Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΣΜην ζητιανεύεις για λίγη αγάπη από ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο για σένα, από ανθρώπους που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους. 

Μην το κάνεις ποτέ. 

Τα άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι αόρατη και ασήμαντη με την αδιαφορία τους δεν σου αξίζουν.

 Αξίζεις κάποιον που, με το ενδιαφέρον του, σε κάνει να νιώθεις σημαντική και χαρισματική.

Η αγάπη πρέπει να εκδηλώνεται, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να παρακαλάμε γι’ αυτή. 

Αξίζεις κάποιον που λέει λίγα, αλλά κάνει πολλά για σένα.

 Το πρόσωπο που σε αναζητά μόνο όταν χρειάζεται κάτι από σένα είναι ανεπιθύμητο. 

Ψάξε για ένα πρόσωπο που θα σταθεί στο πλευρό σου κάθε φορά που το έχεις ανάγκη και όχι μόνο όταν το βολεύει. 

Αξίζεις κάποιον που θα σε αποδεχτεί όπως είσαι και θα σε κάνει να νιώθεις πως είσαι πολύτιμη στη ζωή του, χωρίς να περιμένει από σένα τίποτα σε αντάλλαγμα. 

Μην ακούτε κάποιον που λέει πως δεν έχει χρόνο για σας, αυτό που ισχύει είναι ότι δεν ενδιαφέρεται για σας. 

Γιατί αν κάποιος θέλει πραγματικά να σας συναντήσει και αν αποτελείτε προτεραιότητα γι’ αυτόν, τότε η νύχτα γίνεται μέρα, η Τρίτη αλλάζει σε Σάββατο και η στιγμή μετατρέπεται στη μεγαλύτερη ευκαιρία.

Αφιερώστε χρόνο στους ανθρώπους που το αξίζουν και που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Μην ικετεύετε κανένα για προσοχή, φιλία και αγάπη. Κάποιος που πραγματικά σας αγαπάει θα το δείξει.

Πιο πρακτικά, εάν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση συναισθηματικής κακοποίησης από κάποιον, να θυμάστε,Μην τηλεφωνείτε στο πρόσωπο που δεν σας καλεί από μόνο του ή δεν απαντά στις κλήσεις σας. 

Μην αναζητάτε κάποιον που δεν του λείπετε. 


Μην νοιώθετε πως σας λείπει ένα πρόσωπο που δεν κάνει τον κόπο να σας αναζητήσει. 

Μην του στέλνετε μηνύματα.

 Μην εκθέτετε τον εαυτό σας στην τιμωρία της αδιαφορίας του άλλου μέσα από τα αναπάντητα μηνύματα που στέλνετε και στις μακρόσυρτες σιωπές του. 

Μην περιμένετε για κάποιον που δεν περιμένει αυτός τίποτα από σας, σεβαστείτε τον εαυτό σας και σταματήστε να γίνεστε επαίτες και ζητιάνοι για λίγη αγάπη. 

Διότι, όπως είπαμε, η αγάπη πρέπει να εκδηλώνεται και να βιώνεται, αλλά ποτέ δεν ζητείται. Κρατήστε την αγάπη σας και μοιράστε την με αυτούς που αγαπάτε και σας καταλαβαίνουν χωρίς να σας επικρίνουν.

Και πάνω απ’ όλα, μην παραβλέπετε την αξία που έχει το χαμόγελό σας όταν κοιτάγεστε στον καθρέφτη, αγαπήστε τον εαυτό σας επειδή το αξίζει γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που κάποιος που δεν σας αξίζει σας κάνει να νομίζετε πως είστε.

Αγαπήστε πραγματικά τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε πως το γεγονός ότι κάποιος σας παραμελεί δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε απαθείς και να το δεχτείτε 

Δεν σημαίνει πως δεν θα κάνετε  ό, τι είναι δυνατόν για να περιβάλλετε τον εαυτό σας καθημερινά με τους ανθρώπους που θέλετε στη ζωή σας.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα