Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Εκφόρτιση στον ορίζοντα ...





Αργά το βράδυ απόψε, ολοκληρώνεται η φόρτιση όπως περιγράφηκε στην προηγούμενη ανάρτηση. Είτε το συνειδητοποιήσαμε και κάναμε κάτι γι`αυτό είτε δεν έγινε αντιληπτό, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω την Κυριακή το πρωί στις 07:05 θα μας αποκαλύψει τα εσωτερικά σημεία στα οποία οφείλουμε να στραφούμε και να συν-εργαστούμε ώστε να διανοίξουμε ακόμη περισσότερο το προσωπικό μας μονοπάτι.

Η πρόκληση θα δοθεί όπως πάντα στον άξονα των αντιθέτων, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση σχετίζεται με τα συναισθήματα έναντι της ψυχρής λογικής. Τα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια θα βρεθούν σε ενεργοποίηση ανάλογη του προσωπικού εξελικτικού σημείου και ο καθένας θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του μέσα από σαφείς εικόνες των γεγονότων που ο ίδιος θα εμπλακεί, ώστε να σχηματιστούν μπροστά του με τρόπο που να μην μπορεί να τις αγνοήσει.


"Όπου υπάρχει συσσώρευση, επέρχεται διασκόρπιση" και σύμφωνα με το αρχαίο αξίωμα που διατύπωσε ο Λάο Τσε, οι εκρήξεις παντός τύπου είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο που θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή καθώς τα ατυχήματα αλλά και οι βίαιες πράξεις / αντιπαραθέσεις κάθε άλλο παρά σπάνια θα είναι. Η ενέργεια αναζητάει κανάλι έκφρασης και διεξόδου γιατί η φύση της είναι ανεμπόδιστη ροή και ο σκοπός της είναι να θρέψει καθετί που αγγίζει, χωρίς να το κρίνει ή να το αξιολογεί. Με μια έννοια, η ενέργεια υπάρχει για όλους και δίνεται απλόχερα σε όλους. Εμείς καλούμαστε να την διοχετεύσουμε σε κανάλια, τέτοια ώστε να εκδηλωθεί δημιουργικά και εποικοδομητικά στη ζωή μας, τόσο για εμάς όσο και για το περιβάλλον μας. 

Εκεί που έχουμε τοποθετήσει όλη μας την έμφαση, εκεί που ρίχνουμε το περισσότερο βάρος των προσπαθειών μας, εκεί που εστιάζουμε, εκεί βρίσκονται τα ανοιχτά μας κανάλια και συνεπώς ο δρόμος είναι ανοιχτός για τα ενεργειακά φορτία. "Η ενέργεια ακολουθεί την σκέψη" και σύμφωνα με ακόμη ένα αρχαίο αποκρυφιστικό αξίωμα που η σύγχρονη κβαντική φυσική επιβεβαιώνει, ανάλογα το σημείο που εστιάζουμε τις σκέψεις μας θα είναι τα αποτελέσματα που θα εκδηλωθούν στη ζωή μας. Η έννοια "συν-δημιουργός με τον Θεό" που δόθηκε πριν χιλιάδες χρόνια στην Ανθρωπότητα, αυτό ακριβώς σημαίνει και μόλις που αρχίζουμε να κατανοούμε την βαθύτερη σημασία της. 


Κάθε φορά που δεχόμαστε ισχυρά ενεργειακά φορτία από τις εκπομπές των πλανητών του Ηλιακού Συστήματος καθώς σχηματίζουν όψεις μεταξύ τους μέσω της Ιερής Γεωμετρίας, το κάλεσμα και η πρόκλησή μας βρίσκεται στην αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων που εμείς οι ίδιοι έχουμε προκαλέσει, ανάλογα το πού εστιάζουμε τη νοητική μας δύναμη.
Όλα τα πιστεύω, όλες οι δοξασίες, όλα τα νοητικά μας πλαίσια μαζί με όλες τις δεισιδαιμονίες που επιτρέπουμε να μας ακολουθούν σαν σκιές, όλοι οι -ισμοί που έχουμε επινοήσει κάτω από τις προτάσεις, τις παροτρύνσεις και τις εντολές ενός κόσμου που δοξάζει την μορφή και αγνοεί τον ένοικό της, που χτίζει μεγαλοπρεπείς ναούς για το εφήμερο σε βάρος του αιώνιου, όλα αυτά μαζεμένα εμφανίζονται μπροστά μας και μας ζητούν να επιλέξουμε:
θα μείνουμε στο σκοτάδι της άγνοιας και της πνευματικής αμνησίας, ή θα επιστρέψουμε στο Φως απ`όπου προήλθαμε;
Αυτή είναι η σύνοψη της προαιώνιας μάχης ανάμεσα στο καλό και το κακό που τώρα φθάνει στο αποκορύφωμά της, γι`αυτό και η επιτακτική ανάγκη μιας οριστικής επιλογής.


Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ήταν, είναι και θα συνεχίσει για λίγο καιρό ακόμη να είναι το μέγιστο κάλεσμα για ολόκληρη την Ανθρωπότητα, ειδικά στην παρούσα χρονική περίοδο που ένας μεγάλος εξελικτικός κύκλος πολλών χιλιάδων ετών πλησιάζει στο τέλος του.
Δεν έχει την παραμικρή σημασία ο τρόπος, ο τόπος και η πηγή απ`όπου θα προκύψει η αναγκαιότητα της επιλογής για τον καθένα. Όλα τα γεγονότα θα μας υπενθυμίζουν την ώρα της ευθύνης που ήρθε να μας συναντήσει, όλα θα μας ωθούν σε πράξεις, σε συναντήσεις και σε πολλές μικρές και διαδοχικές επιλογές, μέχρι που να φτάσουμε στα Ψυχικά μας όρια και, ή να τολμήσουμε το άλμα πίστης στο κενό με την επίγνωση της υπόσχεσης ότι εκεί μας περιμένει ο Αυθεντικός Εαυτός μας, ή να οχυρωθούμε τρομαγμένοι πίσω από την μορφή, υπερασπιζόμενοι την εγωιστική μας όψη και τέλος να επιλέξουμε το προσωπείο αντί για το πρόσωπο.

  
Έτσι λοιπόν και κάτω από την επιρροή ισχυρών ενεργειακών ρευμάτων και δυνάμεων, ο καθένας μας τώρα θα βρίσκεται συνέχεια αντιμέτωπος με τις εσωτερικές δομές που μόνος του έχτισε με κάθε οικειοποίηση των νοητικών υλικών που επέλεξε στην πορεία του. Οι ιδέες που αποδέχτηκε, ταυτίστηκε και επίτρεψε να γονιμοποιήσουν την σκέψη του πιστεύοντας σε αυτές, χαρίζοντάς τους την ενέργεια και τον χρόνο της ζωής του για να τις υλοποιήσει, τώρα θα προσφέρουν τους καρπούς τους. 
Η επερχόμενη Πανσέληνος, οι Εκλείψεις που ακολουθούν και όλα τα υπόλοιπα φαινόμενα του ουράνιου θόλου, σκοπό τους έχουν να ρίξουν άπλετο φως στη συνείδησή μας, έτσι ώστε να δούμε και να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κατασκευάσει μέσα μας και κατ`επέκταση με ποιον τρόπο αυτά εκδηλώνονται γύρω μας και τι είδους αποτελέσματα επιφέρουν.
Όσο επιμένουμε να μεταθέτουμε τις προσωπικές μας ευθύνες δεξιά κι αριστερά, όσο εξακολουθούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας πιστεύοντας πως κανείς δεν μας βλέπει, τόσο πιο κραυγαλέα θα είναι τα γεγονότα που θα συναντάμε, ώστε κάποια στιγμή ν`αφυπνιστούμε από τον λήθαργο και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που εμείς έχουμε δημιουργήσει, με την στάση ζωής και την κοσμοθεωρία μας.

Τα 3 μεγάλα αμαρτήματα της Ανθρωπότητας
με τις συνέπειες των οποίων
 τώρα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο είναι:

το μίσος
η χωριστικότητα και
η επιθετικότητα.

Είναι καιρός να στοχαστούμε όλοι
πάνω σε αυτά
και ν`αναμετρηθούμε
με τις αξίες που τελικά υπηρετούμε
καθώς
από αυτές και μόνο αυτές
όλοι
τελικά θα ζυγιστούμε.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα