Ερευνα μας λέει ότι μόνο το 28% των γυναικών έρχονται σε οργασμό όταν κάνουν σεξ. 
Αυτό σημαίνει πολλά και σίγουρα υπάρχουν αιτίες πολλές. 
Λίγο πολύ όλοι μας τις ξέρουμε και ποτέ δεν φταίει ο ένας αλλά και οι δύο. 
Την γυναίκα πρέπει πρώτα να τη διεγείρεις εγκεφαλικά. 
Το να κατακτήσεις το κορμί μιας γυναίκας είναι εύκολο, πανεύκολο και δεν χρειάζεται είσαι και μάστορας του πολυτεχνείου. 
Αυτό όμως δεν λέει τίποτα αν δεν κατακτήσεις πρώτα το μυαλό της. 
Με λίγα λόγια να την κάνεις την γυναίκα να ανάβει να καίγεται να σε θέλει στο ατάκα εδώ και τώρα και να νιώθει τα σκέλια της μούσκεμα απο τα υγρά που θα βγαίνουν απο το ηφαίστειό της. 

Να έρχεται σε οργασμό εγκεφαλικό και στην συνέχεια να την πάρεις και να την αφυδατώσεις στη  κυριολεξία. 
Η συμπεριφορά ενός άντρα απέναντι στη γυναίκα με την οποία θα κάνει σέξ πρέπει  να είναι έμπιστος, περιποιητικός, να προσφέρει ασφάλεια, να είναι γενναιόδωρος και να της συμπεριφέρεται όμορφα στη γενικότερη μεταξύ τους συναναστροφή και σε βάθος χρόνου,  ακόμα και να της πετάει και μερικές λέξεις πρόστυχες που της παρλάρει στο κρεβάτι. 
Αυτά τον κάνουν αυτόματα φανταστικό εραστή, γιατί θα το επισημάνουμε ξανά και ξανά, έχει κερδίσει την ψυχή της.
Τέλος στην πράξη, κερδίζουν με διαφορά οι άντρες οι οποίοι είναι δοτικοί σεξουαλικά και επενδύουν στα foreplay, κάνουν κοπλιμέντα στο σεξ μιλούν πρόστυχα , βρώμικα και δείχνουν ότι απολαμβάνουν την επαφή με τη σύντροφό τους.
Μέσα σε όλα αυτά, το μόνο που οι γυναίκες αφήνουν σχεδόν απ έξω ή μάλλον αξιολογούν τελευταίο  είναι η εμφάνιση, η οποία παίζει πολύ μικρό ρόλο μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που τις ερεθίζουν σεξουαλικά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ