Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

7 πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες επιλέγουν να κυνηγήσουν αντί για τους άντρες!




Φυσικά, το να έχεις κάποιον άντρα στη ζωή σου και να συνδέεσαι με τον οποιονδήποτε τρόπο μαζί του είναι όμορφο, αλλά δεν είναι κι απαραίτητο. Μπορεί να σου ακουστεί κάπως, αλλά κι η single ζωή έχει τα καλά της. Μάλιστα ίσως να έχει περισσότερα καλά από το να είσαι τελικά σε σχέση. Μέχρι να βρεις τον «ιδανικό« για σένα, θα περάσεις από σαράντα κύματα, θα πληγωθείς, θα αναλωθείς και τελικά θα δεις ότι δεν άξιζε τον κόπο.
Οι προτεραιότητες στις μέρες μας, έχουν αλλάξει και οι ώριμες γυναίκες γνωρίζουν ότι το να τρέχεις μία ζωή πίσω από αντρικά παντελόνια δεν είναι κι η πιο σοφή επιλογή που μπορείς να κάνεις. Γι' αυτό, επιλέγουν να κυνηγήσουν άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά και τα παρακάτω είναι μερικά από αυτά:
1. Την καριέρα των ονείρων τους
Ναι, τα όνειρα υπάρχουν για να πραγματοποιούνται. Σπουδάζεις, όχι μόνο για να διευρύνεις τις γνώσεις και την παιδεία σου, αλλά και για να βρεις μία δουλειά που να σου προσφέρει όλα όσα ποθείς, πάνω στο αντικείμενό σου. Μία γυναίκα στις μέρες μας, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν άντρα και φυσικά έχει εξισωθεί μ' αυτόν, οπότε έχει κάθε δικαίωμα στην ίση ευκαιρία κι ανέλιξη.
2. Τις υγιείς σχέσεις σε κάθε επίπεδο
Όχι μόνο από ερωτικής άποψης, αλλά και σε σχέση με τους φίλους, την οικογένεια, τους συμφοιτητές/συναδέλφους και γνωστούς. Από μία στιγμή και μετά, πρέπει να αρχίσεις να γίνεσαι πολύ επιλεκτική σχετικά με τους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Να σου λείπει η κακία, η μιζέρια κι η τοξικότητα. Επίλεξε σωστά ποιοι θα σε περιτριγυρίζουν και προσπάθησε να δημιουργήσεις σχέσεις ικανές να αντέξουν στο χρόνο, σχέσεις υγιείς.
3. Τις προκλήσεις
Ο δρόμος προς την επιτυχία, είναι γεμάτος προκλήσεις. Για να φτάσεις στην αντίπερα όχθη, θα μοχθήσεις, θα κουραστείς, θα πέσεις και θα ξανασηκωθείς. Η μαγκιά σου είναι στο να βλέπεις κάθε εμπόδιο για καλό και να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις κάθε πρόσκληση που θα βρεθεί στο δρόμο σου, με πυγμή και θάρρος.

4. Το να μαθαίνουν από τα λάθη τους
«Όσοι δε μαθαίνουν από την Ιστορία, είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν»λέει το γνωμικό. Δε χρειάζεται να σκεφτείς πολλά παραδείγματα, πάρε μονάχα το σημερινό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο και υγιές. Κανείς, άλλωστε, δεν είναι τέλειος. Μάθε από τα λάθη σου κι απόφυγέ τα με κάθε κόστος στο μέλλον.
5. Νέες εμπειρίες
Τα πάντα είναι εμπειρίες. Όσο περισσότερες από αυτές κατέχεις, τόσο πιο γεμάτος κι ολοκληρωμένος άνθρωπος θα αισθάνεσαι και θα είσαι. Εμπειρίες μπορείς να μαζεύεις ακόμη κι από τα απλά και καθημερινά, από εκείνα δηλαδή που κανείς δε δίνει σημασία και τα θεωρεί αμελητέα. Εσύ ωστόσο πρέπει να είσαι σαν το σφουγγάρι. Ρούφηξε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείς.
6. Το να αποδέχονται τον εαυτό τους
Σε μία κοινωνία που οι γυναίκες είναι λίγο πιο πίσω από τους άντρες και στερούνται δικαιώματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα, καταλαβαίνεις, πως αυτές πασχίζουν να αποδεχτούν τον εαυτό τους και την κατάσταση στην οποία έχουν τεθεί, δίχως τη θέλησή τους. Το να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι, δεν είναι εύκολο πράγμα.
7. Το να νιώθουν ασφάλεια μέσα στη μοναξιά τους
Είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι μόνη ή μοναχική και παρόλα αυτά να αισθάνεσαι ασφάλεια. Δεν εννοώ μόνη, δηλαδή single, αλλά μόνη με τις σκέψεις και τον εαυτό σου. Για να φτάσει κανείς σ' αυτό το στάδιο, έχει προηγηθεί απίστευτη ψυχολογική διεργασία με τον εαυτό του. Απαιτείται δύναμη, ενέργεια, υπομονή, εξάσκηση και φυσικά η απλή παραδοχή ότι οι άνθρωποι έχουν πολλές φορές την ανάγκη να μένουν μόνοι τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα