Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ανάβασις ...


Τελευταίες ημέρες ενός επεισοδιακού μήνα που θα συνεχίσει να κορυφώνει τα κύματά του μέχρι την ερχόμενη Πανσέληνο στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη και είναι καιρός να κατανοήσουμε ότι σε τέτοια και μεγαλύτερα επίπεδα έντασης θα ζούμε μέχρι να έρθει η μεγάλη Ανατροπή, ν`αντιληφθούμε ότι έχουμε ήδη περάσει σε μια εντελώς νέα κατάσταση συνείδησης και ν`αποφασίσουμε την οριστική και αμετάκλητη διακοπή κάθε είδους σχέσης μας με το παρελθόν. Τίποτα απ`όσα γνωρίζαμε και πιστεύαμε δεν ωφελεί πια και δεν έχει να μας προσφέρει παρά μόνο απογοήτευση και περιττά εμπόδια που θα μας εξαντλήσουν τις δυνάμεις.
Για άλλη μια φορά, η ανάγκη να βαδίζουμε συνετά, συνεργατικά και αρμονικά με τη ροή των πραγμάτων, είναι επιτακτική. 


Τα γεγονότα μας καλούν ν`ανακαλύψουμε καινούριους τρόπους ερμηνείας για το καθετί που μας αφορά σε οποιοδήποτε επίπεδο, κάτι που προϋποθέτει μυαλό ανοιχτό σε ιδέες που κατά κανόνα δεν είναι αποδεκτές από τον κοινωνικό, εκπαιδευτικό αλλά και "ιδεολογικό" προγραμματισμό που έχουμε υποστεί.
Σύντομα θα διαπιστώσουμε έκπληκτοι πως αυτά που νομίζαμε ότι γνωρίζαμε και αποτελούσαν τον άξονα όπου και στηρίζαμε τις αποφάσεις και τις επιλογές της ζωής μας, δεν είχαν παρά ένα πολύ μικρό, σχεδόν ελάχιστο ποσοστό αλήθειας, και συνεπώς χρησιμότητας, να μας προσφέρουν.
Για την συντριπτική πλειοψηφία, η αμφισβήτηση είναι άγνωστη λέξη, πόσο μάλλον αν συνοδεύεται από επιχειρήματα που η αξία και η εγκυρότητά τους έχουν αποδειχτεί έμπρακτα μέσω των αποτελεσμάτων τους. Ούτε για τις κοινές βιωματικές μας συνθήκες δεν συμφωνούμε, καθώς το πρίσμα μέσα απ`όπου ο καθένας φιλτράρει την πραγματικότητα είναι αυστηρά προσωπικό. Μέσα σε αλλεπάλληλα κύματα που φέρνουν στο φως όλη την διαφθορά και τη νοσηρότητα του συστήματος, που λειτουργούν καταλυτικά και κλονίζουν την πίστη σε συγκεκριμένα πρότυπα, η αντίσταση μεγαλώνει καθώς σπανίζουν εκείνοι που έχουν το θάρρος να παραδεχθούν ότι εξαπατήθηκαν και στήριξαν όλη τους τη ζωή σε ιδέες σαθρών θεμελίων, τις οποίες και υποστήριξαν φανατικά απέναντι σε οποιονδήποτε διαφωνούσε.
Οι ευκαιρίες δόθηκαν κατ`επανάληψη και ακόμη δίνονται σε όλους ανεξαιρέτως, τελικά όμως ο καθένας θα πάρει το μάθημά του μέσα από τις δικές του επιλογές, καθώς αυτές συμβολίζουν το συχνοτικό πρότυπο που δονείται και συνεπώς έλκει στον εαυτό του αντίστοιχες και όμοιας κραδασμικής ποιότητας ιδέες τις οποίες και "συσκευάζει" σε ανάλογα νοητικά πλαίσια.
Όπως όλα δείχνουν, κανένας δεν θα γλιτώσει το σοκ της αποκάλυψης, όσο προετοιμασμένος κι αν είναι. Η διαφορά έγκειται στο επίπεδο σταθερότητας που έχει επιτευχθεί, στο κατά πόσο ταλαντεύεται κανείς και όχι στο τι έχει αποδεχθεί και ίσως κατανοήσει. Το σοκ θα συγκλονίσει και η συλλογική συνειδητότητα θα τρανταχτεί συθέμελα, ο κραδασμός θα γίνει αισθητός σε όλους, ειδικά στους ευαίσθητους και "αλαφροΐσκιωτους". Τότε, ο καθένας θ`αναμετρηθεί με τον εαυτό του.


Σήμερα ξεκίνησε μια περίοδος 13 περίπου ημερών, στην διάρκεια των οποίων αναμένονται ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Αν έχω καταλάβει σωστά, εκτιμώ ότι ήρθε η ώρα της ανταμοιβής των προσπαθειών που έχουμε κάνει για να συντονιστούμε, να κατανοήσουμε, ν`αποδεχτούμε, να συμπορευτούμε, ν`αφομοιώσουμε και να εφαρμόσουμε στην πράξη το Ψυχικό μας Πρόγραμμα, υπηρετώντας ταυτόχρονα το Κοσμικό Σχέδιο του οποίου είμαστε αναπόσπαστα τμήματα και βασικοί παίκτες.
Ο καθένας έχει στις αποσκευές του μια κληρονομιά που μεταφέρει, μια "αιθερικά συμπυκνωμένη" σύνοψη εμπειριών, γνώσεων και δεξιοτήτων από προηγούμενες ενσαρκώσεις, είτε σε αυτό το Ηλιακό Σύστημα είτε σε άλλους πλανήτες και πολιτισμούς. Καθώς πλησιάζουμε σε αποκαλυπτικά γεγονότα που δεν θ`αφήσουν κανέναν αδιάφορο και έχοντας ήδη περάσει αλλεπάλληλες δοκιμασίες για ν`αποδείξουμε το κατά πόσο έτοιμοι και ώριμοι είμαστε, αντιλαμβάνομαι πως τώρα θα μας επιστραφούν κάποιες δυνάμεις που χρειαζόμαστε για να διεκπεραιώσουμε την αποστολή μας. 
Είναι απαραίτητο να γίνει ξεκάθαρο εσωτερικά το γεγονός ότι η επιλογή τόσο των δυνάμεων / δεξιοτήτων που θα επιστραφούν όσο και η χρονική στιγμή που κάτι τέτοιο θα συμβεί, είναι αποκλειστικά προσωπική μας επιλογή και ότι δεν αποφασίζει καμία άλλη δύναμη / οντότητα γι`αυτά. Η έννοια "Ψυχικό Πρόγραμμα" περιλαμβάνει μια σειρά γεγονότων που εμείς έχουμε στήσει και οργανώσει για την κάθε ενσάρκωσή μας, με απώτερο σκοπό να φτάσουμε και να επιτύχουμε κάποιους πολύ συγκεκριμένους στόχους. Οι ρόλοι που κάθε φορά αναλαμβάνουμε να παίξουμε για να συμμετέχουμε στο παγκόσμιο δράμα, έχουν ποσοστό επιτυχίας/αποτυχίας 50-50 και αυτό θα τροποποιείται ανάλογα τις προσπάθειες που συνειδητά κάνουμε για να θυμηθούμε και να εναρμονιστούμε με το πρόγραμμά μας, ή όχι. Κατά καιρούς, επιλέγουμε ενσαρκώσεις σε συνθήκες που δεν έχουν πολλά περιθώρια επιτυχίας, μόνο και μόνο για να αποκτήσουμε συγκεκριμένες εμπειρίες που αργότερα, σε επόμενες ενσαρκώσεις θα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα. Όταν είμαστε αποσαρκωμένοι, βιώνουμε έξω από την συνθήκη του γραμμικού χρόνου και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε μακριά στον χρονικό ορίζοντα, τόσο του "παρελθόντος" όσο και του "μέλλοντος" καθώς ζούμε στο Αιώνιο Τώρα, χωρίς κανένα χωροχρονικό περιορισμό. Έτσι, στήνουμε το πρόγραμμά μας σε συνεργασία με τους Πνευματικούς μας Οδηγούς, έχοντας ολόκληρη την εικόνα της ψυχικής μας διαδρομής και όχι την αποσπασματική που βιώνουμε για όσο παραμείνουμε ενσαρκωμένοι.
Στην παρούσα και πολύ κρίσιμη για την εξέλιξή μας χρονική στιγμή, μέσω των δυνάμεων / δεξιοτήτων που θα μας επιστραφούν,έχουμε κλείσει ραντεβού για να συναντήσουμε συμβολικά ένα σύνολο ενσαρκώσεων, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψουν και οι αντίστοιχες μνήμες εκείνων των προηγούμενων εαυτών μας.
Απ`όσο γνωρίζω, κάτι τέτοιο έχει ήδη ξεκινήσει να εμφανίζεται σε αναζητητές, μέσω ονείρων, μέσω οραμάτων στην διάρκεια διαλογισμού αλλά και μέσω ξαφνικών αναλαμπών που συνήθως προκύπτουν από ερεθίσματα ήχων, εικόνων και γεύσεων που αφυπνίζουν τις υποσυνείδητες καταχωρήσεις. 


Η απελευθέρωση της κλειδωμένης μνήμης μας, ενδέχεται να θέσει σε πολύ σκληρή δοκιμασία την εικόνα που έχουμε δομήσει για τον εαυτό μας και προβάλλουμε στο περιβάλλον. Κι αυτό επειδή οι δεξιότητες που ίσως επιστραφούν τώρα, δεν έχουν όλες αποκτηθεί μέσα από ενσαρκώσεις όπου είμασταν υπόδειγμα φωτεινού, ακέραιου, ηθικού και ενάρετου ανθρώπου.
Σε αρκετές από τις προηγούμενες αναρτήσεις, έχω μιλήσει αναλυτικά για την ανάγκη να αποδεχθούμε τον εαυτό μας στο σύνολό του, με τις φωτεινές και σκοτεινές του όψεις, με σκοπό να τον κατανοήσουμε στην πληρότητά του και να τον βιώσουμε στην Ενότητά του. Ο/Η αναζητητής που κατανόησε αυτή την σπουδαία αναγκαιότητα και εργάστηκε για να επιτύχει την εσωτερική αποδοχή και συμφιλίωση, τώρα θ`αντιληφθεί την χρησιμότητά της σε όλο της το μεγαλείο.
Στην περίπτωση που εξακολουθεί πάλη, αντιπαλότητα και άρνηση αποδοχής με παράλληλη επίρριψη των όποιων ευθυνών έξω από εμάς, είναι προφανές ότι τα δώρα δεν θα δοθούν, καθώς απουσιάζει εκείνο το ασφαλές έδαφος όπου αυτά θα τύχουν συνετής, ώριμης και θετικά στοχευμένης διαχείρισης κι εφαρμογής.
Μην παρασυρθείς να πιστέψεις πως απαιτείται από σένα αγιοσύνη και φωτοστέφανο για να επιστραφούν αυτά που χρειάζεσαι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κανενός επιπέδου "τελειότητα" δεν ζητείται από κανέναν. Αν όμως δεν έχει γίνει ακόμη η εσωτερική ενοποίηση και ο/η αναζητητής δεν στέκεται σταθερά στα πόδια του/της αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες των επιλογών που έκανε στη ζωή του/της, αυτό σημαίνει ότι η προσωπικότητα έχει ακόμα τον έλεγχο και το εγω διαφεντεύει την ύπαρξη, σημαίνει ότι η προσωπικότητα δεν έχει παραδοθεί στην Ψυχή, συνεπώς, η μάχη μαίνεται και δεν έχει ακόμη κριθεί. 
Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Νόμος θα εφαρμοστεί ακαριαία αν ο/η αναζητητής κάνει οποιαδήποτε κατάχρηση των επιστρεφόμενων δυνάμεων / δεξιοτήτων και αυτές θα ακυρωθούν, αφήνοντάς τον/την εκτεθειμένο/η. Η αφύπνισή τους θα γίνει αργά και σταδιακά, με συστηματική μεθόδευση, έτσι ώστε να δίνεται χρόνος για σωστή κατανόηση και αφομοίωση πριν ξεκινήσει η εφαρμογή των δυνάμεων για την Υπηρεσία του Κοσμικού Σχεδίου. Βήματα εμπρός αλλά και πίσω, θα είναι απαραίτητα μέχρι να αποδειχτεί σταθερότητα και να ξεπεραστεί το σοκ της αναγέννησης και αναδόμησης του εαυτού κάτω από συνθήκες που δεν θα έχουν καμία σχέση με το πριν και θα ωθούν σε μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση.


Η Δύναμη, είναι μία και απλόχερα προσφέρεται σε κάθε μορφή ζωής για να διεκπεραιώσει το πρόγραμμά της, ν`αποκτήσει τις εμπειρίες της και να προωθήσει την εξέλιξή της.
Η Ελεύθερη Βούληση, αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα στην συνετή χρήση της που ακούει στον όρο "Υπηρεσία προς την Ανθρωπότητα", ή στην κατάχρησή της που ακούει στον όρο "υπηρεσία προς τον εαυτό". Ζούμε, κινούμαστε και υπάρχουμε σε Σύμπαν δυαδικοτήτων, σε τόπο πολώσεων, κάτι που σημαίνει ότι σύμφωνα με το Κοσμικό Σχέδιο, η Ελεύθερη Βούληση είναι Νόμος και κάθε επιλογή είναι σεβαστή. 
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οφείλουμε να προσκυνάμε το σκοτάδι και την άγνοια ή ν`ανεχόμαστε την βία και την έλλειψη σεβασμού απέναντι σε κάθε μορφή ζωής. Σημαίνει όμως ότι οφείλουμε να θυμόμαστε πως κι εμείς περάσαμε κάποτε από αυτά τα εξελικτικά σημεία και δώσαμε ανελέητες μάχες για να βγούμε στο Φως, μάχες που δεν τις κερδίσαμε όλες αλλά που αναγκαστήκαμε να τις δώσουμε πάλι και πάλι, για όσες φορές χρειάστηκε μέχρι να τις κερδίσουμε. Αυτή η συνειδητότητα και η ταπεινότητα που λογικά την συνοδεύει, αναπόφευκτα οδηγεί στην συμπόνοια καθώς βλέπουμε γύρω μας τόση τυφλότητα, τόση αναλγησία κι ακόμα περισσότερη πνευματική αμνησία. 
Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για όλα αυτά τα "αρνητικά συμπτώματα" είναι να μην ξεχνάμε πως όλοι, αργά ή γρήγορα, σε δοσμένο τόπο και χρόνο, θα επιστρέψουν στο Φως απ`όπου προήλθαν και θα επανακτήσουν την αυθεντική τους ταυτότητα ως αιώνιες οντότητες. Η αρένα των ενσαρκωμένων τρισδιάστατων βιωματικών εμπειριών είναι σκληρή και οι μάχες δίνονται στο πηχτό σκοτάδι, αλλά προσφέρουν μοναδικές γνώσεις που ανυψώνουν την αντίληψη και διευρύνουν την συνείδηση όλων όσοι τις επιλέγουν, είτε στο περιβάλλον της Γαίας είτε αλλού. Είμαστε ήδη μέσα στο "μάτι του κυκλώνα" μιας μοναδικής περιόδου στην ιστορία του πλανήτη και τα γεγονότα γύρω μας είναι συνταρακτικά και έτσι θα συνεχίσουν να είναι. Οι σκοτεινές οντότητες που κυριάρχησαν στο γήινο πεδίο για 25.000 περίπου χρόνια, τώρα στριμώχνονται από το Φως που διεισδύει και χάνουν μία προς μία όλες τις εξουσίες και τα προνόμια που αυθαίρετα και καταχρηστικά είχαν οικειοποιηθεί, στερώντας τα πάντα από τους άλλους, που κατακράτησαν και συσσώρευσαν για τον εαυτό τους. Δεν έχουν όμως αντιληφθεί το μέγεθος της ήττας που τους περιμένει και έτσι έχουν επιστρατεύσει όλα τους τα όπλα, σκορπίζοντας τον φόβο, την καταστροφή και τον θάνατο γύρω τους, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να κρατηθούν στην εξουσία πάση θυσία. Θα συνεχίσουν μέχρι τελικής πτώσης καθώς δεν καταννοούν ούτε και αποδέχονται την Αγάπη, όντας αποκομμένοι από την Πηγή επί σειρά αιώνων. Ο κόσμος των ιδεών τους καταρρέει ολοένα καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται και αποσύρουν την ενέργειά τους από αυτές και στρέφονται στην αναζήτηση νέων και πιο περιεκτικών ιδεών σε Φως. Η εστίαση όλων μας μακριά από τον παλιό και παρωχημένο κόσμο τους είναι το μέγιστο ζητούμενο για όλη αυτή την περίοδο, έτσι ώστε να παραμείνουμε ανοιχτά κανάλια απ`όπου θα διοχετεύεται καθαρή και ανώτερης ποιότητας ενέργεια σε όλο τον πλανήτη. Μόλις που αρχίσαμε να ανακαλύπτουμε και πάλι την πραγματική μας δύναμη και ήδη έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε πολλά θαύματα. Πάνω απ`όλα, αρκεί να επαναφέρουμε εσωτερικά την πλήρη συνείδηση ότι Είμαστε Πνευματικά Όντα που Ζούμε Ανθρώπινες Εμπειρίες και συνεπώς δεν έχουμε τίποτα απολύτως να φοβηθούμε, ειδικά από ένα Ψυχικό Πρόγραμμα που καταστρώσαμε εμείς για τον εαυτό μας και που συμβαδίζει με μαθηματική ακρίβεια με το Κοσμικό Σχέδιο.


Το μονοπάτι της ανάβασης στενεύει ολοένα καθώς προχωράμε όλο και ψηλότερα, κάτι που συμβαίνει επειδή ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυστηρά προσωπικές Ψυχικές επιλογές. Ταυτόχρονα, το πέπλο της ψευδαίσθησης που μας χωρίζει από την Αληθινή Ζωή, γίνεται όλο και πιο λεπτοφυές, σχεδόν διαφανές σε σημεία που μας επιτρέπουν σύντομες ματιές στην "άλλη πλευρά". Τότε, διαπιστώνουμε αυτό που πάντοτε γνωρίζαμε ενστικτωδώς και διαισθητικά αντιλαμβανόμασταν κατά καιρούς, ότι δεν είμαστε μόνοι μας ούτε στιγμή. Έχουμε γύρω μας δεκάδες οντότητες ανώτερων διαστάσεων που υπηρετούν το Φως και περιμένουν από εμάς να στραφούμε και να τους μιλήσουμε, ν`ανοίξουμε τις καρδιές μας και τις προσλαμβάνουσες του νου μας και να τους ζητήσουμε την βοήθεια που χρειαζόμαστε, καθώς μόνο έτσι τους δίνεται το δικαίωμα να επέμβουν χωρίς να παραβιάσουν την Ελεύθερη Βούλησή μας ("...ζητήστε και θα σας δοθεί...").
Αυτό, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του αν του ταιριάζει και επιθυμεί να το βιώσει. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επιβεβαιώσω ότι όντως ισχύει και προσθέτει σημαντικά στην διεύρυνση της συνείδησης, εξαλείφοντας πολλά εμπόδια φόβων που οφείλονται στην μακρόχρονη απομόνωση που έχουμε βιώσει στο γήινο πεδίο.


Στις μέρες που έρχονται, γεμάτες εκπλήξεις, σοκ και δέος, πρωταρχικής σημασίας είναι η φροντίδα για τον εαυτό μας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τις εσωτερικές μας ισορροπίες και να παραμείνουμε σταθεροί κι ακλόνητοι στον σκοπό μας.

Η συχνή γείωση είναι ικανή να προσφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα, καθώς είμαστε συνέχεια εκτεθειμένοι σε ενεργειακά κύματα που καταφθάνουν στην επιφάνεια του πλανήτη απανωτά και για τα οποία το σώμα μας δεν έχει προηγούμενη εμπειρία. Η αφομοίωσή τους, καθώς γίνεται σε κυτταρικό επίπεδο και στο DNA, φέρνει συχνά το σώμα στα όρια των αντοχών του. Κάθε σώμα όμως είναι διαφορετικό και έχει άλλες ανάγκες που κι αυτές δεν παραμένουν ίδιες για πολύ. Συνεπώς, καμία συνταγή δεν υπάρχει εκτός από την ικανότητά μας ν`αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες μας χωρίς να τις κρίνουμε, όσο περίεργες κι αν είναι, όσο συχνά κι αν αλλάζουν. Η γείωση προσφέρει απαλλαγή από πλεονάζουσες ενέργειες που ο σωματικός φορέας δεν μπορεί ν`αφομοιώσει και που συνήθως του προκαλούν μπλοκαρίσματα, φοβίες, δυσαρέσκεια, εκνευρισμούς κ.λπ.

Για τον Διαλογισμό δεν θ`αναφερθώ, τον θεωρώ αυτονόητο και καθημερινή πρακτική για την ανάπτυξη που μπορεί τώρα να επιτευχθεί μέσα από τις πολύτιμες ευκαιρίες που μας δίνονται.


Είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά
σε Θαύματα
που θα μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά
κάθε αντίληψη που έχουμε,
τόσο για τον εαυτό μας
όσο και για τον Κόσμο που κατοικούμε.

Καθώς ανεβαίνουμε προς την κορυφή,
κάθε ξέφωτο που συναντάμε
είναι μια μικρή ευλογία
για να πάρουμε τις ανάσες μας
και να ξεκουραστούμε.

Κάθε επόμενη ώθηση
θα είναι κατά πολύ 
ισχυρότερη
από κάθε προηγούμενη.

Ετοιμάσου ...


[ artist: Eiko Ojala ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα