Το μεγάλο έργο της ψυχής είναι να συγκεντρώνει σαφείς και ακριβείς γνώσεις για κάθε γεγονός, τα αίτια που συνέβαλαν και οι προοπτικές της προέλευσής του, τόσο στο θεωρητικό, όσο και στο πρακτικό αποτέλεσμά του. Είναι η μελέτη των αντιθέσεων, που σχηματίζονται μόνον στο τρισδιάστατο πεδίο, όπου βρισκόμαστε.
Η ψυχή διερευνά με το δικό της τρόπο τα παρουσιαζόμενα των αντιθέσεων αποτελέσματα, καθώς και τα αίτιά τους (των αντιθέσεων) πάσης κατηγορίας, ώστε να σχηματίσει σαφή ιδέα και γνώμη, για τον τρόπο της λειτουργίας των (των αντιθέσεων).
Μια ιδιαίτερη προσεκτική μελέτη της ψυχής, όσον αφορά τη λειτουργία των αντιθέσεων, είναι η αντίθεση ΖΩΗΣ – ΘΑΝΑΤΟΥ ή ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΖΩΗΣ…
Όταν γεννιέται το βρέφος, η ψυχή είναι παρούσα με το αιθερικό της σκάφανδρο, μέσα στο οποίο είναι περιτυλιγμένη και περιμένει καθώς κι αυτό, το αιθερικό της επένδυμα, να μπει μέσα στο νεογεννούμενο μωρό που μόλις τώρα βγαίνει…
Μόλις προβάλλει το κεφαλάκι του μωρού, το βρέφος και μόλις πάρει την πρώτη του αναπνοή και βγάλει τον πρώτο του αναστεναγμό, σημείο έναρξης της φυσικής ζωής του, η ψυχή εισέρχεται μέσα στο κεφάλι του μωρού, από το ανοιχτό ακόμα κρανίο του όπου και εγκαθίσταται στον υποθάλαμο του κρανίου. Αυτά έγιναν αυτόματα σχεδόν, μόλις το βρέφος πρόβαλε το κεφάλι του από τη μήτρα της μητέρας του και μόλις ευθύς αμέσως αναστέναξε.
Η μελέτη της αντίθεσης αυτής είναι επώδυνη και πολύπλοκη. Γιατί η μισή αντίθεση ΖΩΗ λαβαίνει χώρα στην υποδιάστασή μας τη φυσική και η άλλη μισή αντίθεση λαβαίνει χώρα στην αιθερική περιοχή της διάστασής μας της 13ης, αφού ονομάζεται και είναι φυσικοαιθερική.
Ενώ εδώ η ζωή είναι ορατή στα μάτια μας, η αόρατη ή η ασώματη κατάστασή μας, που γίνεται μετά θάνατο, η ασωματική ζωή μας είναι αόρατη και θεωρείται ανύπαρκτη…
….Εδώ η ψυχή προσπαθεί να συλλάβει τα αίτια του ορατού και του αοράτου, του φαινομενικού και του αφανέρωτου, πάντα ίδιου ανθρώπου τις διαφοροδονήσεις των αιθερικών περιοχών, τέσσερις τον αριθμό, καθώς και τις φυσικές δονήσεις, τρεις τον αριθμό (αέρια, υγρά, στερεά).
ΠΗΓΗ: Από το βιβλίο του Νικολάου Μαργιωρή «Αποκρυφολογία Β΄ Τόμος».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.