Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί 4 χώρες εκτόξευσαν 5 διαστημόπλοια μέσα σε 4 μέρες;

ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και Ιαπωνία μεταξύ 22 και 26 Δεκεμβρίου εκτόξευσαν 5 διαστημόπλοια για άγνωστο μέχρι στιγμής σκοπό. Συμβαίνει κάτι;

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στον τομέα των διαστημικών ταξιδιών. Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από προηγούμενη εκτόξευση πυραύλου Atlas V 401 από την βάση της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ. Image: Supplied
ΤΕΣΣΕΡΑ έθνη (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και Ιαπωνία), πέντε και ενδεχομένως έξι εκτοξεύσεις διαστημοπλοίων (η Ιαπωνία έστειλε δύο) που καλύπτονται από μυστήριο, μέσα σε πέντε μόλις μέρες, σε συνδυασμό με την αποδέσμευση πριν από μια εβδομάδα από το αμερικανικό Πεντάγωνο δύο βίντεο, στα οποία αμερικανικά μαχητικά καταδιώκουν UFO, συνθέτουν ένα ομιχλώδες τοπίο όπου παράξενα γεγονότα (π.χ. το κύμα ψύχους που σαρώνει Ευρώπη και Β. Αμερική, το οποίο ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι αποτέλεσμα της προσέγγισης του πλανήτη Νιμπίρου στο ηλιακό μας σύστημα) συναντούν ορισμένες «αποκαλυπτικού» τύπου προφητείες και θεωρίες συνωμοσίας, κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο μυστικοπαθές και δυσδιάκριτο.
Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου, τέσσερις χώρες εκτόξευσαν έξι πυραύλους με την επίσημη δικαιολογία της τοποθέτησης δορυφόρων στο διάστημα, χωρίς να διευκρινίζεται τι είδους δορυφόροι ακριβώς είναι.
Είχε προηγηθεί η αποδέσμευση από το αμερικανικό Πεντάγωνο δύο βίντεο, στα οποία δύο μαχητικά F/A-18 Super Hornet του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, εμφανίζονται να καταδιώκουν ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Το πρώτο βίντεο ονομάζεται Gimbal και το δεύτερο FLIR1. Και τα δύο προέρχονται από το σύστημα υπέρυθρης παρατήρησης AN/ASQ-228 Advanced Targeting Forward-Looking Infrared (ATFLIR) της Raytheon. Και τα δύο βίντεο υπάρχουν στο άρθρο “UFO: Τα πρώτα επίσημα βίντεο από το αμερικανικό Πεντάγωνο”.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της μυστικότητας που καλύπτει τις διαστημικές αποστολές της τελευταίας περιόδου, είναι η εκτόξευση του διαστημόπλοιου Falcon 9 της εταιρείας SpaceX του Έλον Μασκ, που μετέφερε ένα μυστηριώδες φορτίο με την κωδική ονομασία “αποστολή Zuma”, που κανείς δεν γνωρίζει τι σημαίνει. 
15 Νοεμβρίου 2017. Το Falcon 9 της SpaceX έτοιμο για απογείωση, μεταφέροντας το μυστηριώδες φορτίο Zuma. Την τελευταία στιγμή η εκτόξευση αναβλήθηκε. Πηγή: SpaceX/Twitter
Αν και η εκτόξευση είχε προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου 2017, αναβλήθηκε και τελικά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, αποτελώντας την δεύτερη από τις έξι εκτοξεύσεις που έγιναν σε διάστημα τεσσάρων ημερών.
Προηγήθηκε, ένα λεπτό πριν, η εκτόξευση ενός παρόμοιου διαστημόπλοιου από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας, ενώ ακολούθησαν εκτοξεύσεις από Ρωσία και Κίνα.
Όπως αναφέρει το περιοδικό Business Insider, αυτή ήταν η τρίτη μυστική αποστολή Zuma, που όχι μόνο κανείς δεν γνωρίζει τι είναι, αλλά στα δημόσια αρχεία δεν αναφέρεται καν το όνομα του πελάτη που έχει μισθώσει την εταιρεία SpaceX, κατά παράβαση της νομοθεσίας.
Στο μεταξύ η ένδειξη “αποστολή Zuma” διεγράφη από το site της εταιρείας SpaceX και αντικαταστάθηκε από την αποστολή “Iridium-4”. Το Falcon 9 θα μετέφερε 10 κατασκοπευτικούς δορυφόρους από μια σειρά 75 δορυφόρων που σχεδιάζει να εγκαταστήσει πέριξ της Γης η αμερικανική κυβέρνηση.
Το διαστημόπλοιο Falcon 9 της SpaceX με το μυστηριώδες φορτίο Zuma στην κορυφή του. Πηγή: SpaceX/Flickr
Η εκτόξευση του Falcon 9 έγινε αμέσως μετά τη δύση του Ήλιου, από τη βάση Vandenberg που διατηρεί η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στο Λόμποκ, 240 χλμ. βόρεια του Λος Άντζελες. Η εκτόξευση συνοδεύτηκε από ένα μυστηριώδες φαινόμενο, που δεν είναι σύνηθες στις εκτοξεύσεις πυραύλων. Άγνωστη τεχνολογία ή κάτι άλλο;
Σύμφωνα με αξιωματούχους της βάσης Vandenberg, το φαινόμενο δημιουργήθηκε από τα καυσαέρια του υγρού οξυγόνου και της κηροζίνης που καίει το Falcon 9, που φωτίστηκαν σε μεγάλο υψόμετρο από τον Ήλιο.
ν
ν
Το εντυπωσιακό φαινόμενο που παρατηρήθηκε κατά την εκτόξευση του Falcon 9 –ένα τεράστιο φωτεινό μπαλόνι με ένα άγνωστο σώμα μέσα του– ήταν ορατό σε πολλές πόλεις των ΝΔ ΗΠΑ.
Η εντυπωσιακή «φούσκα» που παρατηρήθηκε στον ουρανό της Καλιφόρνιας μετά την εκτόξευση του διαστημοπλοίου Falcon 9. Ο ίδιος ο Έλον Μασκ περιγέλασε την ανησυχία και το δέος που προκάλεσε στον κόσμο, γράφοντας στο Twitter: «Πυρηνικό εξωγήινο UFO από τη Βόρεια Κορέα». Πηγή: Twitter
Το βίντεο που ακολουθεί, συγκρίνει το περιστατικό με ορισμένα παρόμοια παράξενα ουράνια φαινόμενα του παρελθόντος, το παλαιότερο από τα οποία συνέβη το έτος 1350.

ν

«Κάτι» εντοπίστηκε στο διάστημα!

Η σπουδή αυτή των τεσσάρων χωρών να εκτοξεύσουν μέσα σε πέντε μέρες έξι διαστημόπλοια που όλα μετέφεραν δορυφόρους, δείχνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.
Πιο συγκεκριμένα, οι χώρες έστειλαν:
• Στις 22 Δεκεμβρίου 2017: ΗΠΑ (SpaceX) – Ωφέλιμο φορτίο: 10 δορυφόροι.• Στις 22 Δεκεμβρίου 2017: Ιαπωνία (δύο διαστημόπλοια) – Ωφέλιμο φορτίο: 2 δορυφόροι.• Στις 26 Δεκεμβρίου 2017: Ρωσία – Ωφέλιμο φορτίο: 1 δορυφόρος.• Στις 26 Δεκεμβρίου 2017: Κίνα – Ωφέλιμο φορτίο: Άγνωστος αριθμός δορυφόρων.
Σημείωση: Για άγνωστους λόγους, η Ρωσία έχασε την επαφή της με το διαστημόπλοιο αμέσως μετά την εκτόξευσή του στις 26 Δεκεμβρίου.
Οι σχεδόν ταυτόχρονες αυτές εκτοξεύσεις δεν είναι σύμπτωση και παρ’ όλο που τα κράτη ανέφεραν ότι πρόκειται είτε για δορυφόρους επικοινωνίας και καιρού είτε κατασκοπευτικούς, αναρωτιέται κανείς για τον πραγματικό σκοπό του φορτίου. Μήπως οι δορυφόροι αυτοί είναι τα «μάτια» των χωρών, που παρακολουθούν «Κάτι» στο διάστημα;
Αυτό είναι φανερό, όμως τι είναι αυτό το «Κάτι»; Και γιατί τέσσερα διαφορετικά διαστημικά προγράμματα;
Μήπως πρόκειται για τον μυστηριώδη «πλανήτη» Νιμπίρου; Μήπως πλησιάζει κάποιος στόλος εξωγήινων διαστημοπλοίων με κατεύθυνση τη Γη;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα