Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ένα Μαγικό Ακορντεόν

Ένα Μαγικό Ακορντεόν
Ήξερε πια το σπίτι του επικεφαλής του εχθρού στην Αθήνα. Του το είχε μαρτυρήσει η ίδια η ιδιαιτέρα γραμματέας του χωρίς να το καταλάβει, όταν την στιγμή της ερωτικής κορύφωσης η συνείδησή της είχε γεφυρωθεί με του Άλκη, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες από το δικό της στο δικό του μυαλό. Αμελητέου μεγέθους bytes ηλεκτρισμού, τα οποία όμως θα ήταν αυτά που θα διαμόρφωναν τις εξελίξεις στο τελευταία στάδιο του Μεγάλου Πολέμου…
Άνοιξε τον φορητό του υπολογιστή και ανέβασε στο blog του το Μήνυμα για το Αρχηγείο:
*  *  *  *  *
 Ένα «μαγικό» ακορντεόν
“Βρισκόμαστε όλοι σε έναν βούρκο, αλλά κάποιοι από εμάς κοιτάζουμε στα αστέρια”, έγραφε μερικές δεκαετίες πριν ο Oscar Wilde.
Ζούμε όλοι σε μια Εικονική Πραγματικότητα που Κάποιοι Αφέντες και Δυνάστες μάς έχουν εγκλωβίσει σε Αυτήν, ζούμε στην “μαυρίλα” που μας εκπέμπουν έτσι ώστε να τρέφονται αυτοί οι Άλλοι από την Δυστυχία που καλλιεργούν στις ψυχές μας, απορροφώντας το Χρώμα από τις ζωές μας.
 
Όπως όμως σε κάθε Matrix, υπάρχουν κάποιοι hackers, κάποιοι Πειρατές που, εκπέμποντας το δικό τους Σήμα, σπάνε την μουντάδα της μιζέριας γεννώντας χαμόγελα στα πρόσωπα και τις ψυχές όσων έχουν μάθει να Βλέπουν, να Ακούνε, να Μυρίζουν, να Γεύονται, να Αγγίζουν με κάποιες πιο εξελιγμένες των ανθρωπίνων αισθήσεις.
Πειρατές των Δρόμων… μικροί μάγοι που επεμβαίνουν χειρουργικά στην Πραγματικότητά μας, προσαρμόζοντας το Μήνυμα της Αντίστασης στην γλώσσα της εποχής τους.

 
Κάποιες στιγμές, όταν στα μπαλκόνια της γειτονιάς σας ακούτε τις τηλεοράσεις των γειτόνων να εκπέμπουν Τρόμο αναστατώνοντας τον Νου και την Ψυχή σας και ταΐζοντας το Σύστημα με την δική ΣΑΣ Ψυχική Ενέργεια, η Αντίσταση επεμβαίνει για να σπάσει αυτό το ξόρκι που μας κρατά υπόδουλους…
και η Μελωδία ενός πλανόδιου ακορντεόν, όπως παλαιότερα μιας πλανόδιας λατέρνας, γίνεται Σάλπιγγα Εφόρμησης ενάντια στην Κατάθλιψη, “περπατώντας” μαγικά στους Λαβύρινθους των Δρόμων των ανθρώπων, σπάζοντας, έστω προσωρινά, το ξόρκι που τους κρατά δέσμιους στον Ζυγό των Άλλων.
Αρκεί μονάχα να έχετε τις κατάλληλες Αισθήσεις για να το “δείτε” ακούγοντάς το…
 
Δρόμοι των ανθρώπων…
εκεί όπου για να μπορούν οι απλοί άνθρωποι να κινούνται στο φως με ασφάλεια, οι Φύλακες περιπολούν στις σκιές, άλλοτε ορατοί και άλλοτε αόρατοι.
Η Τάξη των Φυλάκων…

η αόρατη κάστα από την οποία, στα πρότυπα της Πλατωνικής Πολιτείας, προέρχεται ο Άρχων της Πόλης…
 
Κάποιες νύχτες που τα φύλλα στροβιλίζονται σπειροειδώς στις άκρες των δρόμων, ένα ελαφρύ αεράκι ψιθυρίζει το Μήνυμα των Θεών στην σκλαβωμένη Ανθρωπότητα.
Την μελωδία αυτήν δεν την ακούν τα αυτιά των Πολλών, είναι πλασμένη να μιλάει στην Καρδιά των Ελαχίστων…
Εκείνων που οι Πολλοί θα αποκαλούσαν “αλαφροΐσκιωτους” ή “νεραϊδοπαρμένους”.
 
Είναι αυτοί που έχουν ακόμη Καρδιά… σε πείσμα των Καιρών της Μαύρης Σκιάς και του Αόρατου Πολέμου.
Οι Φύλακες…
Εκείνοι που φυλούν το Κατώφλι των Κόσμων.
Εκείνοι που μεταφέρουν τα Μυστικά του Ανέμου.
Οι λεγόμενοι και Πολεμιστές…
*  *  *  *  *
Όταν τελείωσε, έκανε ένα ντους και βγήκε έξω στον δρόμο. Ανέβηκε στην μηχανή του για να κάνει μια πρώτη αναγνωριστική βόλτα στο κάστρο του εχθρού…

… η συνέχεια στο βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας»
Το Φιλί της Μέδουσας
Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.
Και η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
Τα Πνευματικά Δικαιώματα των κειμένων είναι νομικά κατοχυρωμένα και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ή με επικοινωνία με τον συγγραφέα της αυτοέκδοσης του βιβλίου εδώ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα