Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ - TO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ



TO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΜΗΧΑΝΗ-ΜΑΤRIX

Και τι διαβάζω μόλις μπήκα στην ροή;
Απεδείχθη ότι το DNA μας είναι Συνδεδεμένο σε ένα Συμπαντικό «Διαδίκτυο»

Δηλαδή το dna μας είναι το κτιστό πνεύμα..ίσως και μία μίξη με το πνεύμα της ψυχής μας, αν ισχύει αυτό που λέει, ότι συνδέεται και με τα ανώτερα σύμπαντα, διότι μόνον η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή μας το μπορεί! όχι η κτιστή..

Ναι, το έχω διαβάσει παλιότερα αυτό, που έψαχνα γιατί δεν χρησιμοποιούμε πλέον το 12κλωνο DNA μας, όπως έκαναν στην Αρχαιότητα... αν δεν κάνω λάθος. Το διάβασα σε ένα βιβλίο και μου κίνησε την περιέργεια να το ψάξω εκτενέστερα ... ρίξε μια ματιά. Πιστεύω ότι συνδέεται άμεσα, με την θεική ανθρώπινη ψυχή μας...
cosmiclight-gaia.blogspot.gr - Η επανασύνδεση του DNA


Το διάβασα και βλέπω ότι όλα έχουν άμεση σχέση με το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη μας.Και την πληροφορία που ενυπάρχει μέσα της. Αν τώρα κάποιοι μπόρεσαν και άνοιξαν διόδους στο ενεργειακό πλέγμα της Γης, τότε μπορούν να περάσουν την πληροφορία που θα μας αφυπνίσει θέλω να πιστεύω.

Ας περάσει το πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, και τότε θα δεις! Δεν θα χρειαστεί να το αναζητάμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του μέσα από την ψυχή μας, διότι το Αληθινό Πνεύμα θα ενυπάρχει πλέον παντού και θα μας οδηγεί συνειδητά πλέον!

Εκεί να δεις ανακαίνιση του πλανήτη και μαζική αφύπνιση της παγκόσμιας συνείδησης.


Κράτησε αυτή την πληροφορία που μόλις έδωσα... ένιωσα την δόνηση της. Πολύ δυνατή πληροφορία.

Οι Ελεγκτές της Ανθρωπότητας, Γνωρίζουν για το "Δικαίωμα Ανάληψης των Ψυχών". Και Παρά τις Προειδοποιήσεις, Πραγματοποιούν Δολοφονικά Σχέδια, Ώστε να την κρατήσουν, Ελεγχόμενη και σε Άγνοια. Ώστε να Κρατήσουν την Συχνότητα του Πλανήτη Χαμηλή και Στοχεύοντας να Αφανίσουν Μεγάλο Μέρος του Πληθυσμού, με Κάθε Μέσο. Τα Τελευταία τους χαρτιά. Έπονται Πολύ Σκληρά. Αλλά το Φως Δεν Έχει Πει Ακόμα την Τελευταία Λέξη. 


Πολλά Επιτρέπονται, να συμβαίνουν για Σοφούς Λόγους, που Εμείς Δεν Γνωρίζουμε, Αφού Αδυνατούμε να Δούμε Ολόκληρη την Χρονοεικόνα του Θεικού Σχεδίου. Ένας Σημαντικός Λόγος που το Σκότος Μεσουρανεί, στη Γη, Είναι το Συλλογικό Κάρμα της Ανθρωπότητας. Είναι άγνωστο το Γήινο Χρονοπλαίσιο, του Μετασχηματισμού, Επειδή οι Συντεταγμένες είναι Ρευστές και Ανασυντάσσονται Διαρκώς. 

Η Ταχύτητα της Αλλαγής θα Εξαρτηθεί, Κυρίως Από την Συλλογική Στάση των Ανθρώπων. Ακόμη και από το Πως Ενεργούν Ξεχωριστά ως Μονάδες. Οι Άνθρωποι όμως θα Λυτρωθούν Γρηγορότερα, Από τα Συλλογικά Καρμικά τους Μαθήματα, Μόνο Οταν Διδαχθούν Ταυτοχρονα, Συλλογικά Από Αυτά. Ίσως Ένα "Μεγάλο Σοκ" Καταστεί το Εφαλτήριο Αφύπνισης, της Έσω Ψυχής...

ένα να ξέρεις..η συλλογική αφύπνιση της ανθρωπότητας θα επέλθει μόνον με την κατάρρευση του σκοτεινού ενεργειακού πλέγματος του πλανήτη.
Αυτή την στιγμή εισήλθαν οι μονάδες αφύπνισης, ώστε να ετοιμάσουν από μέσα την κατάρρευση του πλέγματος.


Το διαισθάνθηκες ότι εισήλθαν οι μονάδες αφύπνισης στον Πλανήτη μας και ετοιμάζουν την κατάρρευση του ενεργειακού πλέγματος;

Ο Ερμής Τρισμέγιστος αναφέρει ότι ο κάθε ουρανός-γαλαξίας περικλείεται με τον Αιθέρα (Λόγος-πνεύμα) από έξω, αλλά και εισέρχεται εσωτερικά για να στηρίξει τον ουρανό-γαλαξία από μέσα στο καθαρό άϋλο της φύσης δημιούργημα, οπότε με τον ίδιο τρόπο για να ανοίξει το σκοτεινό ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη χρειάζεται να εισέλθουν οι φωτεινές ανθρώπινες μονάδες μέσα στον πλανήτη.

Και από τι περικλείεται ο ουρανός του πλανήτη μας;

Από τον κτιστό Αιθέρα! Το κτιστό πνεύμα!!!! Αυτό είναι το σκοτεινό ενεργειακό πλέγμα!!

Από έξω περικλείεται ο πλανήτης από τον κτιστό Αιθέρα, και εσωτερικά περιβάλλεται από το κτιστό πνεύμα της φύσης.   (ατμόσφαιρα-πληροφορία - matrix - κτιστό νοερό πνεύμα -φωτιά-αέρας, που εκδηλώνεται με τα σώματα από γη-νερό).

Μόλις λύθηκε ένας πολύ μεγάλος γρίφος που με απασχολούσε εδώ και χρόνια!

Όπως λοιπόν γράφουν τα Ερμητικά κείμενα, ο Διοικητής Ουρανός του πιο κατωφερή Ουρανού-υλικού σύμπαντος, εκ των Επτά συμπάντων Ουρανών,  είναι ο Δίας-Ουρανός ο Αιθέρας, (Πυρ και Πνεύμα)  ο οποίος περικλείει τον Ουρανό εξωτερικά με τον Λόγο του-Αιθέρας- Πυρ και Πνεύμα, όπως με τον ίδιο τρόπο περικλείει εξωτερικά και τον δικό μας γαλαξία, και εισέρχεται ως Αιθέρας στο καθαρό της φύσης άϋλο δημιούργημα του γαλαξία και στηρίζει τον ουρανό-γαλαξία από μέσα εσωτερικά, οπότε δημιουργείται το ενεργειακό πλέγμα που κρατά τον γαλαξία ο Αιθέρας-κτιστό πνεύμα..


Ο Δίας λοιπόν, ο Διοικητής, ο Παντόμορφος, μέσα στον γαλαξία δημιούργησε τα δικά του δημιουργήματα, τα δικά του θεϊκά σώματα του πυρός και πνεύματος, δηλαδή ενεργειακά σώματα του πυρός που φέρουν το δικό του Πνεύμα, που ενώθηκε με τα πιο ελαφρύ στοιχείο της Υλης την φωτιά που ενυπάρχει στο δοχείο της Υλης μέσα στον γαλαξία, και γεννήθηκαν οι 36 Δέκαρχοι θεοί, με το ενεργειακό σώμα του πυρός και πνεύματος.

Οι 36 Δέκαρχοι θεοί ( 12 θεοί χ3) τα θεϊκά σώματα του Διοικητή Δία, είναι τα γεννήματα του Δία,δημιουργούν τον κόσμο της Υλης με τα Τέσσερα στοιχεία, ενεργώντας στο δοχείο της Υλης που ενυπάρχει στον γαλαξία, αλλά και δίνοντας την ζωή στους πλανήτες με τις κτιστές άλογες ψυχές που φέρουν την ενέργεια του πυρός, και το ανάλογο πνεύμα, το οποίο δεν έχει ελεύθερη επιλογή, και συνδέεται με το πνεύμα των Δέκαρχων θεών, που ενεργούν μέσα από το πνεύμα της φύσης των πλανητών, και οδηγούν τα πάντα με αρμονία εξουσιάζοντας όλα τα άψυχα και έμψυχα άλογα έμβια γένη και είδη.

Οι κτιστές άλογες ψυχές λοιπόν, δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, και από την μοίρα τους υποχρεώνονται να ενσαρκώνονται υποχρεωτικά μέσα στους Επτά Ζωφόρους Ζωδιακούς κύκλους, των πλανητών, δίνοντας την νοερή άλογη ζωή στα τέσσερα στοιχεία της Υλης..δηλαδή γεννιούνται στην μήτρα με τους αριθμούς όλα τα άψυχα σχήματα και οι μορφές που μπορεί να πάρει η Υλη, και με τις ψυχές δημιουργούνται στην μήτρα όλα τα έμβια σώματα, γένη και είδη των σωμάτων, που μπορούν να γίνουν η ζωή.

Και όλα συνδέονται μεταξύ τους και οδηγούνται από τον Δία, και ο Δίας οδηγείται από τον Κρόνο, τον κτιστό δεύτερο Νου δημιουργό. Διότι οι Επτά Διοικητές, είναι τα Επτά δημιουργήματα του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού, του Κρόνου.



Με τον ίδιο τρόπο κάθε ηλιακό σύστημα περικλείεται από την ενέργεια του Πυρός (φωτιά) που κατέχουν οι 36Δέκαρχοι, και ενεργούν σχηματίζοντας το εξωτερικό ενεργειακό πλέγμα που περικλείει τον Ζωδιακό κύκλο του Αστέρα ήλιου. (ηλιακό σύστημα). Αλλά και το εσωτερικό ενεργειακό πλέγμα που στηρίζει από μέσα στον Ζωδιακό κύκλο του ηλιακού μας συστήματος.

Ενεργούν οι 36 Δέκαρχοι και δημιουργούν τον Αστέρα-ήλιο, και τους πέντε πλανήτες, την σελήνη και την Γη.

Μέσα από την Πύλη του Ήλιου, του δικού μας άστρου, του δικού μας Ζωδιακού κύκλου, εκπέμπεται και διοχετεύεται η ενέργεια του πυρός στο ηλιακό σύστημα γεμίζοντας τον χώρο με ενέργεια.

Και εισέρχεται επίσης από τον Ήλιο Αστέρα ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ (Αγαθό Φως) γεμίζοντας τον χώρο του ηλιακού μας συστήματος με το πνεύμα του πυρός, και πλέον το πνεύμα του πυρός βρίσκεται Πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών.

Και γεννιέται το πνεύμα της φύσης του Ζωδιακού κύκλου-ηλιακού συστήματος.


Εκπέμπει λοιπόν ο δικός μας αστέρας-ήλιος την ενέργεια του πυρός μέσα στον κλειστό χώρο που δημιουργείται από το ενεργειακό πλέγμα, και ταυτόχρονα από τον αστέρα-ήλιο  εισέρχεται το πνεύμα, το "αγαθό πνεύμα" μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.

Και πλέον περιβάλλεται ο Ζωδιακός κύκλος-ηλιακό σύστημα, από αυτό το πνεύμα του πυρός που βρίσκεται πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών.

Είναι το πνεύμα της φύσης του Ζωδιακού κύκλου των πλανητών, όπου ελέγχει όλες τις γεννήσεις που θα δώσουν την ζωή οι δικές του κτιστές ψυχές στο άλογο δοχείο της Ύλης.

Και με τον ίδιο τρόπο κάθε πλανήτης όπως ο δικός μας πλανήτης συγκεκριμένα, (αλλά και τα πάντα όλα μέσα και έξω από τον δικό μας γαλαξία), περικλείεται από την ενέργεια του πυρός εξωτερικά, σχηματίζοντας το εξωτερικό ενεργειακό πλέγμα που κινεί τον πλανήτη.

Και εσωτερικά εισέρχεται η ενέργεια του πυρός στο καθαρό της φύσης του πλανήτη, και σχηματίζει ένα δεύτερο ενεργειακό πλέγμα με τις αντίθετες κινήσεις, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον πλανήτη εσωτερικά και εξωτερικά σε σταθερό σημείο και σύμφωνα με την περιστροφή που θέλει ο δημιουργός του, ώστε να δημιουργηθεί η έμβια άλογη ζωή όπως ακριβώς την θέλει ο κτιστός Νους δημιουργός.

Δηλαδή ανάλογα με την κίνηση του πλανήτη, δημιουργούνται τα ανάλογα έμβια γένη και είδη της ζωής, σχήματα και μορφές, με την ανάλογη χρονική διάρκεια της ζωής σύμφωνα με την περιστροφή του πλανήτη, και ανάλογα με την σύσταση των τεσσάρων στοιχείων.


Τι σημαίνει αυτό για εμάς; 

Μόλις ανέλυσα πως δημιουργούνται οι γαλαξίες που περιέχουν μέσα τους το δοχείο της Ύλης.

Όπως λοιπόν γράφουν τα Ερμητικά κείμενα ο Διοικητής Ουρανός είναι ο Δίας (κτιστός Αιθέρας) που περικλείει τον γαλαξία μας, εξωτερικά, και από την μαύρη τρύπα του γαλαξία εισέρχεται ο κτιστός Αιθέρας μέσα στον γαλαξία.. 

Από τους αστέρες-ήλιος εισέρχεται το πνεύμα του πυρός στον Ζωδιακό κύκλο του γίγνεσθε, γεμίζει τον κλειστό πεπερασμένο χώρο, και δημιουργεί τον κόσμο και την έμβια ζωή με τις δικές του ψυχές.

morfeas sky


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Με λίγα λόγια, ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως, εμφανίστηκε με όλες τις ενέργειες των Επτά Διοικητών μέσα στον κόσμο του Διοικητή του πιο κατωφερή Ουρανού, του Διοικητή Δία.

Το πνεύμα του πυρός (πνεύμα της φύσης) που ενυπάρχει παντού μέσα στον γαλαξία, ερωτεύτηκε τις ενέργειες των Επτά Διοικητών που εμφανίστηκαν μπροστά της που κατείχε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός.

Ενώθηκαν μαζί ο Άνθρωπος δεύτερος θεός με το πνεύμα της φύσης, από πολύ μεγάλο έρωτα το πνεύμα της φύσης για τον Άνθρωπο δεύτερο θεό.

Από την ένωση αυτή με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, το πνεύμα της φύσης απέκτησε όλες τις Επτά φύσεις που κατείχαν οι ανώτεροι Επτά Διοικητές Ουρανοί.

Και το πνεύμα της φύσης ευθύς δημιούργησε ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ όμοιες με τις φύσεις των Ανώτερων Επτά Ουρανών.

Δηλαδή δημιούργησε Επτά ανθρώπινα σώματα και Επτά φύσεις των Επτά Ουρανών του κτιστού κόσμου στον δικό της Ουρανό-σύμπαν=γαλαξία..

Το πνεύμα της φύσης του γαλαξία μας, του πυρός και πνεύματος, δημιούργησε Επτά Ζωδιακούς κύκλους όμοιους με τους Ζωδιακούς κύκλους των Επτά Ουρανών, όπου ο κάθε ένας Ζωδιακός κύκλος ξεχωριστά, (ηλιακό σύστημα) εμπεριέχει μέσα του μία από τις Επτά φύσεις των ανώτερων Ουρανών.

Μαζί δημιούργησε και Επτά Ανθρώπινα σώματα, όμοια με τα σώματα των Επτά φύσεων των Επτά Ουρανών, που δημιουργούν την ζωή πάνω στο δοχείο της Υλης με τις δικές τους κτιστές ψυχές οι Επτά Διοικητές.


Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δημιούργησε τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν τον δικό του Λόγο, του πυρός και πνεύματος, για να ενσαρκωθούν τις Επτά φύσεις των ανθρώπινων σωμάτων που δημιούργησε για τον Άνθρωπο δεύτερο θεό το πνεύμα της φύσης.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός ενδύθηκε τα Επτά ανθρώπινα αισθητά σώματα δίνοντας τα την ζωή, με τις δικές του θεϊκές ανθρώπινες ψυχές, που φέρουν το δικό του ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ. Ωστε να τα καθοδηγεί ο Άνθρωπος δεύτερο θεός.


Και άρχισε να δημιουργεί τον κόσμο και να συμμετέχει στην ζωή ο Άνθρωπος δεύτερος θεός πλέον ως δημιουργός των πάντων, μαζί και με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές, που πλέον ενσαρκώθηκαν τα ανθρώπινα αρσενικοθήλυκα σώματα μέσα σε όλες τις Επτά φύσεις των Επτά Ουρανών που δημιούργησε το πνεύμα της φύσης για τον Άνθρωπο.

Και τότε ο Κρόνος ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός του κτιστού κόσμου των Επτά Ουρανών Διοικητών, και των Επτά φύσεων, που είχε χάσει πλέον όλες τις εξουσίες του από τον Ανθρωπο δεύτερο θεό, διαχώρισε ΒΙΑΙΑ το πνεύμα της φύσης που είχε ενωθεί με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, διότι ήταν το δικό του κτιστό πνεύμα που ενυπήρχε παντού μέσα στις ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ.

Διέλυσε δηλαδή τον σύνδεσμο της Αρμονίας των Επτά φύσεων σε όλους τους Ουρανούς,  που είχαν ενωθεί με Αρμονία με τον Ανθρωπο δεύτερο θεό.

Και πλέον όταν συνέβη αυτό, διέσπασε επίσης τα ΠΑΝΤΑ μέσα στις ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ διάχώρισε δηλαδή όλα τα σώματα που είχε δημιουργήσει το πνεύμα της φύσης, και από αρσενικοθήλυκα που ήταν τα διαχώρισε σε αρσενικό και θηλυκό, διαταράσσοντας την Αρμονία και την συμβατότητα δόνησης που είχε ο Ανθρωπος δεύτερος θεός με τις ενσαρκωμένες ανθρώπινες δικές του ψυχές.

Φέροντας με αυτόν τον τρόπο την Αταξία στο δοχείο της Υλης. 
Διότι διέσπασε τον σύνδεσμο της Αρμονίας όλων των σωμάτων, που μέχρι τότε όλα ήταν ενωμένα με τον ΑΙΘΕΡΑ-ΠΝΕΥΜΑ με γερούς συνδέσμους και οδηγούνταν από το πνεύμα.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός εγκλωβίστηκε στην φύση που διοικεί πλέον πάλι ο Κρόνος, αφού εγκλώβισε τις ανθρώπινες ψυχές στα διασπασμένα σε αρσενικό και θηλυκό ανθρώπινα σώματα, και πλέον άλογα ανθρώπινα σώματα, φέροντας την ΛΗΘΗ στις ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές, διότι το πνεύμα της φύσης, πλέον δεν οδηγείται από το πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού, αλλά από τον Κρόνο! τον δεύτερο Νου δημιουργό.

Σήμερα λοιπόν, μέσα στον πλανήτη μας υπάρχει μόνο το κτιστό πνεύμα της φύσης που πλέον εξουσιάζει ο Κρόνος,  και εμείς εγκλωβιστήκαμε στην ΛΗΘΗ διότι χάθηκε η επαφή μας με το πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού το οποίο μας οδηγούσε.

Και για αυτό μόνον μέσω της ψυχής μας μπορούμε να εκπέμψουμε σήμα ώστε να έρθουμε σε επαφή με τον άνθρωπο δεύτερο θεό. 

Αυτό λοιπόν σημαίνει διάλυση του συνδέσμου της Αρμονίας!
Ο Άνθρωπος που είχε ενωθεί με το κτιστό πνεύμα πλέον λύθηκε αυτός ο σύνδεσμοςτης Αρμονίας!! Απο τον Κρόνο.

Και έμειναν όλες οι ανθρώπινες ψυχές εγκλωβισμένες υπό το έλεος του κτιστού Δημιουργού στην Λήθη των κτιστών σωμάτων.


morfeas sky
.................................................

Και μεταφέρω τα εξής: " Ο Τιτάνας Κρόνος Κυριολεκτικά "Έφαγε Τα Παιδιά Του" Όταν Αποστάτησε, Από το Θεικό Σχέδιο - Πρόγραμμα, Υπέρ των Ανθρωπίνων Δημιουργημάτων κι Εναντιώθηκε στους Ολύμπιους, Συμμαχώντας με τους "Αντι-Δημιουργούς" για την Εκφύλιση του Σχεδίου. 

Και Τελικά τα Γεγονότα, Διασκευάστηκαν στο Σημερινό Κόσμο, ως Παραμύθι για Μικρά Παιδιά. 

Η Παλαιά και Καινή Διαθήκη, η Αποκάλυψη Του Ιωάννη, αν και στο Πλείστον τους Διασκευασμένες, Περιγράφουν , Κοσμικούς Συμβολισμούς και Μυητικές Παραβολές. 

Όταν τα Ιστορικά Γεγονοτα της Πρότερης και Πρόσφατης Αρχαιότητας, Ιδωθούν Φιλελευθέρως, Αδογμάτιστα και Παράλληλα με την Χρήση των Μυητικών Κλειδιών Αποκωδικοποίησης, Αποφαίνεται Καθαρά η Λιτή, Αφαιρετική Πραγματική Εικόνα και Ουσία των Κοσμικών Πραγμάτων. 

Πραγματικά Γεγονότα Περιπλέχτηκαν Επίσης Θετικώς, Εσκεμμένα στα Δίκτυα του Μύθου, Ώστε να Μην Χαθούν και να Αποκωδικοποιηθούν Εν Καιρώ..."


Το Κτιστό Πνεύμα που μας κρατάει εγκλωβισμένους, μέσω των 4 Στοιχείων, και τιςΜεταβαλλόμενες Αισθήσεις, είναι το Σκοτεινό Ενεργειακό Πλέγμα; Αν υποθέσουμε ότι φεύγει αυτό... θα μπορούμε να δούμε με τα μάτια της Έσω Ψυχής μας, χωρίς Παρεμβολές πια...

Ακριβώς αυτό! Πλέον θα εισέλθει το πνεύμα του Ανθρώπου μέσα στον πλανήτη και αυτή τη φορά θα γίνει....σίγουρα όλες οι ανθρώπινες ψυχές θα αφυπνιστούν αμέσως!



Δεν ξέρω αλλά σήμερα νομίζω ότι αποκαλύφθηκε όλη η χαμένη γνώση! και διαισθάνομαι ότι τα δεδομένα άρχισαν να ρέουν εκ των έσω του ενεργειακού πλέγματος.
Τώρα εν καιρώ θα αναλυθούν εις βάθος όλα τα παραλειπόμενα.

morfeas sky




“Η NASA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ!”





Εκτόξευση του Curiosity προς τον Άρη
Αν αυτός ο πύραυλος πήγε στο διάστημα ελάτε να μου το αποδείξετε χα χα παρατηρήστε την πορεία του πυραύλου και μην ξεγελιέστε από τα βιντεάκια μέσα από τον πύραυλο, "φτιαγμένα" στο στούντιο είναι.
Εγώ ξέρω ότι για να πας στο διάστημα ανεβαίνεις προς τα πάνω, με πορεία ανοδική συνεχώς!! και όχι με καμπυλωμένη πορεία με διεύθυνση προς τα κάτω!!

morfeas sky



Καλησπέρα φίλε μου Μορφέα! Μα τόση κοροϊδία; Με ποιο σκεπτικό επινόησαν, μία τέτοια μυθοπλασία; Ποιο να ήταν το κίνητρό τους; Δηλαδή τι;

Καλησπέρα και ένα όμορφο Σαββατόβραδο σου εύχομαι να περάσεις..
Για σκέψου με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να καλύψουν την αλήθεια ότι είμαστε παγιδευμένοι μέσα στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη; Μας δίνουν μια ψεύτικη αλήθεια ότι ζούμε σε ένα τεράστιο σύμπαν, κι ότι μπορούμε με αυτά τα βαριά ψευτοσώματα της ύλης να νικήσουμε την ενέργεια, και να μετοικήσουμε παντού..ώστε να έχουμε μια αίσθηση ελευθερίας και ότι δεν είμαστε φυλακισμένοι για πάντα στον πλανήτη φυλακή.


Τώρα βαρεθήκαν την σελήνη και θα πάνε στον Άρη χα χα από αερολογίες άλλο τίποτα. Αφού το λέει η Νάσα, οι επιστήμονες, αλήθεια είναι. Αφού το λέει η θρησκεία μας αλήθεια είναι χαχαΔιάβασε καλά τι γράφει ο Ερμής Τρισμέγιστος:

Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, που σε τραβά προς τα κάτω προς το μέρος του, ώστε να μην κοιτάξεις προς τα πάνω κι αντικρύζοντας την ομορφιά της αλήθειας και το αγαθό που κρύβει μέσα της, μισήσεις την κακία του.

Κι αφού αντιληφθείς την παγίδα που σου έστησε
(ποιος; ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός) μετατρέποντας σε αναίσθητα τα θεωρούμενα ως αισθητήρια όργανα φράζοντας τα με πολύ υλικό και γεμίζοντας με σιχαμερή ηδονή, να μην ακούς όσα πρέπει εσύ να ακούς, ούτε να βλέπεις όσα πρέπει εσύ να βλέπεις.


Πω!πω! Έτσι όπως μας τα περιγράφει, μας βλέπω εικόνα, σαν κάτι βρωμερούς σωλήνες του αποχετευτικού.. αχαχα! Τόσο σιχαμερά πλάσματα.. Ααχχ! τα καημενούλια, τι μας βρήκε.. :(

Και μην ξεχνάς ότι αυτά τα λόγια ειπώθηκαν χιλιάδες αν όχι δεκάδες χιλιάδες χρόνια π.Χ,
Πάντα στην φυλακή οι ανθρώπινες ψυχές του πλανήτη Γη.


Εδώ οι μεγιστάνες και οι διάσημοι της Αμερικής έχουν αγοράσει και κάτι χωράφια στον Άρη..σε περίπτωση που η γη αρχίσει να τα παίζει.. μιλάμε μας δουλεύουν ψιλό γαζί, οι παλιάνθρωποι!

Αυτό να το ακούσουν τα χαϊβάνια που πιστεύουν ότι τους δείξουν και ότι τους πουν τα κατεστημένα των επικυρίαρχων που ελέγχουν την ζωή και την σκέψη των ανθρώπων.


Τι; Δηλαδή, δεν πρόκειται να βγούμε από την φυλακή αυτήν ποτέ; Αφού το γνώριζαν οι Αρχαίοι.. καλή μας διαμονή.. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

ΠΟΤΕ!!!! Με το σώμα της σάρκας Ποτέ!!!!!


Μας πατούν μία διαγραφή στην μνήμη και πάλι από την αρχή.

Για κάνε μια γρήγορη περιγραφή, αν δεν βαριέσαι..


Μα συνεχώς μας φράζουν το μυαλό με μπόλικο υλικό ώστε να μην μπορούμε να σκεφτούμε. Μας δίνουν μπόλικη ηδονή-sex και κανείς δεν ασχολείται με κάτι άλλο.


Αλήθεια είναι.. φερόμαστε σαν τα ζώα. 

Και επειδή αρχίσαμε να τους παίρνουμε χαμπάρι μας ετοιμάζουν το χάραγμα ώστε να ελέγχουν 100% το μυαλό μας.


Αυτό μας έλειπε, για να δέσει το γλυκό τωρα.. όσο πάει και χειρότερα.. σαν τα μοσχάρια μας μαρκάρουν..για την σφαγή.

Μα δεν φαίνεται που μας οδηγούν;
Μας προκαλλούν την φτώχεια και χίλια άλλα προβλήματα ώστε όλη μέρα να ασχολούμαστε με το που θα βρούμε τα προς το ζην, και για ξεκούραση μας προσφέρουν τον άρτον του θεάματος κτλ για να μην βλέπουμε που μας οδηγούν.


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα