Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ (ΗΜΠ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ (ΗΜΠ)

Μία μικρή πυρηνική βόμβα η οποία εκκρήγνυται στην ατμόσφαιρα και εξαπολύει τόσο δυνατό ηλεκτρομαγνητικό παλμό που οτιδήποτε ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό βρίσκεται από κάτω της και σε πολύ μεγάλη ακτίνα όχι μόνον σταματάει να λειτουργεί, αλλά καταστρέφεται.
Η πιθανότητα χρήσης ηλεκτρομαγνητικού παλμού είναι πάρα πολύ υπαρκτή.
Σε περίπτωση χρήσης ηλεκτρομαγνητικού παλμού όλα τα αυτοκίνητα τεχνολογίας 1980 και πάνω για παράδειγμα θα ακινητοποιηθούν και θα χρειάζεται μία τεράστια επισκευή για να ξαναμπούν σε λειτουργία. Τα απλούστερα αυτοκίνητα ιδιαίτερα της δεκαετίας του 40 και του 50 θα πάθουν πολύ μικρές ζημιές και με μία αλλαγή στα μπουζί τις πλατίνες και τον μεταλλάκτη θα μπορούν να λειτουργήσουν.
Εάν δε σε αυτά τα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας οι κάτοχοί τους έχουν φροντίσει να καλύψουν τον χώρο της μηχανής με έναν κλωβό Faraday δεν θα πάθουν τίποτα απολύτως.
Άλλο παράδειγμα: Μία σύγχρονη ηλεκτρονική κάμερα θα πεθάνει σε αντίθεση με μία παλιάς τεχνολογίας κάμερα που ειναι κουρδιστή και δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρικά εξαρτήματα. 

Τέτοιες κάμερες είχαν κατασκευαστεί κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και χρησιμοποιούντο στα πεδία της μάχης.
Καταλήγω, στο ότι, στην σημερινή εποχή όσο πιο εξελιγμένος είναι ένας άνθρωπος τόση περισσότερη ζημιά μπορεί να πάθει από τα σύγχρονα μέσα ελέγχου της σκέψεως.
Ένας απλοϊκός και ακατέργαστος άνθρωπος δεν παθαίνει και πολλά πράγματα. Εδώ ίσως να ισχύει το γνωστό "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
Αυτούς τους ανθρώπους είναι που θέλουν οι επικυρίαρχοι διότι αποτελούν υπέροχο υλικό σκλάβων. Γέμισε τους το κεφάλι με διαφήμιση να τρέχουν να αποκτήσουν ανούσια πράγματα, γέμισε τους στο κεφάλι με gay pride, δίδαξε τους μία Ιστορία όπως εσύ την έχεις φτιάξει και τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα θριαμβεύσει.....
Μπορεί ο ηλεκτρονικός παλμός για τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά αντικείμενα να μην έχει πέσει ακόμη, αλλά ο αντίστοιχος "ηλεκτρονικός παλμός' για τα ανθρώπινα μυαλά έχει πέσει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.

Γιώργος Βουδούρης

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα