Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Πρόγευση ...



Η Έκλειψη Σελήνης, στην 11η μοίρα του Λέοντα, σε χρονιά με κραδασμό 11, ανοίγει μια Πύλη που ενεργοποιεί ξανά την Έκλειψη του περασμένου Αυγούστου, επαναφέρει τους Κώδικες Φωτός που δόθηκαν στην αντίστοιχη Πύλη των Λεόντων εκείνο τον μήνα και φέρνει την Ανθρώπινη Φυλή αντιμέτωπη με μια πολύ ισχυρή πρόκληση | μύηση:

το χτίσιμο της γέφυρας ανάμεσα στα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια, την ένωση των αντίθετων, αντίρροπων δυνάμεων, το τέλος της εσωτερικής σύγκρουσης.


Αυτή η χρονική περίοδος προσφέρει την πολύτιμη ευκαιρία εσωτερικής Φώτισης, καθώς το συνειδητό θα έρθει σε άμεση επαφή με το υποσυνείδητο και σ`αυτή τη συνάντηση ο Άνθρωπος μπορεί να βιώσει μια εντελώς νέα διάσταση του εαυτού του και μια πληρότητα χωρίς προηγούμενο.

Τίποτα τυχαίο για την χρονική στιγμή που μια τέτοια ευκαιρία προσφέρεται. Το επίπεδο της αυτοσυνείδησης που τώρα μπορεί να προσεγγιστεί, θα ωθήσει πολλή δύναμη στην επιφάνεια, κάτι που θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στους επόμενους μήνες, στον τρόπο δηλαδή που μπορεί κανείς να σταθεί και ν`αντιμετωπίσει τις συνθήκες που θα παρουσιαστούν.


Τον ερχόμενο Μάϊο ο πλανήτης Ουρανός κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου και η μεγάλη ανατροπή που περιμένουμε χιλιάδες χρόνια ξεκινάει. Η αποδόμηση του παλιού κόσμου θα είναι θεαματική, με πολλά σκαμπανεβάσματα και αποκαλύψεις της υποβόσκουσας σαπίλας, τέτοιες που η αναγούλα θα χτυπήσει παγκόσμια ρεκόρ.

Η εσωτερική Δύναμη που τώρα μπορεί κανείς ν`αδράξει, θα προσδώσει την απαιτούμενη σταθερότητα και ηρεμία, σε μια περίοδο που όλα και όλοι θα ταλαντεύονται μέσα από ισχυρά και αλλεπάλληλα σοκ. Με λίγα λόγια, όταν όλα τα καθεστωτικά media θα παίζουν το σενάριο της καταστροφολογίας που τόσο πολύ τους αρέσει για να τρομοκρατούν τις κοινωνίες, είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχουν άτομα | σημεία εστίασης, γαλήνης και αισιοδοξίας, που γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και δεν πανικοβάλλονται, δεν επιτρέπουν στον φόβο να τους κυριεύσει αλλά στέκονται στο Φως και εκπέμπουν το Φως σε κάθε καρδιά που ανησυχεί και χάνει το κέντρο της. Όπως έχω ξαναπεί, υπάρχουν πολλοί τρόποι υπηρεσίας.


Τι μπορείς να κάνεις για να εκμεταλλευτείς στον μέγιστο βαθμό αυτή την ευκαιρία:

- Να κρατήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο μακριά από καθετί που εκπέμπει αρνητικότητα, νοητικό θόρυβο, φόβους, βία, σκοτάδια κ.λπ.
- Να φροντίσεις το σώμα σου όσο περισσότερο μπορείς με ύπνο, με καλή και ελαφριά διατροφή, με συχνά ντους.
- Βόλτες στη φύση και γείωση με γυμνά πέλματα είναι ό,τι καλύτερο για να ηρεμήσεις το νου σου και να εισπνεύσεις καθαρό αέρα, ν`ακούσεις θετικούς ήχους και ν`αφουγκραστείς την ενέργεια καθώς θ`αποβάλλεις περιττά φορτία και θα επαναφορτίζεσαι με τον καλύτερο και πιο υγιή τρόπο.
- Διαλογίσου όσο πιο συχνά μπορείς και κράτα σημειώσεις των εικόνων/εντυπώσεων που θα φέρεις μαζί σου όταν επανέλθεις σε κατάσταση εγρήγορσης. Πρόσεξε τα σύμβολα, μελέτησέ τα και γνώριζε ότι τα αρχέτυπα έχουν τροποποιηθεί εννοιολογικά, καθώς αποσύρεται η παλιά ενέργεια μέσα στην οποία και είχαν δομηθεί. Εστίασε σε βάθος για να τα ερμηνεύσεις και μην βιαστείς για συμπεράσματα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί τις πληροφορίες και αν δυσκολεύεσαι ζήτησε καθοδήγηση εσωτερικά για να προσεγγίσεις σωστά. Το ίδιο ισχύει και για τα όνειρά σου αυτής της περιόδου.
- Σε περίπτωση που αναδυθούν άλυτα ψυχολογικά σου σημεία και επανέλθουν οι ανάλογες μνήμες, μην οπισθοχωρήσεις από φόβο, μην επιτεθείς με δικαιολογίες. Βρες το θάρρος να σταθείς και να τα αντιμετωπίσεις ήρεμα, με όσο το δυνατόν πιο καλή θέληση και στάση συνεργασίας. Τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να συμφιλιωθείς με κάθε σκιά που παραμένει εσωτερικά και σου φράζει τον δρόμο προς την πληρότητα που αναζητάς να βιώσεις. Είναι πολύ απλό και μπορείς να κλείσεις κάθε θέμα που εκκρεμεί, αν μόνο σταθείς και το κοιτάξεις στα μάτια με συμπόνοια και του απλώσεις το χέρι σου με Αγάπη. Δεν υπάρχει εχθρός που οφείλεις να φοβηθείς και ν`αμυνθείς απέναντί του. Εσένα συναντάς, εκείνο το τμήμα του εαυτού σου που σου έχει θυμώσει επειδή δεν το αποδέχτηκες ποτέ και έκανες σα να μην υπάρχει. Την προσοχή σου ζητάει και αν βρείς το θάρρος να του την προσφέρεις, τότε θα διαγράψεις κάθε δυσάρεστη εμπειρία και θα θεραπεύσεις κάθε πληγή που παραμένει μέσα σου. Τόλμησέ το και θα καταφέρεις ένα μικρό (ή μεγάλο) θαύμα που θα σε λυτρώσει μια για πάντα και θ`απελευθερώσει κάθε λανθάνουσα δύναμή σου με την οποία αυτή η πληγή συνδέεται και μέχρι στιγμής την μπλοκάρει.


Το υποσυνείδητο θ`ανοίξει τις Πύλες του των Μυστηρίων.
Το συνειδητό θα κάνει την επιλογή που πάντοτε ήθελε και περίμενε την ευκαιρία.
Η γέφυρα μεταξύ των δύο εαυτών σου θα χτιστεί με 
Καλή Θέληση
Συμπόνοια
και Αγάπη Άνευ Όρων.

Κανείς
δεν μπορεί να προετοιμάσει την Ανθρωπότητα
γι`αυτό που έρχεται.
Όλοι
το γνωρίζουν
βαθιά μέσα τους,
όλοι το περιμένουν.

Το μόνο που μπορεί να συμβεί
είναι να υπάρχουν παντού
στο γήινο πεδίο
πυλώνες σταθερότητας,
εσωτερικής γαλήνης
και ψυχικής επίγνωσης.

Η Πληρότητα
που μπορεί τώρα να επιτευχθεί
ανοίγει τον δρόμο
προς αυτή την υπηρεσία
επαναφέροντας όλες τις
λανθάνουσες Δυνάμεις
στη Συνείδηση.

Η Μύηση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Ανθρωπότητα επιλέγει.
Το Σχέδιο ξεδιπλώνεται
και Όλα είναι Καλά.


[ artist: Flora Borsi ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα