Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Έχουμε μια πολύ πραγματική ευκαιρία να σταματήσουμε χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης δουλείας και να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή.

Φωτογραφία του Γιώργος Βουδούρης.

Η συμμαχία της Γης που αγωνίζεται για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη δουλεία του βαβυλωνιακού χρέους, κερδίζει σε πολλαπλά μέτωπα, με τα ανώτερα σατανικά μέλη της καμπάλ να πεθαίνουν, να εξαφανίζονται ή να χάνουν την εξουσία με επιταχυνόμενο ρυθμό.

Οι πηγές της CIA επιβεβαιώνουν τώρα, για παράδειγμα, ότι ο Jacob Rothschild σκοτώθηκε από επίθεση αυτοκτονίας στο ελικόπτερο του τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Εάν αυτό είναι αλήθεια, πήγε να κάνει παρέα στον David Rockefeller, τον Zbigniew Brzezinski, τον George Soros και πολλούς άλλους ηγέτες του καταρρακτώμενου παλαιού καθεστώτος.

Ο κορυφαίος σατανιστής που βρίσκεται ακόμα στην εξουσία είναι τώρα ο Benyamin Netanyahu του Ισραήλ, ο οποίος κατηγορείται για πολλαπλές πράξεις διαφθοράς και πιθανότατα θα σκοτωθεί προτού καταφέρει να καταθέσει για τα πολλαπλά εγκλήματα πολέμου όπως η επίθεση μαζικής δολοφονίας της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία.

Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα διατεθούν τρισεκατομμύρια δολάρια τόσο για την αποπληρωμή του χρέους των χωρών του κόσμου όσο και των χρεών του ιδιωτικού τομέα, καθώς και για τη χρηματοδότηση μιας μαζικής εκστρατείας για τον τερματισμό της φτώχειας, τη διακοπή της καταστροφής του περιβάλλοντος και τη μετατροπή του πλανήτη στον παράδεισο που θα έπρεπε να είναι, λένε οι πηγές. Αυτή τη στιγμή οι δυτικοί ηγέτες μιλούν δημόσια και αναφέρονται στα εταιρικά ΜΜΕ. Θυμηθείτε, πως αυτά τα έχετε διαβάσει πρωτίστως εδώ.

Οι πηγές του Πενταγώνου και της Στοάς Ρ2, μεταξύ άλλων, λένε ότι η απομάκρυνση των ηγετών αλλά και των κατώτερων μελών της καμπάλ συμπίπτει με τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι ένα είδος μυστικού διαστημικού πολέμου διεξάγεται για την απελευθέρωση αυτού του πλανήτη.

Οι πηγές του Πενταγώνου, για παράδειγμα, λένε ότι ο «διαστημικός στόλος της καμπαλ καταστράφηκε πάνω από τη Νεβάδα». Ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει μέρος αυτής της αναφερόμενης καταστροφής μπορείτε να δείτε εδώ:





https://www.youtube.com/watch?v=xEmNLadC144&feature=youtu.be

Επίσης, μια υποθαλάσσια βάση στην Παπούα, Νέα Γουινέα καταστράφηκε από ενεργειακά όπλα και έτσι «εμποδίστηκε να ενεργοποιήσει την καλντέρα του Yellowstone», λένε οι πηγές. Αυτή ήταν η βάση από την οποία διοργανώθηκε την 11η Μαρτίου 2011 πυρηνική έκρηξη και η δημιουργία τσουνάμι κατά της Ιαπωνίας. Μια ματιά στο επίκεντρο του σεισμού, 6,08 S και 142,70 E στο Google Earth, αποκαλύπτει κάπως περίεργα αντικείμενα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο δεν είναι γνωστό για σεισμούς, έχει επίσης βιώσει 21 σεισμούς τις τελευταίες 50 ημέρες και οι σεισμογράφοι φέρουν τα σημάδια σφραγίδας τεχνητών σεισμών.

Οι πηγές του Πενταγώνου λένε ότι οι σεισμοί προκαλούνται από τη συνεχιζόμενη καταστροφή των υπόγειων βάσεων της καμπάλ στην Ουαλία και την Ιρλανδία.

Αν και υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε αυτή τη στιγμή, μπορούμε να πούμε ότι τρισεκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν στις δυτικές χώρες.

Μπορούμε επίσης να πούμε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα και ότι δεν θα υπάρξει φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση. Ωστόσο, έχει ειπωθεί στην WDS, ότι εάν η ανθρωπότητα δεν επιτύχει παγκόσμια ειρήνη, η καραντίνα στον πλανήτη Γη δεν θα αρθεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό για ολόκληρο τον πλανήτη να επιτευχθεί η επανένωση της Κορέας και να τερματιστεί η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων.

Εάν παίξουμε σωστά τα χαρτιά μας, αυτό που ξεδιπλώνεται κατά το επόμενο έτος θα είναι κάτι που οι ιστορικοί θα γράφουν για χιλιάδες χρόνια.

Έχουμε μια πολύ πραγματική ευκαιρία να σταματήσουμε χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης δουλείας και να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή.
B.Fulford 2018-02-26

Μτφρ: Γ.Βουδούρης
Σημ 1. Πάρα πολλές φορές ο Φούλφορντ αναφέρεται στην διάθεση τρις δολαρίων ώστε οι χώρες να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα χρέη τους…. Χμμμμμ. Αν τα χρέη κρατικά και ιδιωτικά επρόκειτο να μηδενιστούν όπως υποτίθεται θα συμβεί με την Παγκόσμια Αλλαγή, τότε δεν υπήρχε καμία απορία…. Εδώ όμως μας περνάει έντεχνα πως «τα χρέη θα πληρωθούν». Εάν πρόκειται να πληρωθούν τότε να ρωτήσουμε: Θα πληρωθούν σε ποιους;;;;;;; Μα σε ποιους άλλους; Στα τέρατα της καμπάλ! Άρα αυτοί θα εξακολουθούν να υπάρχουν…. άρα ο κ. Φούλφορντ μας μιλάει για μια Αλλαγή γιαλαντζί ή μαϊμού αν θέλετε….. Επίσης θα μπορούσε να σημαίνει πως γίνονται διαπραγματεύσεις και συμφωνίες μεταξύ παραγόντων της Αλλαγής και ηγετικών μελών της καμπάλ…..

Σημ 2: Ως έχει η κατάσταση τώρα, οι κορυφαίοι της καμπάλ ΔΕΝ μπορούν να βάλουν χέρι στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα που είναι αποθηκευμένα με την μορφή ράβδων χρυσού στην ΝΑ Ασία.
Για σκεφτείτε όμως: Αν γίνει μια Παγκόσμια Αλλαγή μαϊμού, και τα κράτη ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ (σε ποιούς άλλους από τους κορυφαίους της καμπάλ) τα χρέη τους με τον αποθηκευμένο χρυσό, τότε.....ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ;

Όπως και νάχει τα μάτια μας ανοιχτά γιατί…. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα