα; Γιατί οι ηγέτες θέλουν να ελέγχουν τους οπαδούς τους τόσο έντονα, διατηρώντας τους κακοπληροφορημένους αλλά πιστούς; Ποιο είναι το μυστικό; Δεν βγαίνει νόημα. Είναι σχεδόν σαν κάποιος να προσπαθεί σκόπιμα να εμποδίσει την ανθρωπότητα να συνεργαστεί για να δημιουργήσει ένα όμορφο νέο πεπρωμένο.
Ψάχνοντας εμείς οι άνθρωποι, έχουμε φτάσει να γνωρίζουμε, πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται μια κλίκα λίγων ανθρώπων που στον πυρήνα της βρίσκεται μια ψευδο-εβραϊκή κάστα που είναι γνωστοί ως «Χαζάροι» και κοιτώντας την Ιστορία γνωρίζουμε πως αυτοί ξεκίνησαν ως μια νομαδική φυλή. Πως μια νομαδική φυλή από τα βάθη της Ασίας, έχει καταφέρει να κυβερνάει τον κόσμο δια του χρήματος, σε συνεργασία με το παλιό κατεστημένο και τις θρησκείες;
Είναι δυνατόν μια νομαδική φυλή να έχει επιτύχει κάτι τέτοιο από μόνη της; Είναι δυνατόν μια φυλή προερχόμενη από τις στέπες να κάνει προγραμματισμούς εκατονταετιών;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ!
Ποιοι ή τι βρίσκεται λοιπόν πίσω από τους Χαζάρους και τα Ιερατεία, που τους κατευθύνουν δίνοντάς τους πληροφορίες επιτρέποντάς τους να κερδίσουν σχεδόν την απόλυτη κυριαρχία στον κόσμο, και να έχουν υποβαθμίσει το κριτήριο των ανθρώπων ώστε να τους κρατούν αιχμάλωτους;

Χωρίς αμφιβολία κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει…..

Δεδομένης της κλίμακας αυτής της αιχμαλωσίας, γίνεται φανερό ότι ο κόσμος κινείται σε μια τροχιά που εφευρέθηκε και κατευθύνεται από μια διεστραμμένη νοημοσύνη, της οποίας τα συμφέροντα είναι διαμετρικά αντίθετα από την νοημοσύνη της φυσικής πλανητικής συνείδησης.
Χρησιμοποιώ τις λέξεις «διεστραμμένη νοημοσύνη» γιατί είναι δύσκολο να βρεις τις σωστές λέξεις για να περιγράψεις κάτι που είναι πολύ έξυπνο, αλλά δεν έχει την ικανότητα να αισθάνεται αγάπη ή συμπόνια και είναι συχνά αδίστακτο χωρίς να συγκινείται ποτέ. Η νοημοσύνη πρέπει να έχει έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα. Όμως η λέξη «νοημοσύνη» έχει καταληφθεί από τα κακόβουλα δίκτυα κατασκοπείας: για παράδειγμα, η CIA, το FBI, η MI5, αποκαλούνται μυστικές υπηρεσίες ή Intelligent Services δηλαδή “υπηρεσίες νοημοσύνης” – αν το μεταφράσουμε αυτολεξεί.
Δεν είναι όμως ιδρύματα που διοικούνται ακριβώς από θερμόαιμα όντα!
Επίσης αυτή η διεστραμμένη μη ανθρώπινη νοημοσύνη οδηγεί την τεχνολογία στο να αιχμαλωτίζει τους ανθρώπους και να τους κατασκοπεύει έχοντας σαν κάλυμμα την χρησιμότητα διαφόρων συσκευών, όπως των κινητών τηλεφώνων, των συσκευών τηλεόρασης, ή των εμφυτευομένων μικροκυκλωμάτων , που ξεγελούν τους ανθρώπους, ότι τάχα παρέχουν αυτήν ή την άλλη ευκολία, και λόγω της άγνοιας τους να χρησιμοποιούνται από αυτήν την διεστραμμένη νοημοσύνη εκ του πονηρού.
Επίσης η νοημοσύνη αυτή μετατρέπει τους ανθρώπους σε ρομπότ μέσα από την συμμετοχή τους και την εργασία τους στις πολυεθνικές εταιρείες.
Ίσως δεν είναι το απόλυτο, αλλά δεν είναι και μακριά, η διασφάλιση ότι η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε, αντικαθίσταται αργά αλλά σταθερά, από μια άλλη μορφή «νοημοσύνης» που δεν έχει καμία σχέση με τη φύση ή την έκφραση με φυσικά ανθρώπινα συναισθήματα αγάπης, χαράς, πόνου και θλίψης
Η ανθρωπότητα, για χιλιετίες, έχει οδηγηθεί προς τα κάτω σε έναν δρόμο μιας εντελώς ψευδούς ατζέντας. Σε τέτοιον μεγάλο βαθμό, ώστε κάθε πτυχή της κοινωνίας να είναι σχεδόν το ακριβώς αντίστροφο του τι θα έπρεπε να ήταν. Αυτή η διαδικασία έχει σαν στόχο την υποδούλωση της ανθρωπότητας και σκοπός της είναι να την φέρει σε μία κατάσταση που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Πίσω από την Νέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκονται παλιές οικογένειες που πολλές έχουν αρχαίες γραμμές αίματος από μη ανθρώπινες φυλές, ή έχουν την ίδια Χαζαρική καταγωγή.
Η πρώτη κατηγορία οικογενειών αποτελεί την λεγόμενη Μαύρη Αριστοκρατία και φυσικά περιλαμβάνει και τις βασιλικές οικογένειες, ενώ οι Χαζάροι είναι μυστηριώδους καταγωγής. Το παρόν γραπτό θα επιχειρήσει να βρει την καταγωγή αυτή.
Οι Χαζάροι είχαν ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό το 800 της κοινής εποχής, και τον χρησιμοποιούσαν σαν κάλυμμα για την πραγματική σατανιστική τους λατρεία του Βάαλ. Αργότερα το 1200 της κοινής εποχής αφού οι Ρώσοι διέλυσαν την αυτοκρατορία που οι Χαζάροι είχαν δημιουργήσει στην περιοχή της Κασπίας, διείσδυσαν στην Ευρώπη και κατάφεραν να υφαρπάξουν σχεδόν όλες τράπεζες των ισχυρών χωρών, και δια του χρήματος να γίνουν απόλυτοι κυρίαρχοι του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου. Με δολοφονίες και δήθεν επαναστάσεις εισχώρησαν και αλλοίωσαν όσες βασιλικές οικογένειες δεν συμβάδιζαν με τα σχέδιά τους.
Κάτι τέτοιο φυσικά για να επιτευχθεί είναι ανθρωπίνως αδύνατον χωρίς βοήθεια ‘άλλου είδους’.
Για να μην μπορεί να αποκαλυφθεί αυτή η «άλλου είδους βοήθεια» οι Χαζάροι που πλέον είχαν γίνει μεγάλα αφεντικά, εκτός από το έλεγχο των τραπεζών, είχαν πάρει και τον έλεγχο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των πανεπιστημίων και δια των συνεργατών τους που χρυσοπλήρωναν, αλλοίωσαν όλα τα βιβλία της Ιστορίας, ώστε να προβάλλεται η δήθεν εβραϊκή Ιστορία, κλέβοντας κομμάτια Ιστορίας άλλων προγενέστερων λαών, και συγχρόνως να αποκρύπτεται η πραγματική Ιστορία των μεγάλων τους αφεντικών των Ανουννάκι αλλά και ο πραγματικός θεός που λάτρευαν ο Βάαλ.
Όσο όμως κι αν προσπάθησαν, άνθρωποι μορφωμένοι αλλά και τολμηροί, έβλεπαν πως τα πράγματα που έλεγε η ψεύτικη εκδοχή της Ιστορίας, η διαμορφωμένη από τους Χαζάρους, την Μαύρη Αριστοκρατία και την Εκκλησία που είναι πειθήνιο όργανό τους, δεν μπορούσε να είναι έτσι. Οι ερευνητές αυτοί άρχισαν να ψάχνουν την κρυμμένη λογοτεχνία και Ιστορία, αλλά και να βλέπουν τα αρχαιολογικά ευρήματα «με άλλο μάτι».
Ο Ζαχαρίας Σίτσιν καταφέρνει να μεταφράσει Σουμεριακές δέλτους που μιλούσαν για τους Ανουννάκι, όνομα που σημαίνει «Αυτοί που από τον ουρανό κατήλθαν». Οι μεταφράσεις του Σίτσιν βρέθηκαν αργότερα να εμπεριέχουν λάθη, δικαιολογημένα διότι τότε, την δεκαετία του 70, δεν υπήρχαν κάποια δεδομένα που αργότερα έγιναν γνωστά, όπως παραδείγματος χάριν πως οι Ανουννάκι δεν ήταν “θεοί” όπως αυτός λέει, αλλά βοηθοί των «θεών».
Όπως θα δούμε στην συνέχεια αυτού του γραπτού, οι Ανουννάκι επέβαλαν μια θρησκεία και έναν θεό τον οποίον αργότερα οι Χαζάροι λάτρευαν, αλλά υπό την κάλυψη της εβραϊκής θρησκείας.
Τα πεπραγμένα αλλά και όλη η σκοτεινή Ιστορία των Χαζάρων άρχισαν να γίνονται γνωστά στον κόσμο που σε μεγάλο βαθμό αντιλήφθηκε πλέον, ποιοι ήταν πίσω από τους πολέμους την φτώχεια την πείνα και την τυραννία.
Με τον χρόνο άρχισε να δημιουργείται μια Παγκόσμια Αντίσταση που σαν σκοπό της έχει την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης με το να αποκαλύψει στον κόσμο όλη την αλήθεια περί Χαζάρων, για το πώς αυτοί δημιουργούσαν πολέμους χρηματοδοτώντας και τις δύο παρατάξεις, για το πώς δημιουργούσαν πτωχεύσεις χωρών ή «επαναστάσεις» όπως αυτήν των Μπολσεβίκων στην Ρωσία.
Σήμερα η Χαζαρική Μαφία οι κορυφαίοι της αρχηγοί, η Μαύρη Αριστοκρατία και η εκκλησία που τους υπηρετεί, βάλλονται από όλες τις πλευρές, και έχουν μερικούς πολύ σοβαρούς και ολοένα πιο ισχυρούς εχθρούς, ενώ κάποιοι τέως δικοί τους έχουν αυτομολήσει από τα βαθιά μαύρα και πέρα-από μαύρα μυστικά προγράμματα και έχουν αρχίσει να “μιλάνε”.
Το ξεσκέπασμά τους και η απώλεια ελέγχου, έχει γίνει ένα σοβαρό και αυξανόμενο πρόβλημα για τους κορυφαίους αρχηγούς της Χαζαρικής Μαφίας κύρια μετά την έλευση του Διαδικτύου, που είναι το νέο πιεστήριο του Γουτεμβέργιου.
Φυσικά οι «κατώτεροι εκπεσόντες θεοί» Νεφελίμ που χρησιμεύουν ως προσωπικοί-ιδιωτικοί πνευματικοί οδηγοί για τους κορυφαίους αρχηγούς της Χαζαρικής Μαφίας, τους έχουν δώσει διαταγές να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να ανακτηθεί ο έλεγχος, αλλιώς…….
Φαίνεται πως οι κορυφαίοι αρχηγοί δεν πρόκειται να καταφέρουν να ανακτήσουν τον έλεγχο, και έτσι θα υπάρξει το…. «αλλιώς»
Ας κάνουμε λοιπόν μια βαθιά κατάδυση στην Ιστορία για να προσπαθήσουμε να δούμε ποιες ήταν οι καταστάσεις εκείνες που έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο σήμερα που δεν είναι και τόσο φιλικό για εμάς τους ανθρώπους.
Είναι αναγκαίο να ανατρέξουμε στις Μυθιστορίες των λαών, που τόσον κόπο καταβάλλει το σύστημα να μας πείσει πως είναι παραμύθια και αποκύημα της φαντασίας των (δήθεν) πρωτόγονων ανθρώπων.
Γιατί κάποιοι καταβάλλουν τόσον κόπο και τόσο χρήμα για να κρύψουν την πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας; Αυτή είναι η ερώτηση-κλειδί.
Πάρα πολλά αρχαιολογικά ευρήματα όταν ειδωθούν με σύγχρονο μάτι και ανοιχτό μυαλό, μας δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία, πως στο απώτερο παρελθόν του τωρινού κύκλου εξέλιξης (υπήρχαν άλλοι πέντε ή έξη τεχνολογικά εξελιγμένοι πολιτισμοί που καταστράφηκαν από κάποιους ( ; ) ή και αυτο καταστράφηκαν), έχει υπάρξει ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ τεχνολογικά εξελιγμένος πολιτισμός που και αυτός εξαφανίστηκε μετά από μια παγκόσμια καταστροφή, τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα.
Ακόμη και όσοι μας ενημερώνουν για την Εναλλακτική Ιστορία, δεν μας τα λένε όλα, από πρόθεση ή από άγνοια. Η γραμμή τους είναι πως κάποιοι εξελιγμένοι εξωγήινοι (Ανουννάκι και άλλοι) έκαναν επεμβάσεις στο DNA του πιθηκάνθρωπου και μετά από σειρά πειραμάτων, προέκυψε ο Homo Sapiens ο Σκεπτόμενος Άνθρωπος κάπου στο 25.000 π.κ.ε.
Έχω την αίσθηση πως αυτή είναι η μισή αλήθεια! Μάλλον ολόκληρη η αλήθεια πηγαίνει πίσω ΠΟΛΛΕΣ εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Όταν ο Κρόνος ήταν ο ήλιος της Γης, τότε ζούσε ο Γιγαντιαίος Άνθρωπος. Ανήκε στο κατά τον Ησίοδο Χρυσό Γένος. Το γένος αυτό θα πρέπει να υπέστη σταδιακές υποβαθμίσεις από ξένες οντότητες. Κάπως έτσι θα διαμορφώθηκαν τα Γένη όπως περιγράφονται από τον Ησίοδο, δηλ. το Χρυσό-το Αργυρό-το Χάλκινο-το Ηρωικό και σε μια τελική υποβάθμιση στο Σιδηρούν γένος, στο οποίο ανήκουμε εμείς . Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες δηλαδή, οι ήρωες της Ελληνικής Μυθιστορίας να είναι απίστευτα παλιές περιγραφές ηρώων και ημιθέων που είχαν προέρθει από την απ’ ευθείας ένωση “θεών” και ανθρώπων.
Οι ξένοι που είχαν έρθει στην Γη και που πειραματίζονταν με το ανθρώπινο DNA θα πρέπει να ήταν περισσότεροι από ένα σύνολο, και επίσης να ήταν και κακόβουλοι και καλόβουλοι, εχθροί μεταξύ τους που πολεμούσαν ο ένας το άλλον.
Κάπου εκεί θα αναζητήσουμε τις απαρχές των Πολέμων που συνεχίζονται μέχρι τις ημέρες μας. Των πολέμων του Φωτός-Ελευθερίας ενάντια στο Σκότος και την Υποδούλωση.
Λογικά προέκυψαν δυο τουλάχιστον κύρια είδη Homo Sapiens και πολλά υβρίδια ανθρώπων- ζώων. Το ένα ανθρώπινο είδος δημιουργήθηκε από τους ερπετοειδείς Ανουννάκι, που το έφτιαξαν τόσο έξυπνο, όσο χρειαζόταν για να παίξει τον ρόλο του δούλου. Αυτοί απετέλεσαν τους λαούς της Μεσοποταμίας που από όσα γνωρίζουμε και από την Ακαδημαϊκή Ιστορία, δεν γνώριζαν τι θα πει Ελευθερία.
Ένα δεύτερο ανθρώπινο είδος αλλά και υβρίδια ανθρώπου-ζώου δημιουργήθηκαν από τις οντότητες που μετέπειτα ονομάστηκαν Ολύμπιοι. Αυτό το ανθρώπινο είδος ήταν εξελιγμένο και είχε δημιουργήσει σε συνεργασία με τους Ολύμπιους που τους λάτρευε ως θεούς, μια παγκόσμια αυτοκρατορία. Είχαν στο DNA τους όλα εκείνα τα στοιχεία που αργότερα – στους Ιστορικούς Χρόνους – όσοι σώθηκαν από τον μεγάλο κατακλυσμό, δημιούργησαν αυτό το θαύμα που λέγεται Ελληνισμός, αλλά και αυτοί, ήταν υποβαθμισμένοι μιας και όλος ο τεχνολογικός πολιτισμός ο προ του κατακλυσμού, είχε χαθεί.
Πολλοί πόλεμοι με όπλα υψηλής τεχνολογίας έγιναν μεταξύ Ανουννάκι και “Ολυμπίων” σε εποχές εκατοντάδων χιλιάδων ετών, στην Γη αλλά και στο διάστημα. Οι πόλεμοι αυτοί περιγράφονται στην Ελληνική Μυθιστορία, αλλά και στις Βέδδες όπως στα έπη Μαχαμπχαράτα Μπουράνα, Ραμαγιάνα (η Β. Ινδία κατοικείτο τότε από πανάρχαια φύλα Διογενών), στα έπη των αρχαίων λαών της Αμερικής, αλλά και στην Εβραϊκή Βίβλο που εμπεριέχει Ιστορία κλεμμένη από αρχαιότερους λαούς, Σουμέριους, Ασσύριους, Βαβυλώνιους.
Αναφέρεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης 12:7
«Και γινόταν πόλεμος στον ουρανό:
Ο Μιχαήλ και οι άγγελοί του, πολεμούσαν ενάντια στον δράκοντα, και ο δράκοντας με τους αγγέλους του μάχονταν.»
Ο τωρινός μας Ήλιος έγινε ο νέος ήλιος της Γης ο δε Κρόνος εξοστρακίστηκε στις παρυφές του ηλιακού συστήματος, το οποίο πήρε την σημερινή του μορφή. Ίσως οι επισκέπτες αυτοί της Γης, οι «θεοί» να είχαν την τεχνολογία να μετακινούν πλανήτες, διόλου απίθανο. Αυτό όμως το γεγονός περιγράφεται στην Ελληνική Μυθιστορία ως η νίκη του Δία ενάντια στον πατέρα του τον Κρόνο.
Για τους Κρόνιους, ο Δίας και οι δικοί του, είναι οι αποστάτες……
Οι πόλεμοι συνεχίστηκαν για χιλιάδες χρόνια. Ίσως θύμα των πολέμων αυτών να είναι και ο πλανήτης Άρης που έγινε πυρηνικό ολοκαύτωμα, καθώς και ο πλανήτης Τιαμάτ που διαλύθηκε και σήμερα αποτελεί την Ζώνη των Αστεροειδών. Κάποιοι κάτοικοι του Άρη γλύτωσαν, διέφυγαν στην Γη και προσγειώθηκαν στην Ανταρκτική. Αυτοί απετέλεσαν το γένος των Κτιστών, διότι δημιούργησαν γιγαντιαία κτίσματα στην Ανταρκτική (που τότε ήταν τροπικός παράδεισος) αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κτίσματα δικά τους και εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας ανακαλύπτονται σήμερα στην Ανταρκτική κάτω από χιλιόμετρα πάγου, σε έρευνες που καλύπτονται από μεγάλη μυστικότητα. Το γεγονός πως στην Ανταρκτική βρίσκονται και σούπερ ειδικές δυνάμεις κυρίως από Ρωσία και ΗΠΑ, καταδεικνύει πως έχουν βρεθεί και «άλλα πράγματα» που ίσως δεν είναι και τόσο ακίνδυνα.
Κάποια στιγμή στους πολέμους αυτούς άρχισαν να συμμετέχουν και τα δύο είδη ανθρώπων, αλλά και τα υβρίδια που είχαν δημιουργηθεί από τις δυο παρατάξεις.
Να μην ξεχνάμε πως ο πολιτισμός ο οποίος από κάποιους ονομάζεται πολιτισμός των Ελ, ήταν παγκόσμιος. Από τα Ινδικά ( ; ) έπη συμπεραίνουμε πως στους πολέμους αυτούς χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα, σκάφη με δυνατότητα να κινούνται στον αέρα επί της ή υπό την θάλασσα αλλά και στο διάστημα (βιμάνας). Τα σημάδια αυτών των πολέμων είναι ορατά και σήμερα στην επιφάνεια της Γης όπως η έρημος Σαχάρα, η έρημος Τάκλα Μακάν – που τότε δεν ήταν έρημοι, γνωρίζουμε για την καταβύθιση ηπείρων (Λεμούρια-Ατλαντίδα), αλλά και μετράμε την αυξημένη ραδιενέργεια σε πάρα πολλά σημεία της Γης, όπως στα ερείπια της προϊστορικής πόλης Μοχέντζο Ντάρο στο σημερινό Πακιστάν, στην Σκωτία, στην Νεκρά Θάλασσα, και στα σημεία όπου βρίσκονταν οι Διογενείς πόλεις Σόδομα-Γόμορρα.
Φαίνεται πως σε κάποια φάση αυτής της ιστορίας, τα υβρίδια των Ανουννάκι αλλά και οι Ανουννάκι οι ίδιοι διασταυρώθηκαν με ανθρώπινα όντα και έτσι υποθέτουμε πως προέκυψαν και τα λεγόμενα Μιαρά Έθνη. Αυτά τα έθνη, σε συνδυασμό με τους Κρόνιους του Σαρπηδόνα αδελφού του Μίνωα, που διώχθηκαν από την Κρήτη όταν επικράτησαν οι Διογενείς, θα παίξουν κύριο ρόλο.
Πολλές φορές στους χρόνους της ύπαρξής τους διεκδίκησαν την εξουσία επί της Γης με την ονομασία Υκσώς, και στους χρόνους μας το προσπαθούν ακόμη, ως Χαζάροι.
Πολεμήθηκαν, καταδιώχθηκαν και φυλακίστηκαν στην έρημο Τάκλα Μακάν, από τον Διόνυσο Α, τον Μίνωα Α, και τον Περσέα μετά από μια συνδυασμένη εκστρατεία, που μας παραδίδει ο Νόννος, εξελληνισμένος αιγύπτιος ιστορικός, τέσσερις δε χιλιάδες χρόνια αργότερα από τον Αλέξανδρο στον Καύκασο. Στην μεν έρημο Τάκλα Μακάν υπάρχει σήμερα μια τεράστια λευκή πυραμίδα την οποία οι κινέζοι έχουν καλύψει με χώμα, έχουν φυτέψει δένδρα επάνω της και δεν επιτρέπουν σε κανέναν ξένο να πλησιάσει, και πολύ περισσότερο να γίνει έρευνα. Λέγεται πάντως πως κάτω από αυτήν την πυραμίδα υπάρχει μια τεράστια πόλις που κατοικείται από μιαρούς που από εκεί κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου. Ίσως πρόκειται για τους μιαρούς που φυλάκισαν ο Διόνυσος, ο Μίνωας και ο Περσέας, αφήνοντας εκεί και φρουρές. Αυτό μαρτυρούν τωρινές έρευνες στην περιοχή, που αποκαλύπτουν πόλεις ελληνικού ρυθμού αλλά και μούμιες ανθρώπων Ευρωπαϊκής-Μεσογειακής προελεύσεως. Νοτιότερα υπήρχε και μια αποικία Ιώνων, το σημερινό Γιουνάν της Κίνας. Κάποιοι από τις φρουρές αυτές πέρασαν στην Ιαπωνία που τότε ήταν ακατοίκητη, και είναι οι σημερινοί Αϊνού (Ίωνες), που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τους (αργότερα ελθόντες) κίτρινους, τους σημερινούς Ιάπωνες. Τα γεγονότα αυτά καταδεικνύουν το γιατί οι κινέζοι και ιδιαίτερα οι ιάπωνες τρέφουν τόσον σεβασμό προς την Ελλάδα.
Όμως κάποια από αυτά τα μιαρά έθνη, κατάφεραν να φύγουν από την έρημο Τάκλα Μακάν και από αλλού, (Καύκασο). Γύρω στο 500-600 κ.ε. πήγαν να κατοικήσουν στην περιοχή της σημερινής Ουκρανίας, όπου εκεί δημιούργησαν μια ληστρική αυτοκρατορία, έγιναν δε γνωστοί ως ΧΑΖΑΡΟΙ. Οι Χαζάροι ασπάστηκαν μεν τον Ιουδαϊσμό ως κάλυψη, αλλά στην πραγματικότητα λάτρευαν (και λατρεύουν) τον Βάαλ - Σάταν, έχουν δηλαδή την πανάρχαια Μεσοποταμιακή θρησκεία που είχαν επιβάλει οι Ανουννάκι και που αργότερα διαμορφώθηκε από τους κρόνιους εκδιωχθέντες από την Κρήτη. Ένα μίγμα δηλαδή βαβυλωνιακής και κρόνιας λατρείας .
Λατρεύουν τον Βάαλ και τον Γιαχβέ που ταυτίζονται και δεν είναι άλλοι από τον Τυφώνα-Τυφωέα - Σεθ που σύμφωνα με κάποιους ερευνητές είναι άλλες ονομασίες του Κρόνου αυτοπροσώπως και ο οποίος απαιτεί θυσίες βρεφών! (ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του, όπως παραδίδει η Ελληνική Μυθιστορία). Στην διαμόρφωση των θρησκειών αυτών, έχουν συμβάλει και οι κρόνιοι του Κρητικού Σαρπηδόνα (αδελφού του Μίνωα) μαζί με τους ντόπιους της Παλαιστίνης. Μέρος αυτών χωρίσθηκε και απετέλεσε το έθνος των Φοινίκων. Αργότερα οι ντόπιοι ιουδαίοι, με τους εβραίους που ήρθαν από την Ουρ της Μεσοποταμίας με αρχηγό τον μάγο Αβραάμ, και τους ισραηλίτες που διώχθηκαν από την Αίγυπτο με αρχηγό τον αιγύπτιο πρίγκιπα Οσαρσήφ (Μωυσή), απετέλεσαν το ψεύτο-έθνος των εβραίων, που για κάποιο διάστημα σαν Υκσώς δια της δόλιας και “ειρηνικής” διεισδύσεως (σας θυμίζει κάτι;) κατέλαβαν το μισό βασίλειο της Αιγύπτου δημιουργώντας ένα κράτος με πρωτεύουσα την Άβαρη, και με επεκτατικές τάσεις τις οποίες σταμάτησε η τριπλή εκστρατεία Διόνυσου-Μίνωα-Περσέα. Αργότερα δημιούργησαν δύο ισραηλινά βασίλεια, για τα οποία οι εβραίοι πολλά μας λένε, αλλά αρχαιολογικά δεν έχει βρεθεί τίποτε! Απορία: Η σκαπάνη των ερευνητών βρίσκει σκελετούς δεινοσαύρων εκατομμυρίων ετών και δεν έχει μπορέσει να βρει τα παλάτια του Σολομώντα;;;;
Οι Χαζάροι είναι τα όργανα των τότε (και τώρα) επικυρίαρχων Ανουννάκι. Υφάρπαξαν όλα τα τραπεζικά συστήματα και κυριάρχησαν δια της οικονομίας
Το πώς το κατάφεραν αυτό, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο - Δεν είναι ένα βίντεο για διασκέδαση…. Χρειάζεται χαρτί και μολύβι για να σημειώνετε και για να ψάξετε από μόνοι σας.

Σήμερα η Ανθρωπότητα μάχεται ενάντια σε αυτούς ΚΑΙ τους ανθρώπους που έχουν διαφθαρεί από τους Χαζάρους, δια των χρημάτων.
Αυτοί όλοι οι δούλοι των σκοτεινών Ανουννάκι, δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν πως υπάρχει μια συμμαχία παγκόσμια (Alliance - We The People) που τους πολεμάει και πολύ περισσότερο βέβαια, ότι ΧΑΝΟΥΝ τον έλεγχο.
Αν καταφέρετε λοιπόν να συνδέσετε τις “κουκίδες”, τότε θα διαπιστώσετε πως τα σημερινά προβλήματα εκτείνονται βαθιά μέσα στον Χρόνο..... ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ.....
.....όμως τώρα πλέον έχει αρχίσει να χαράζει ο χρόνος της τελικής νίκης του ανθρώπου που με την βοήθεια των κοσμικών φίλων της Ανθρωπότητας, θα επιβληθούν επί των σκοτεινών σατανικών δυνάμεων που έχουν αιματοκυλήσει την Ανθρωπότητα για χιλιάδες χρόνια.
Το 2024 αχνοφαίνεται στον ορίζοντα!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα