Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις: Δεν πετούσε κανένα τουρκικό αεροσκάφος στην περιοχή




Με μία ομολογουμένως ταχεία αντίδραση από την τουρκική πλευρά, οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μέσω της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας HABERTURK, αναφέρουν πως δεν ευθύνονται για την πτώση του ελληνικού MIRAGE 2000 που σημειώθηκε πριν από λίγο στη Σκύρο κάτω από άγνωστες συνθήκες. Δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν υπήρξε Τουρκικό αεροσκάφος στην περιοχή κατά τη στιγμή του ατυχήματος!
{Ο ανταποκριτής της εφημερίδας Haberturk TV στην Αθήνα, Τάκης Μπερμπεράκης μας ενημέρωσε πως το αεροσκάφος, ήταν ένα από τα 2 τα οποία συμμετείχαν σε επιχείρηση αναχαίτισης τούρκικων αεροσκαφών στο Αιγαίο και κατέπεσε κατά την επιστροφή του.} γράφει το δημοσίευμα.
{Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε στην Haberturk από τις Τούρκικες ένοπλες δυνάμεις, καταγράφεται πως κανένα τουρκικό αεροσκάφος δεν βρισκόταν στην περιοχή τη στιγμή του ατυχήματος}, προσθέτει.
According to the information given by Haberturk correspondent Mahmut Gurer, the Turkish Armed Forces reported that there was no Turkish plane in the area during the incident.
Υπενθυμίζουμε χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Βύθιση ελληνικού πλοίου και τανάλια σε ελληνικό νησί: Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για νυκτερινή αεραποβατική και αμφίβια ενέργεια, στο οποίο γράφαμε:
Ηδη τα τελευταία περιστατικά δημιουργούν εύλογες πολεμικές ανησυχίες. Η Αγκυρα έχει προχωρήσει σε εφαρμογή νέων δογμάτων εκμεταλλευόμενη πλήρως την υπεροπλία της σε πολεμικά μέσα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα