Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Home Security Camera - Alfred : Μετατρέψτε το κινητό σας σε κάμερα ασφαλείας


- Με την εφαρμογή Alfred μπορείτε  να ελέγξετε το σπίτι σας ή οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε από το smartphone ή το tablet σας,  αρκεί να είστε συνδεδεμένοι σε οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi ακόμη και 3G ή 4G. Δεν υπάρχει απλούστερος τρόπος, αφού για την ρύθμιση αρκεί μόνο να συνδέσετε τις συσκευές σας μέσω  Google . 

____________Κλικ για μεγέθυνση_____________


- Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επικοινωνείτε απευθείας με όποιον κάνει λήψη της εικόνας μέσω του μικροφώνου της συσκευής σας. Είναι συμβατό με την πλειονότητα των smartphones και tablets, και για να λειτουργήσει θα χρειαστείτε ένα smartphone που θα αναλάβει χρέη κάμερας και ως δέκτη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο smartphone, tablet ή  ακόμη και το laptop σας.

- Στις επιλογές της εφαρμογής, περιλαμβάνεται και η δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης όπου μετά την ανίχνευση θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις με τα βίντεο κλιπ στην προβολή σας. Η ευαισθησία ανίχνευσης κίνησης μπορεί να ρυθμιστεί στο πλαίσιο των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Ακόμη, αν το smartphone τοποθετηθεί σε σημείο που δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός μπορείτε να ενεργοποιήσετε το φλας του κινητού σας ή να να ενεργοποιήσετε την νυχτερινή όραση.



lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα