Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Όταν “συντονίζεσαι” με κάτι, το προκαλείς να συμβεί!


Στην αιχμή της επιστήμης και της τεχνολογίας, η τεχνητή νοημοσύνη και η ρομποτική εξελίσσονται συνεχώς λόγω των κβαντικών υπολογιστών. Όταν η ικανότητα του τεχνικού υπολογιστή αρχίσει να συναγωνίζεται την ικανότητα μας να σκεφτόμαστε και να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες ως άνθρωποι, τότε θα φτάσουμε σε μια ιδιαιτερότητα και μια υπέρ-νοημοσύνη που θα προκαλέσουν στην κοινωνία ανεξέλεγκτη τεχνολογική ανάπτυξη.

Ενώ πρόκειται να έρθει στο κοντινό μέλλον, μαθαίνουμε επίσης ότι αυτή η κβαντική δημιουργική δύναμη βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι μέσω της αλληλεπίδρασης της ανθρώπινης συνείδησης και του υλικού κόσμου.

Στις αρχές του 1990, το περίφημο πείραμα των δύο σχισμών* απέδειξε ότι τα υλικά αντικείμενα μπορούν πραγματικά να αλλάξουν την σύνθεση τους.

Με άλλα λόγια, ο κόσμος γύρω μας δημιουργείται κάθε στιγμή και οι προσδοκίες μας για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος είναι αυτές που τον διαμορφώνουν. 

Για να αλλάξει η μορφή του ή η πορεία του, πρέπει να κατευθύνουμε την συγκέντρωση του μυαλού μας για να οραματιστούμε και να νιώσουμε κάτι διαφορετικό για τον εαυτό μας, και με τον καιρό και την επανάληψη, αυτή η πραγματικότητα τελικά θα διαμορφωθεί. 

Το συναίσθημα είναι το κλειδί.


Είναι κάτι που κάνουμε όλη την ώρα. Το καλύτερο παράδειγμα πιθανώς είναι το ανθρώπινο σώμα, που με κάποια μέτρα μπορεί να θεωρηθεί μια προβολή της ανθρώπινης συνείδησης. Το βλέπουμε παντού. Για παράδειγμα, απλώς κοιτάξτε το σώμα τον άλλων ανθρώπων και σκεφτείτε την υγεία τους. Θα μπορέσετε να καταλάβετε το πώς περίπου σκέφτονται και τι πιστεύουν στην καθημερινότητα τους.

Το καλύτερο παράδειγμα είναι κάποιος με ακτινοβόλα υγεία, πολλή ενέργεια και έντονη ζωτικότητα. Αυτό το άτομο δεν είναι έτσι κατά τύχη. Τα μοτίβα σκέψεων του μυαλού του υποστηρίζουν την πεποίθηση ότι το σώμα του μπορεί να είναι υγιέστατο. Αυτό, με τη σειρά του, υποστηρίζει τις συνήθειες που δημιουργούν τέτοια ευημερία. Αυτό το άτομο έχει σαφή σκέψη για την υγεία και το σώμα και το αποτέλεσμα είναι ο ίδιος ο σωματότυπος. Σκόπιμα αισθάνεται το πώς θέλει να αισθάνεται.

Από την άλλη, ένα άτομο που είναι παχύσαρκο ή που το σώμα του έχει επηρεαστεί από μια ασθένεια πιθανώς έχει μοτίβα σκέψεων και πεποιθήσεις για την υγεία που υποστηρίζουν μια κακή υγεία. Πιστεύει ότι ποτέ δεν θα απαλλαχθεί από την ασθένεια ή ότι ποτέ δεν θα έχει το ιδανικό βάρος, έτσι οι σκέψεις του ενισχύουν τις συνήθειες που επιδεινώνουν την υγεία. Μέσα στο μυαλό αυτού του ατόμου, κυριαρχεί το χάος, η σύγχυση, ο φόβος, η απέχθεια και άλλα μοτίβα που δημιουργούν ασθένειες.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα όμως, αν αναλογιστούμε τις πιθανότητες που ξετυλίγονται στην σφαίρα της κβαντικής φυσικής και της τεχνολογίας της υπέρ-νοημοσύνης. Αρχίζουμε να έχουμε μια σαφή ιδέα για το τι πραγματικά είναι το κβαντικό πεδίο και τι μπορεί να κάνει. Εμφανίζεται να μας περιμένει να αλληλεπιδράσουμε μαζί του.

«Ο κβαντικός κόσμος μας περιμένει να πάρουμε μια απόφαση έτσι ώστε να ξέρει πώς να συμπεριφερθεί. Γι αυτό οι φυσικοί που τον μελετούν αντιμετωπίζουν τόσες δυσκολίες στην εξήγηση και στον ορισμό του κβαντικού κόσμου. Είμαστε πραγματικά, με κάθε έννοια της λέξης οι κυρίαρχοι της δημιουργίας επειδή αποφασίζουμε τι θα εκδηλωθεί και τι θα διαμορφωθεί.

Το θέμα είναι, ότι το κβαντικό επίπεδο της πραγματικότητας δεν είναι μια τοπική και ασήμαντη πτυχή της δημιουργίας. Υπάρχει παντού γύρω μας και είναι το πιο θεμελιώδες επίπεδο της δημιουργίας, εκτός από το ίδιο το ενοποιημένο επίπεδο. Το πεδίο της ανθρώπινης ενέργειας αλληλεπιδρά και επηρεάζει το κβαντικό πεδίο συνέχεια παντού γύρω μας και η ενέργεια των πεποιθήσεων μας και οι προθέσεις μας εισέρχονται στο ενεργειακό πεδίο επειδή ορίζονται από την ενέργεια των σκέψεων και των συναισθημάτων μας.» – Brandon West

Τελικές σκέψεις

Μπορεί να φαίνεται ότι είναι ένας τρελός τρόπος αντίληψης του κόσμου αλλά υπάρχει μια τεράστια πρακτικότητα σε αυτή την οπτική για την βελτίωση της ζωής, της υγείας, των σχέσεων και της συνολικής ευτυχίας σας. Το συμπέρασμα εδώ είναι ότι πρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο του μυαλού σας και να φυτέψετε σκέψεις που υποστηρίζουν την προβολή ενός υγιούς σώματος και ζωής. Όπως παρατηρεί και ο Δρ Τζο Ντισπένζα, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε και μετά να συγκεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε αυτή την πραγματικότητα.

«Όποιο και αν είναι το όραμα σας, πρέπει να είστε ακριβώς τόσο παθιασμένοι για να επενδύσετε την προσοχή και την ενέργεια σας σε αυτό το μέλλον ξανά και ξανά, μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα στην ζωή σας.» – Τζο Ντισπένζα

* Το πείραμα των δύο σχισμών


awakengr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα