Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ψυχικές επιθέσεις και αντιμετώπιση τους. Μέρος 2ο





Από το Ζάχο Σκαφίδα

και την επικοινωνία με τους αναγνώστες μου, διαπίστωσα ότι δεν έδινα πολλές πληροφορίες για αντιμετώπιση των ψυχικών επιθέσεων. Έτσι αναγκάζομαι να συμπεριλάβω μερικές σημαντικές πρακτικές που αναφέρονται στο βιβλίο της Dion Fortune ψυχική αυτοάμυνα.

Τα είδη των ψυχικών επιθέσεων

Οι απόκρυφες επιθέσεις μπορεί να ταξινομηθούν σε δύο είδη: 1. Σε κείνες που γίνονται με τη βοήθεια σκεπτομορφών και 2. σ’ κείνες πού επενεργούν με τη βοήθεια ενός ρεύματος δύναμης.  Αλλ’ ακόμη και στη δεύτερη περίπτωση το ρεύμα της δύναμης συμπυκνώνεται γρήγορα ή δημιουργεί σκεπτομορφές σχετικές με τη φύση του. Συνεπώς, στην κάθε ψυχική ενόχληση, η σκεπτομορφή είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεις υπόψη και ν’ αντιμετωπίζεται και ο οποίος αποτελεί στην πραγματικότητα το ευκολότερο μέσο διάγνωσης. Αυτό γιατί, συλλαμβάνοντας το είδος των σκεπτομορφών, ο έμπειρος ψυχιστής μπορεί να προσδιορίσει τη φύση μιας επίθεσης.

Η σκεπτοδύναμη είναι κάτι ανεξάρτητο της γεωγραφική θέσης ουσιαστικά είναι θέμα καθαρής συνείδησης και συντονισμού με το βασικό χαρακτηριστικό της. Μπορούμε έτσι να πιάσουμε τις δυνάμεις των νεκρών θρησκειών χίλια χρόνια μετά το θάνατο του τελευταίου τους πιστού, ακόμη και στην άλλη πλευρά τής υδρογείου όπου ανθούσαν. Αλλά οι σκεπτομορφές είναι κάτι διαφορετικό. Κατέχουν θέση στο χώρο, μπορεί να κινηθούν με την ταχύτητα της σκέψης, ν’ αποσυρθούν στο λεπτότερο αστρικό πεδίο και ν’ αγκιστρωθούν εκεί σε μια ιδέα.

Τότε, από κάθε πρακτική άποψη, δεν μπορούν να επιδράσουν στα πεδία της μορφής. Παρ’ όλα αυτά, αν και δεν καταλαμβάνουν χώρο, μπορεί να τους αποδοθεί συγκεκριμένη θέση στο χώρο. Μπορεί, για παράδειγμα, να προσκολληθούν σ’ ένα ορισμένο αντικείμενο, ακολουθώντας το παραμένοντας μέσα στο μαγνητικό πεδίο του. Το άμεσο μαγνητικό πεδίο ποικίλλει από τρία μέχρι τριάντα μέτρα. Το ευρύτερο μαγνητικό πεδίο, από εκατό μέχρι τριακόσια μέτρα. Τα ισχυρά ιερά κέντρα, σαν το Γκλάστονμπέρυ ή τη Λούρδη. έχουν ακόμη μεγαλύτερο μαγνητικό πεδίο που πιθανό να εκτείνεται πάνω από τρία χιλιόμετρα κι επιπλέον συνδέονται μεταξύ τους με γραμμές δύναμης. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στην πρακτική απόκρυφη εργασία.

‘Όταν έχουμε να κάνουμε με κάποια ενοχλητική επιρροή που προέρχεται από μια εστία δύναμης, όπως είναι ή τοποθεσία ενός παλιού ναού, πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε το ευρύ μαγνητικό πεδίο με τη βοήθεια της τελετουργίας. Επειδή η μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από μύστη με υψηλή γνώση, δε θα μας απασχολήσει εδώ. Από κάθε πρακτική άποψη, αυτό που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη σε μια ψυχική επίθεση είναι το άμεσο μαγνητικό πεδίο.


                  


Μέθοδος αντιμετώπισης ψυχικών επιθέσεων

Ο μαγικός κύκλος και ο καμπαλιστικός σταυρός

Η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισής του είναι η δημιουργία ενός μαγικού κύκλου. Ένας απλός εξορκισμός δεν είναι από μόνος του τόσο δραστικός όσο ένας εξορκισμός που γίνεται μέσα σε κύκλο, γιατί ο κύκλος θα εμποδίσει αποτελεσματικά την ξορκισμένη δύναμη να επιστρέψει πάλι. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι τέλεσης αυτής της τελετής, αλλά όλες οι έγκυρες έχουν την ίδια αρχή. Οι πιο ισχυρές επικλήσεις δεν μπορεί ν’ αναφερθούν σ’ αυτό το άρθρο, γιατί ή αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται από το βαθμό μύησης τού προσώπου που σκοπεύει να τις χρησιμοποιήσει. Το να κατέχει κανείς ένα τυπικό χωρίς να έχει το βαθμό στον όποιο αντιστοιχεί αυτό, είναι τόσο ανεπαρκές όσο και το να κατέχει ένα όπλο χωρίς να ξέρει καθόλου πώς λειτουργεί. Το τυπικό που θα δώσω είναι αποτελεσματικό για όλες τις συνηθισμένες περιπτώσεις. Τις ασυνήθιστες περιπτώσεις μπορεί να τις αντιμετωπίσει μόνο ένα άτομο με πείρα.

Όταν χαράζει το μαγικό κύκλο ο τελετουργός στέκεται όρθιος με το πρόσωπο στραμμένο στην ανατολή. Βλέπει προς τ’ ανατολικά γιατί το μαγνητικό ρεύμα στο οποίο σκοπεύει να τελετουργήσει κινείται από την ανατολή προς τη δύση. Ή πρώτη του ενέργεια πρέπει ν’ αποβλέπει στη σταθεροποίηση των δικών του δυνάμεων και στον εξαγνισμό της αύρας του. Για να το πετύχει αυτό κάνει τον Καμπαλιστικό Σταυρό στο στήθος και στο μέτωπο. Κάνουμε τον σταυρό μας όπως γνωρίζουμε προφέροντας μια προσευχή. 1. Αγγίζοντας το μέτωπό του λέει: Σε Σένα, Θεέ μου, 2. (αγγίζει το ηλιακό του πλέγμα) ανήκει το Βασίλειο, 3. (αγγίζει το δεξί του ώμο) και ή Δύναμη, 4. (αγγίζει τον αριστερό του ώμο) και ή Δόξα 5. (σφίγγει τα χέρια του) στους αιώνες των αίώνων, Αμήν.

Με το τυπικό αυτό ο τελετουργός αναγνωρίζει τη δύναμη του θεού σαν το μοναδικό δημιουργό και υπέρτατο νόμο του σύμπαντος, στην οποία όλα τα πράγματα πρέπει να υποτάσσονται, κι εδραιώνει μαγνητικά αυτό το τυπικό στην αύρα του κάνοντας πάνω του το σημείο του Σταυρού.

Το σημείο αυτό δεν είναι αποκλειστικά χριστιανικό σύμβολο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο άνετα από τον Εβραίο όσο και από το Χριστιανό. Αυτό γιατί ο σταυρός που χρησιμοποιείται είναι ο Ισοσκελής Σταυρός, κι όχι ο Σταυρός του Γολγοθά του οποίου το σκέλος είναι διπλάσιο σε μήκος από το οριζόντιο και είναι σύμβολο θυσίας.

Ο ισοσκελής Σταυρός αφορά τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και τα τέσσερα στοιχεία. Το τυπικό που συνδέεται μ’ αυτόν διακηρύσσει την εξουσία του Θεού πάνω τους κι έτσι εδραιώνει με απόκρυφο τρόπο το βασίλειό Του μέσα στη σφαίρα του τελετουργού.

Ο τελετουργός στη συνέχεια φαντάζεται τον εαυτό του να σφίγγει στο δεξί του χέρι ένα μεγάλο σπαθί με σταυροειδή λαβή, όπως εκείνα που βλέπουμε στις εικόνες των σταυροφόρων. Το σηκώνει ψηλά και λέει: Στο όνομα του Θεού παίρνω στο χέρι μου το Σπαθί της Δύναμης για να αμυνθώ ενάντια στο κακό και τις εχθρικές πράξεις. Ταυτόχρονα φαντάζεται τον εαυτό του να ορθώνεται στο διπλάσιο ύψος από το κανονικό, σαν μια τρομερή, οπλισμένη και σιδερόφραχτη μορφή, πού δονείται με την ισχύ τής Δύναμης του Θεού με την όποια έχει φορτιστεί χάρη στο σχηματισμό του Σπαθιού της Δύναμης.

Τώρα είναι έτοιμος ν’ αρχίσει να σχεδιάζει το Μαγικό Κύκλο στο πάτωμα με την αιχμή του Σπαθιού της Δύναμης. Με τη φαντασία του, θα πρέπει να δει μια πύρινη γραμμή ν’ ακολουθεί τη μύτη του Σπαθιού, φτιαγμένη από μικρές φλόγες σαν εκείνες από αναμμένο χυμένο οινόπνευμα, άλλα με απαλό χρυσαφένιο χρώμα. Λίγη εξάσκηση δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζει κανείς αποτελεσματικά αυτόν τον κύκλο του φωτός. Ο κύκλος θα πρέπει πάντα να σχεδιάζεται ηλιόστροφα, δηλαδή από τ’ ανατολικά, νότια και προς τα δυτικά, με τον ίδιο τρόπο που θα γύριζαν οι δείκτες ενός ρολογιού αν ήταν ακουμπισμένο στο πάτωμα με το καντράν προς τα πάνω. Ο αντίθετος τρόπος είναι αριστερόστροφα, όπως χόρευαν οι μάγισσες στα Σάμπατ.

Η δεξιόστροφη κίνηση υποδηλώνει την εξουσία του θεϊκού νόμου στη Φύση, γιατί αυτός είναι ο Δρόμος του Ηλίου. Η αριστερόστροφη κίνηση απαρνιέται την εξουσία του Θεού στη Φύση με το να κινείται αντίθετα από τον ήλιο. Στην απόκρουση μιας απόκρυφης επίθεσης ολόκληρο το τυπικό θα πρέπει να είναι συντονισμένο στην κεντρική ιδέα της επιβεβαίωσης της εξουσίας του Θεού σ’ ολόκληρο το σύμπαν. Σκοπός του τελετουργού είναι η ευθυγράμμισή του με τον Κοσμικό Νόμο και το να κατευθύνει τη Δύναμη του Θεού για ν’ αντιμετωπίσει την επίθεση.

                


Όταν σχηματιστεί ο κύκλος, ο τελετουργός παύει ν’ απεικονίζει νοερά το σπαθί αλλά, συνεχίζοντας ν’ απεικονίζει τον κύκλο, ενώνει τα χέρια του σε προσευχή. Τα σηκώνει πάνω από το κεφάλι του προς την ανατολή και προσεύχεται: 1. Είθε ο ισχυρός αρχάγγελος Ραφαήλ να με προστατεύει από κάθε κακό που πλησιάζει από την ανατολή. 2. Γυρίζοντας προς το νότο επαναλαμβάνει το ίδιο τυπικό προσευχόμενος στον Μιχαήλ. 3. Γυρίζοντας προς τη δύση επικαλείται τον Γαβριήλ και 4. στρεφόμενος προς το βορρά επικαλείται τον Ουριήλ. 5. Γυρίζοντας πάλι προς την ανατολή, και συμπληρώνοντας έτσι τον κύκλο, επαναλαμβάνει το τυπικό του Καμπαλιστικού Σταυρού.

Ο σχηματισμός αυτός του μαγικού κύκλου είναι ιδιαίτερα πολύτιμος για την προστασία του υπνοδωματίου και ο κύκλος σχεδιάζεται γύρω από το κρεβάτι. Δεν είναι απαραίτητο να περιφέρεστε στο δωμάτιο ή να μετακινήσετε τα έπιπλα για να σχεδιάσετε τον κύκλο. Αυτός θα σχηματιστεί οπουδήποτε τον απεικονίσετε με τη φαντασία σας.

Είναι απαραίτητο να ξαναφτιάχνετε αυτό τον κύκλο κάθε φορά που αλλάζουν τα ρεύματα. Με άλλα λόγια,ένας κύκλος πού γίνεται το ηλιοβασίλεμα θα είναι αποτελεσματικός ως την αυγή κι ένας κύκλος που γίνεται μετά την αυγή θα διατηρεί τη δύναμή του ως το ηλιοβασίλεμα. ‘Όταν ο κύκλος γίνει αρκετές φορές στο ίδιο μέρος, η επίδρασή του θα διατηρείται για πολύ χρόνο, αλλά φρόνιμο είναι να ξανασχεδιάζεται κάθε πρωί και βράδυ στη διάρκεια της ενεργής φάσης μιας επίθεσης.

Το θυμίαμα που καίγεται μέσα στον κύκλο είναι πολύ χρήσιμο, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην εκλογή του. Ξυλάκια με θυμιάματα άγνωστης σύνθεσης δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ποτέ, μα και συνήθως φτιάχνονται με σκοπό να βοηθήσουν σε εμφανίσεις οντοτήτων. Το καλής ποιότητας εκκλησιαστικό λιβάνι, όπως εκείνο πού αγοράζει κανείς στα περισσότερα καταστήματα με εκκλησιαστικά είδη, είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, γιατί φτιάχνεται σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές. ΟΙ κατώτερες ποιότητες μπορεί να μην καλύπτουν αυτές τις προϋποθέσεις.

                               

Πεντάλφα ή πεντάγραμμο

Το πεντάλφα είναι το ποιο γνωστό μαγικό σύμβολο από την αρχαιότητα. Έχει ενισχυθεί με νοητική ενέργεια από χιλιάδες ανθρώπους. Το ορθό πεντάλφα χρησιμοποιείται για τη λευκή μαγεία και το ανεστραμμένο για την μαύρη. Η ορθή πεντάλφα αν σχεδιαστεί σωστά και χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα ονόματα δύναμης, διαλύει και εξορκίζει στοιχειακά, μη ανθρώπινα όντα και οποιοδήποτε κακό. Εδώ θα σας αποκαλύψω μια σωστή χρήση.

Κάνουμε με το χέρι την πράνα μούντρα που βλέπετε στο σχήμα. Με τα δυο δάκτυλα στραμμένα προς τα κάτω και μέσα με τεντωμένο τον αγκώνα σε μια απόσταση από το σώμα περίπου μισό μέτρο, κατεβάζουμε το δεξί χέρι στο ύψος του αριστερού γοφού. Διατηρώντας την απόσταση και το χέρι τεντωμένο ανεβάζουμε το χέρι στο ύψος του κεφαλιού. Στη συνέχεια το κατεβάζουμε στο ύψος του δεξιού γοφού. Ως τώρα έχουμε σχηματίσει ένα μεγάλο Λ. Στη συνέχεια φέρουμε το χέρι στο ύψος του αριστερού ώμου, μετά στο ύψος του δεξιού και καταλήγουμε στον ύψος του αριστερού γοφού που ξεκινήσαμε.

Αν τα δάκτυλα έχουν μια ελαφριά στροφή προς τα μέσα το σύμβολο προφυλάσσει εμάς, αν έχουν ελαφριά στροφή προς τα έξω αποστέλλεται προστασία κάπου αλλού.

Τα ονόματα δύναμης και μη που χρησιμοποιούνται σχηματίζοντας την πεντάλφα είναι:

Abac, Achides, Achilla, Adam, Adonai (ADNY), Agios, Agia, Agnon, Aldal, Alpha, Asmoedeas, Aumgn, Beroth, Buseeognation, Cados, Craton, Delgaliel, Derisor, Destatur, Diaton, Ehyeh, El, El Oristan, Eloa, Elohim, Emmanuel, Gabriel, Gomeh, Guthae, Guthor, Hain, Havayoth, Helim, Hilay, Hudac, lat, Ischyros, Isis, Jehovah, Laaval, Ledieha, Lendiction, Lon, Mach, Maton, Melekh, Messias, Metatron, Michael, Milia, Monachiel, Muriton, Noth, Ob, Omega, Panthon, Pentessaron, Radisha, Raphael, Ruach, Sabaoth, Sadai, Sechiel, Shaddai, Sibylla, Sifton, Sorthie, Sorthios, Sorthis, Tegra, Tetragrammaton, Tistator, Uriel, Venibbeth, Yah and Yod He Vau He (YHVH).
Aglon, Tetragram, vaycheon, stimulamation, ezphares, retetragrammaton olyaram irion esytion existion eryona onera orasym mozm messias soter Εμμανουήλ Sbaoth Adonay, te adoro, et teinvoco. Αμήν.

Φυσικά χρειάζεται να γνωρίζουμε τη σωστή προφορά. Αν δεν γνωρίζετε, για όσους ξέρουν ότι όλα υπάρχουν στα ακασικά αρχεία, με μια απλή χαλάρωση στη λέξη και απόλυτη πίστη θα έχουν την προφορά της.

Ο Aleister Crowley δημιούργησε το AUGMN ως απόλυτη λέξη της εξουσίας, για την οποία πίστευε ότι ήταν ένα μάντρα τέτοιας δύναμης ώστε ένας μάγος που τη εκφωνεί θα μπορούσε να ελέγξει το σύμπαν. Το AUGMN είναι μια επέκταση του βουδιστικού μάντρα Om, το οποίο αντιπροσωπεύει τον Θεό και την Ανώτατη πραγματικότητα, το άθροισμα των πάντων σε όλη τη δημιουργία.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για μια μαγική πράξη. Αν κάνεις το σύμβολο απλά από περιέργεια και εκφέρεις μια λέξη δύναμης μη περιμένεις να δεις τίποτα. Πρέπει να τηρούνται οι βασικοί όροι της μαγείας.

Στο άρθρο Λευκή Υπερκοσμική Μαγεία εναντίον Μαύρης Κοσμικής Μαγείας αναφέρω το τύπο της χαοτικής μαγείας Μ= (Δ.Γ*(1-Σ.Ε)*(1-Υ.Α)) *Α.Γ.*Σ.Δ.*ΘΟ.

Για την επίτευξη της μαγικής πράξης χρειάζεται βαθιά γνώση του συμβόλου, απόλυτη πίστη, συναισθηματική φόρτιση, έντονο οραματισμό ώστε όταν χρησιμοποιήσουμε τις ΣΔ=λέξη δύναμης, να έχουμε αποτέλεσμα.

                                     

Το σφράγισμα της αύρας

Όταν δεν μπορείτε να σφραγίσετε τον χώρο για κάποιο λόγο, σφραγίστε την αύρα σας όπως έκαναν από παλιά οι μοναχοί.

Κάνουμε το σταυρό μας λέγοντας. «Στο όνομα του παντοδύναμου Θεού που έχω μέσα μου και τον υπηρετώ με όλη την καρδιά μου», τώρα έχει τελειώσει ο σταυρός που αρχίσαμε. Κατεβάζουμε τα δύο χέρια στο ηλιακό πλέγμα με τα δάκτυλα όπως όταν κάναμε τον σταυρό και τα κινούμε κυκλικά στο σώμα μας σε αντίθετη κατεύθυνση, έως να συναντηθούν στο πίσω μέρος, και λέμε: «Περικλείω τον εαυτό μου με τον θείο κύκλο προστασίας όπου κανένα κακό δεν δύναται να τον περάσει».

Η ενεργειακή ασπίδα

Όταν θέλετε να προφυλαχτείτε από ενοχλητικά άτομα δημιουργείτε μια ενεργειακή ασπίδα όπως αναφέρεται στο άρθρο Ψυχικές επιθέσεις και αντιμετώπιση. Διάφανη ή μη διάφανη αν θέλετε να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα πρόσωπα και δεν μπορείτε. Λέγοντας δεν σε βλέπω, δεν σε ακούω, δεν υπάρχεις για μένα.

Κλείσιμο της βιολογικής σας μπαταρίας

Αν νιώσετε ότι ένα άτομο απορροφά από την ζωτικότητα σας και την ενέργεια σας, κλίνουμε την εκπομπή ενέργειας μας. Σφίγγουμε τους αγκώνες των χεριών στα πλευρά και πλέκουμε τα δάκτυλα των δύο χεριών τοποθετώντας τα στο ηλιακό πλέγμα.

Πως θα επιβληθούμε σε ένα άτομο που προσπαθεί να μας εξουσιάσει

Αν κάποιος προσπαθεί να σας εξουσιάσει κοιτώντας σας σταθερά στα μάτια, μην ανταποδώσετε. Στρέψτε το βλέμμα σας στη βάση της μύτης του ανάμεσα στα φρύδια του και κοιτάτε εκεί σταθερά χωρίς να κλείσετε τα μάτια σας. Σε μερικές σχολές μαθαίνουν να μη κλείνουν τα μάτια για πολλή ώρα. Ίσως να μη μπορέσετε να τον εξουσιάσετε αλλά ούτε αυτός θα μπορέσει. Θα κουραστεί και θα υποχωρήσει.
Γενικά οι θρησκευτικές τελετές και πεποιθήσεις που πιστεύει ο κάθε άνθρωπος βοηθούν αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση ψυχικών επιθέσεων. Αυτό πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε πολύ.

Free Download


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα