Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Στιγμές και Αιωνιότητα




Στιγμές και Αιωνιότητα

Σ'αυτόν τον κόσμο είναι ουτοπία να υπάρχει το όμορφο στην ζωή μας, δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σ' αυτόν τον κόσμο, και αν μπορεί να υπάρξει κάτι σαν αυτό είναι μόνον οι στιγμές, σαν την αναλαμπή που νιώθουμε στην ψυχή μας και αμέσως την προσπερνάμε, σαν ένα όνειρο που δεν είναι αληθινό όπως είναι η εδώ πραγματικότητα που ζούμε.

Γι'αυτό αγαπάμε τα όνειρα μας, διότι ζούμε μέσα σ' αυτά μακριά από την εδώ πραγματικότητα, άσχετα αν συνειδητά δεν πιστεύουμε ούτε σε αυτά, αφού πιστεύουμε ότι είναι απλά άλλο ένα όνειρο κι αυτό, μια ουτοπία, και όχι αληθινό όπως η εδώ πραγματικότητα που ζούμε..

Σ'αυτόν τον κόσμο ζούμε μόνον τις στιγμές, στιγμές που είναι αιωνιότητα σε κάποιον άλλο κόσμο, και μάλιστα εκεί υπάρχουν μόνον όμορφες στιγμές αιωνιότητας και τίποτα λιγότερο. Εμείς όμως εδώ οδηγούμαστε από τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις, οι οποίες μας καταβάλλουν συνεχώς απορρίπτοντας τα όνειρα μας, γι'αυτό και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τίποτα όμορφο στην ζωή μας, διότι πάντα καταστρέφουμε τα όμορφα όνειρα μας.


"
Αγάπα, σαν να είσαι στη μέση... Εκεί που δεν θυμάσαι, πως ακριβώς έχεις ξεκινήσει και δεν απασχολεί το νου σου, αν ποτέ θα τελειώσει."

Πως να θυμάσαι! όταν βλέπουμε με τα μάτια του σώματος μας, και όχι με τα μάτια της ψυχής μας. Διότι ο νοητός κόσμος δεν έχει παρελθόν ούτε μέλλον, αλλά μόνον παρόν στο τώρα!! και αυτό το παρόν είναι ΈΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΩΡΑ!! ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ όπου κανένα συναίσθημα καμιά αίσθηση δεν υπάρχει στο Νοητό!! ούτε ανάγκες, ούτε κούραση, ούτε κοιμάται, διότι γεννήθηκε από άυπνο και αθάνατο Πατέρα που είναι το Παν! και ο Νους της ψυχής ζει το συνεχές παρών μέσα στο Νοητό ασώματο και Αμετάβλητο Παν τον κόσμο του παντός.......και είναι το Παν που διαχώρησε σε μέρη τον κόσμο της Υλης, και δημιούργησε όλα τα κτιστά γεννημένα δημιουργήματα της Υλης τα οποία ζουν διαχωρισμένα από την Ολότητα του Παντός.




morfeas sky
..........

Ναι! (Ήμουνα σίγουρη ότι αυτό το σημείο, θα σου κάνει κλικ). Εκεί στο Πανάγαθο Παν του Φωτός, υπάρχουν μόνο η αγάπη, το μοίρασμα, το γέλιο και η γαλήνη. Εκεί τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, ούτε αξία, ούτε ανάγκη.

Δεν αναφέρεται στο Αληθινό Φως, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα, πρόκειται για τον κτιστό κόσμο τον Νοητό, όπου βρίσκεται στο καθαρό της φύσης της Υλης δημιούργημα και έξω από αυτό, μέσα στους Οκτώ Ουρανούς της αιωνιότητας.

Ο κόσμος του Αληθινού Φωτός είναι οι Δυνάμεις η Αλήθεια της Ζωής, πέραν της ανιδιοτελούς αγάπης...είναι Αγαθός κόσμος Απεριόριστος..Απεριόριστο Αγαθό..είναι Ασύλληπτο.


Αυτό θα σου έλεγα... αφού είναι ασύλληπτο, πως να το κατανοήσουμε; Το κατάλαβα μετά... από εκεί που λέει ότι, διαχώρισε σε μέρη τον κόσμο της Ύλης Όμως η ενέργεια και μόνο του ονείρου, με απογείωσε, εμένα προσωπικά.


Eίναι Ασύλληπτο το Φως του Αγαθού, διότι αυτή τη στιγμή είμαστε Νους και ψυχή, που γίναμε άνθρωπος της Γης με σώμα αισθητό και μεταβαλλόμενο.


Από Φως γίναμε Νους.

Από Ζωή (Δυνάμεις-Μέγιστο Πυρ) γίναμε ψυχή. (ενέργεια-Πυρ).

Και ο Ανθρωπος Νους και ψυχή διαχωρίστηκε από αυτή την ενότητα της Ολότητας για να δώσει την νοερή ζωή στα διαχωρισμένα Υλικά-αισθητά μεταβαλλόμενα ανθρώπινα είδωλα της Γης. Και από Νους και ψυχή γίναμε πνεύμα του πυρός των σύνθετων αισθητών σωμάτων της Υλης, από φωτιά αέρα γη νερό. Ενώ το αστρικό σώμα είναι από φωτιά και αέρα.

morfeas sky

Μετά από πολύ καιρό μία καλή όψη... Τρίγωνο Αφροδίτης / Κρόνου.
Είναι όψη αυστηρής Αφροδίτης ή έρωτας με ένα άντρα, περίπου 55 ετών καταξιωμένο επαγγελματικά...
Θέλω να την δω και λίγο πιο Εσωτερικά... Είναι ο έρωτας της Μύησης. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω στο ζώδιο της Μύησης και κατ' επέκταση η συνάντηση με το Θείο (Αιγόκερως= βουνό= γονατισμένος) . Είναι δηλαδή μία κοπέλα που έχει φτάσει στο ψηλότερο επίπεδο επάνω σε ένα βουνό και ευχαριστεί γονατισμένη, το Ανώτερο Όν...
Για φανταστείτε την σκηνή...
Βέβαια εδώ ο Έρωτας, δεν έχει την σημερινή σημασία. Εδώ περιγράφεται " το να Αγαπάς είναι να αναδυθείς σε μία περιπέτεια χωρίς καμία εξασφάλιση "... Σε Αυτό γίνεται η Μύηση.
Ο " φανταστικός κόσμος της ανασφάλειας, του θα είμαστε για πάντα μαζί " είναι η ψεύτικη λειτουργία της ανάγκης.
"Ο Σημερινός Έρωτας είναι ανάγκη ".
Η Ανάγκη η πίεση για το πρόχειρο, το ανούσιο, το πρόσκαιρο... Η ανάγκη είναι φόβος.
Σε βουνό ψηλά, έχεις νικήσει το φόβο... Γιατί έφτασες χωρίς να φοβάσαι... " Έζησες την περιπέτεια, χωρίς καμία εξασφάλιση ". Άρα νίκησες τον Έρωτα. (εννοεί τον θνητό έρωτα της σάρκας)...

(ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΉ ΟΠΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?)



Ωραία η ανάλυση σου θνητή.. :)

..Είναι ο έρωτας της Μύησης.. η συνάντηση με το θείο.
Είναι δηλαδή μία κοπέλα (θνητή) που έχει φτάσει στο ψηλότερο επίπεδο (της ύλης) επάνω σε ένα βουνό και ευχαριστεί γονατισμένη, το Ανώτερο Όν...
"το να Αγαπάς είναι να αναδυθείς σε μία περιπέτεια χωρίς καμία εξασφάλιση "... Σε Αυτό γίνεται η Μύηση.


Θα το αναλύσω με δικά μου λόγια, πάντα το θνητό έλκεται από πολύ μεγάλο έρωτα για το ανώτερο και θεϊκό. Αν τώρα το θνητό οδηγείται από το άλογο μέρος των αισθήσεων του, θα προσπαθήσει να εξουσιάσει το ανώτερο και θεϊκό, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. (εγωισμός, επιθυμία κτλ).

Αν όμως κατανοήσει το ανώτερο και θεϊκό, τότε θα καταφέρει να εισέλθει σε καινούρια μονοπάτια, άγνωστα που πριν του ήταν, τα οποία θα ανακαινίσουν τον παλιό του κόσμο ο οποίος τον οδηγούσε στα σκοτάδια της αταξίας των ά-λογων αισθήσεων και συναισθημάτων του θνητού σώματος του.

Και αυτός ο δρόμος είναι θεϊκός, και η πορεία του ολοταχώς προς την Ολότητα του Ενός, τον οποίο δρόμο επέλεξε η Μονάδα-ψυχή να δια-χωριστεί από την Ολότητα του Ενός, για να εισέλθει στα σκοτάδια του αισθητού κόσμου της Αταξίας, ώστε να καταφέρει να απορροφήσει το σκότος της Αταξίας, με κίνδυνο να την απορροφήσει, και να παραμείνει για πάντα ένα ά-λογο θνητό και αισθητό ανθρώπινο ζώο.
morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα