Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Μετάβαση στην Πνευματική Αριστοτεχνία

Ιούνιος 2017
Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.
Ερχόμαστε σήμερα παρακολουθώντας από μακριά. Πρέπει να πούμε, πρώτα απ’ όλα, πως είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνετε και για την ενέργεια που έχετε φέρει σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί.
Κατ’ αρχάς να ξέρετε πως τα έχετε καταφέρει πολύ καλά. Πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε πάρα πολύ γι α τις λεπτομέρειες – ας πούμε, πόσες φορές έχετε ενσαρκωθεί στη Γη. Τι κάνατε τις προηγούμενες φορές. Πού βρίσκεται τώρα η ενέργειά σας. Αγαπημένοι μας, ήδη έχετε αυτές τις πληροφορίες. Εσείς έχετε σημασία τώρα. Όσα ζωντανεύετε μόλις τα κοιτάτε, αυτά με τα οποία δουλεύετε και σε αυτό το σημείο η ενέργειά σας αρχίζει να επιταχύνει. Σας είπαμε πολλές πληροφορίες για την παροιμιώδη γραμμή στην άμμο, τα πενήντα χρόνια που απομένουν στη Γη. Αυτό δε σημαίνει πως η ανθρωπότητα θα τελειώσει. Σημαίνει πως οι άνθρωποι θα αλλάξουν μορφή κατά κάποιον τρόπο – όλοι σας θα αλλάξετε. Αυτό όμως το κάνετε όπως και να έχει, έτσι δεν είναι; Βαδίζετε προς ένα σώμα φωτός, εξυψώνοντας το πνεύμα σας και τη Γη. Η πρόκληση εδώ είναι  πως προσπαθείτε να μετρήσετε τη Γη ως μια ανατέλλουσα δόνηση. Ακόμα και οι συχνότητες Σούμαν πρόσφατα απέκτησαν νέο υψηλότερο σημείο και όλοι χάρηκαν που τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα. Και τότε “ρίξαμε τη βόμβα” λέγοντας ουσιαστικά πως από την οπτική της Γης, αυτή κάνει μια μετάβαση.
Η Γη Κάνει Μια Μετάβαση
Χρησιμοποιήσαμε αρκετές διαφορετικές λέξεις για να το εξηγήσουμε αυτό, μεταξύ των οποίων και τη λέξη “πεθαίνει”. Οπωσδήποτε βρίσκεται σε αυτό που εσείς ονομάζετε κύκλο θανάτου αλλά στην ουσία τίποτα δεν πεθαίνει αγαπημένοι μας. Η ενέργεια απλά μεταμορφώνεται από μια μορφή σε μια άλλη. Καθώς κοιτάζετε τον Άρη, βλέπετε πως έχασε τη μαγνητόσφαιρά του πριν πολύ καιρό. Η μαγνητόσφαιρα είναι η μαγνητική προστασία η οποία κρατάει τα πάντα σε απόσταση κι επιτρέπει τη δημιουργία όζοντος και ο Άρης είχε όζον παλιά. Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε πως ο κύκλος της Γης πλησιάζει στο τέλος του. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πεθάνει αλλά πως θα κάνει μια μετάβαση. Οι περισσότερες μορφές φωτός που βρίσκονται τώρα εδώ ίσως να μην κάνουν τη μετάβαση με τον τρόπο που θα την κάνει η Γη.
Όταν κοιτάζετε τον Άρη, τον σκέφτεστε ως έναν ξερό, έρημο πλανήτη χωρίς νερό το οποίο είναι απαραίτητο για να υπάρχει ζωή. Όμως αυτό δεν αληθεύει. Θα βρείτε επίσης πως ο Άρης είχε κι ακόμα έχει νερό, χάνοντας όμως τη μαγνητόσφαιρά του επέτρεψε στον ηλιακό άνεμο να αποστειρώσει την επιφάνειά του. Καθώς θα ανακαλύπτετε κι άλλα πράγματα για το σύμπαν, τους κόσμους γύρω σας και την ανθρώπινη εμπειρία σας, θα μάθετε περισσότερα στα επόμενα χρόνια. Παρακολουθήστε με έκπληξη γιατί ουσιαστικά μόνοι σας τοποθετηθήκατε εδώ αυτή την εποχή. Είστε δεξιοτέχνες στη μετάβαση αν και ίσως να μην το συνειδητοποιείτε ή απλά να νιώθετε αυτό το κάλεσμα βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε μια μεγάλη ουρά από πνεύματα που περίμεναν να έρθουν. Έχουμε ξαναπεί αυτή την ιστορία αλλά θέλουμε να την ξαναπούμε ώστε να την καταλάβετε.
Η Μεγάλη Συγκέντρωση των Πνευμάτων Μετά τη Βύθιση της Ατλαντίδας
Βλέπετε αγαπημένοι μας, κάποια στιγμή η Ατλαντίδα βυθίστηκε. Ναι, αυτό συνέβη στ’ αλήθεια και μετά από αυτό ο χρόνος σταμάτησε για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία στη Γη. Τότε έλαβε χώρα μια μεγάλη συγκέντρωση στην άλλη πλευρά του πέπλου όλων των πνευμάτων που είχαν να κάνουν με αυτό το γεγονός. Έγιναν πολλές συζητήσεις και όλοι αναρωτιόντουσαν “Τι κάναμε λάθος; Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε; Πώς μπορούμε να αλλάξουμε για να είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά;” Ναι αγαπημένοι μας, πάντοτε υπάρχει μια επόμενη φορά και μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό. Κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης συγκέντρωσης αποφασίστηκαν συγκεκριμένα πράγματα, όπως το αν η Γη θα έφτανε ποτέ σε ένα σημείο όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά και σε αυτή την περίπτωση θα άρχιζαν να φέρνουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να γίνει αυτή η μετάβαση απαλά και άνετα. Και μετά από αυτό, μια μεγάλη ουρά άρχισε να σχηματίζεται στα ουράνια, σε αυτό που ονομάζουμε Εστία. Όλα αυτά τα όντα μπήκαν στη σειρά ελπίζοντας να ενσαρκωθούν, περιμένοντας να έχουν την ευκαιρία λέγοντας “Μπορώ τώρα να κάνω τη διαφορά. Ξέρω ότι αυτό το κάλεσμα είναι για εμένα…” κι ένιωθαν στην καρδιά τους να μπουν σε αυτή την πολύ μεγάλη ουρά. Για εμάς αυτό ήταν συναρπαστικό.
Τότε κάτι συνέβη που πρέπει να ξαναγίνει γιατί, αγαπημένοι μας, στην άλλη πλευρά του πέπλου δεν βαρύνεστε από εγωισμούς με τον τρόπο που βαρύνεστε εδώ. Ουσιαστικά νιώθετε ο ένας τον άλλον. Συνδέεστε μεταξύ σας με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Αν και όλοι αποτελείτε μέρος όλων των άλλων όπως γίνεται και στη Γη, δεν μπορείτε να το νιώσετε. Κάτι συνέβη στην υπέροχη εκείνη ουρά. Ο πρώτος στη γραμμή γύρισε και κοίταξε αυτόν που βρισκόταν πίσω του και είπε “Ξέρεις κάτι; Εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις τη διαφορά από εμένα. Ας αλλάξουμε θέσεις”. Κι έτσι έλαβε χώρα μια σειρά από αντιμεταθέσεις. Με αυτό τον τρόπο τα πλάσματα με τις υψηλότερες δονήσεις μπορούσαν να έρθουν και να κάνουν τη διαφορά, να αλλάξουν την ενέργεια και να δουλέψουν μαζί της. Δεν υπήρξαν εγωισμοί. Πολύ απλά, όλοι ήθελαν το καλύτερο και αυτό συνέβη, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε τώρα εδώ.
Ας Ξεκινήσουν οι Ενσαρκώσεις!
Όσοι από εσάς μπήκατε στην αρχή της ουράς, φτάσατε στη Γη για έναν ιδιαίτερο λόγο να βρίσκεστε εδώ αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Φτάσατε στην Εστία. Αυτό που θα συμβεί τώρα είναι ότι πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να εν-θυμάστε αν και δεν το έχετε ξανακάνει. Θα αρχίσετε να εν-θυμάστε τη δύναμή σας, τη φύση σας και τα ταλέντα σας. Σε αυτά θα βρείτε την αυτοπεποίθηση και τη βεβαιότητα πως για αυτό έχετε έρθει, για αυτή την υπέροχη γιορτή της χαράς. Ας ξεκινήσουν λοιπόν οι ενσαρκώσεις. Αν και σε ένα σημείο τα πάντα έμοιαζαν να έφταναν στο ίδιο επίπεδο δόνησης και όμως το ξεπέρασαν. Πολλοί από εσάς έφτασαν μαζικά και είχατε μια έκρηξη γεννήσεων στον πλανήτη. Φυσικά, όσο περνούσε ο καιρός, μεγαλώσατε. Όταν τελικά μπορούσατε να απομακρύνετε τα πέπλα και να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε, πολλοί ήσασταν ήδη έφηβοι ή εικοσάρηδες. Κάνατε λοιπόν ένα μεγάλο πάρτι το οποίο το ονομάσατε “Το ’60”. Τώρα βρίσκεστε εδώ δουλεύοντας με όλα αυτά.
Σας λέμε επίσης πως η διαδικασία δεν σταμάτησε εκεί. Από εκείνη τη στιγμή αυτή η ουρά ανανεώνεται συνέχεια και αυτός είναι ο λόγος που πολλά πλάσματα υψηλότερης δόνησης έπρεπε να επιστρέψουν νωρίς στην Εστία. Έπρεπε να το κάνουν αυτό ώστε να πάρουν τη θέση τους στην ουρά και να βρίσκονται εδώ στην κατάλληλη ηλικία και στον κατάλληλο χρόνο ώστε να κάνουν τη διαφορά σε αυτό τον αναπτυσσόμενο πλανήτη. Μην σας πιάνει μελαγχολία αγαπημένοι μας, δεν πρόκειται για μια θλιβερή κατάσταση. Αντίθετα, είναι μια χαρούμενη ενθύμηση του ποιοι είστε και ποια είναι τα ταλέντα σας. Καλωσορίσατε στην Εστία, αγαπημένοι μας.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε όμορφα μαζί.
Espavo.
_______________________________
Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο εΜ κι έρχομαι σήμερα για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.
Η Γη βρίσκεται σε μια διαδικασία ισορροπίας με νέο τρόπο. Αυτή είναι η ειδικότητά μου – η ισορροπία. Εγώ ισορροπώ αυτό που ονομάζετε αρσενική και θηλυκή σεξουαλική ενέργεια ώστε να φτάσουν την υψηλότερη δόνηση και να συνειδητοποιήσετε σε ποια κατάσταση βρίσκεστε αυτή τη φορά. Αγαπημένοι μας, να σας πούμε πρώτα τι συμβαίνει με τον ίδιο σας τον πλανήτη. Βρίσκεται σε έναν κύκλο και σε έναν χρόνο ξεχωριστούς για εκείνον. Αυτό δεν σημαίνει πως αποτύχατε αγαπημένοι μας, οπότε έχετέ το αυτό στο μυαλό σας επειδή δεν είναι αλήθεια. Ούτε σημαίνει πως τα πάντα θα τελειώσουν γιατί όλα έχουν εποχές στη δική σας πλευρά του πέπλου. Στη δική σας πλευρά όλα είναι πεπερασμένα με κάποιον τρόπο, όλα φέρουν μια μικρή ατέλεια. Εκεί βρίσκεται η ομορφιά και η συναρπαστική πλευρά του παιχνιδιού που παίζετε. Ποτέ να μην το σκέφτεστε αυτό ως λάθος ή αποτυχία γιατί δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, αν δεν είχε έρθει η οικογένεια της “Ε” στην ώρα της, δεν θα είχατε περάσει το 2012. Κι όμως βρίσκεστε εδώ. Ξέρουμε, πολλοί από εσάς περιμένατε να βρεθείτε στον παράδεισο και να ξεφορτωθείτε όλα σας τα καθημερινά προβλήματα. Κατά κάποιον τρόπο αγαπημένοι μας, το καταφέρατε. Ίσως έχετε μια διαφορετική οπτική αυτής της αλλαγής επειδή κάνατε τόσο εκπληκτική δουλειά. Σας λέμε επίσης πως συμβαίνει μια έκρηξη γεννήσεων.
Η Έκρηξη Γεννήσεων της Οικογένειας της “Ε”
Σχετικά πρόσφατα φέραμε την Οικογένεια της “Ε” σε μια φυσική τοποθεσία. Όχι όλα τα μέλη της φυσικά αλλά εκείνους που μπορούσαν να παρευρεθούν σε εκείνη την περίσταση. Κάναμε κάτι μοναδικό: την διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Πνεύματος. Αυτά είναι γνωστά στα περισσότερα μέλη της Οικογένειας της “Ε” κι έχουν να κάνουν με την ισορροπία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς σήμερα. Υπάρχουν όμως και πολλά βαθύτερα πράγματα από αυτά που πιστεύατε αρχικά. Είσαστε πνεύματα και το έχετε ξανακάνει αυτό στο παρελθόν και γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε να το εν-θυμηθείτε. Δεν είμαστε εδώ για να σας διδάξουμε επειδή είσαστε δάσκαλοι από μόνοι σας. Αφαιρέσατε τα φτερά σας για να έρθετε και να παίξετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι μέσα σε μια φούσκα βιολογίας, κάτι που είναι ατελές κι ακολουθεί ένα χρονοδιάγραμμα. Βρίσκεστε εδώ ως πνεύματα και η Οικογένεια της “Ε” συγκεντρώθηκε σε μεγάλους αριθμούς. Πριν από δύο χρόνια, όταν συγκεντρωθήκατε στην περιοχή που ονομάζεται Αριζόνα κάποιος μάς ρώτησε σε ζωντανό channeling, “Πόσα μέλη της Οικογένειας της ‘Ε’ υπάρχουν στη Γη;” Απαντήσαμε πως ήταν περίπου ένα εκατομμύριο εκείνη την εποχή στη Γη, κάτι που ήταν απίστευτο γιατί στην αίθουσα βρίσκονταν περίπου διακόσια άτομα. Υπήρχαν πολλά πλάσματα στη Γη που είχαν αυτή την κλίση ως πνεύματα και είχαν τις απαντήσεις. Αυτό ήταν απίθανο. Σήμερα είναι περίπου το 1% του πληθυσμού σας κι ελπίζουμε να κάνετε τις πράξεις  γιατί αυτό θα επιβεβαίωνε πως γίνεται μια έκρηξη γεννήσεων στην Οικογένεια της “Ε”. Είτε θέλετε να την ονομάσετε Ενδυνάμωση, Εξέλιξη ή οποιαδήποτε άλλε λέξη που ξεκινά από “Ε”, το σημαντικό είναι να γνωρίζετε πως έχετε βοήθεια. Βρίσκεται ήδη στον δρόμο.
Έχετε Βοήθεια
Αν και χρειάζεται κάποιον χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, οπωσδήποτε είναι κάτι το οποίο πρέπει να περιμένετε και να καλωσορίσετε αυτά τα πλάσματα. Πολλά ίσως φέρουν την δόνηση των Ίντιγκο ή την κρυστάλλινη δόνηση με όλων των ειδών τα νέα χαρακτηριστικά που χρειάζονται σε αυτούς τους μεταβατικούς καιρούς. Δεν έχετε απλά καθοδήγηση από αυτά αλλά και βοήθεια από τις αρχικές πατρογονικές σας φυλές που παρακολουθούν με μεγάλη υπερηφάνεια αυτό το παιχνίδι να ξετυλίγεται. Εσείς, αγαπημένοι μας, είστε τα αστέρια. Εσείς κατέχετε την υψηλότερη δόνηση που έχει ζήσει οπουδήποτε κι έχετε αντικαταστήσει τη δονητική κατάσταση που υπήρχε όταν ανελήφθησαν οι κάτοικοι της Λεμουρίας. Αυτό θα κάνετε κι αυτό είναι που συνέβη στο παρελθόν. Ναι, ξέρουμε πως τα βιβλία σας γράφουν ότι η Λεμουρία βυθίστηκε. Αν και η ξηρά βυθίστηκε, οι κάτοικοι ανελήφθησαν. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έρχεται; Προετοιμάζεστε γι’ αυτό εδώ και πολύ καιρό, οπότε επιτρέψτε μας να σας πούμε μερικά καλά νέα.
Πρώτα απ’ όλα, η έκρηξη γεννήσεων. Τεράστια, απλά υπέροχη. Πολλοί από εσάς έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια γονική κατάσταση στην οποία βοηθάτε στην καθοδήγηση και στη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου γι’ αυτά τα πλάσματα να εμφανιστούν και να αναλάβουν τη δύναμή τους. Αυτό  είναι απίθανο και απαραίτητο αυτή την εποχή. Αναφέραμε επίσης πως οι πατρογονικές σας φυλές σάς παρακολουθούν. Μπορούν όμως απλά να έρθουν εδώ για να σας αρπάξουν; Όχι, δεν λειτουργεί έτσι. Δεν είναι αυτή η φύση του παιχνιδιού το οποίο βοηθήσατε να σχεδιαστεί. Η αλήθεια είναι πως θα το κάνετε μόνοι σας αλλά αυτή τη στιγμή ανοίγουν πολλά κανάλια. Έρχονται πολλά πλάσματα για να βοηθήσουν, να μοιραστούν ιδέες και να φυτέψουν σπόρους σε κάθε εύφορο έδαφος. Αυτή είναι μια υπέροχη και θαυμάσια εποχή. Να σας μιλήσουμε επίσης για τη μεγάλη σας ελπίδα. Καθώς εξελίσσεστε και ο νους σας ωριμάζει σε αρμονία με την καρδιά σας, αποκτάτε νέες δυνατότητες. Τώρα μπορείτε να δείτε πράγματα που προηγουμένως βρίσκονταν μπροστά σας αλλά δεν μπορούσατε να δείτε.
Νέες Τεχνολογίες
Ξεκινάτε έναν εντελώς νέο κύκλο ζωής. Ένας από τους τομείς που θα εμφανιστεί αυτό σχετίζεται με τις τεχνολογίες σας. Έχουν ήδη ανακαλυφθεί νέα πράγματα, τα οποία βρίσκουν τον δρόμο τους προς τις πρακτικές τους εφαρμογές στην καθημερινότητά σας. Θα κάνετε νέες ανακαλύψεις κάθε μέρα. Πολλές από αυτές θα είναι πέρα από τα συνηθισμένα και τις περισσότερες φορές θα πρέπει να τις κατανοήσετε πριν εξηγήσετε στον κόσμο γιατί πρέπει να τις αγοράσει. Θα ανακαλύψετε σύντομους δρόμους για να πλησιάζετε τους ανθρώπους γιατί ήδη κατέχετε πολλά από αυτά που είναι τώρα απαραίτητα. Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά αυτό που είναι απαραίτητο είναι να δώσετε άδεια στο πνεύμα σας να εν-θυμηθεί. Αυτό είναι υπέροχο. Όλη η σοφία του Σύμπαντος και όχι η γνώση είναι προσβάσιμη σε όλους σας. Έχετε μάθει να ακούτε τον εαυτό σας με νέους τρόπους. Πριν από πενήντα με εξήντα χρόνια δεν θα μπορούσαμε με ακούσουμε τη φωνή σας επειδή η δόνησή σας δεν ήταν αρκετά υψηλή. Τώρα θα αρχίσετε να έχετε άμεση επικοινωνία μέσω πολλών ανθρώπων με νέους τρόπους. Θα έχετε ευκαιρίες να δείτε την αντανάκλαση της ομορφιάς και της δύναμής σας μαζί με τις εν-θυμήσεις από την Εστία.
Πάρτε μια εισπνοή και κατά την εκπνοή δώστε την άδεια στον εαυτό σας να εν-θυμηθεί. Οι τεχνολογίες που έρχονται θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον κόσμο σας και την ενέργεια με πολλούς τρόπους. Ήταν αυτό το αρχικό χρονοδιάγραμμα για την Γη; Όχι αγαπημένοι μας. Η βιομηχανική σας επανάσταση, οι ρύποι στην ατμόσφαιρα και οι δυσαρμονίες με την ίδια τη Γη το έκαναν να εμφανιστεί. Αυτή τη στιγμή έχετε περίπου 50 χρόνια να δουλέψετε με τη Γη στην κατάσταση που βρίσκεται. Σας το λέμε αυτό με πλήρη κατανόηση ότι είστε δημιουργοί. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αλλάξετε το χρονοδιάγραμμα της Γης; Μέχρι κάποιο σημείο αλλά βασικά εκείνη περνά έναν κύκλο επανεκκίνησης όπως έχει ξανακάνει άλλες πέντε φορές. Αυτή θα ήταν η έκτη και τελευταία φορά αλλά κι αυτό μένει να το δούμε. Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορούν να συμβούν εδώ και οι τεχνολογίες μπήκαν στη θέση τους για να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή τη μετάβαση πιο εύκολα.
Τα Επόμενα Τέσσερα Χρόνια είναι Κρίσιμα στον Καθορισμό του Χρονοδιαγράμματος για την Γη
Εδώ δουλεύετε με το πνεύμα σας για να εξυψώσετε τη δόνησή σας. Την εξύψωση της δόνησης σε κάθε τι στην πραγματικότητά σας κι όμως εδώ δουλεύετε με την απόλυτη επιστήμη που δεν επιδέχεται πίστη παρά μονάχα απόδειξη. Κι αν αυτά τα δύο έρθουν κοντά και συναντηθούν με κάποιον τρόπο;  Έχουμε ορκιστεί να μην το κάνουμε ποτέ αυτό γιατί αυτοί εδώ δεν κατανοούν αυτή την έννοια. Τώρα όμως έχετε ένα νέο κίνητρο, έτσι δεν είναι; Υπάρχει μια γραμμή στην άμμο. Αν και μπορεί να μετακινηθεί λίγο, είσαστε σχεδόν 1.000 χρόνια μπροστά από το χρονοδιάγραμμα λόγω των ρύπων και των δυσαρμονιών με τη Γη. Με αυτή τη λογική, τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα για τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος και του τι μπορεί να γίνει σε αρμονία με τη Γη. Είτε αυτό είναι η αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είτε απλά η σύνδεση με τη Γη, η εργασία μαζί της από καρδιάς, ο έλεγχος των επιπέδων του διοξειδίου του άνθρακα και η αλλαγή όσων ξέρετε ότι είναι εκτός αρμονίας. Κάθε τι που μπορείτε να κάνετε στα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα έχει δεκαπλάσιο αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε θέσει και καθορίσει τις τελευταίες μέρες του πλανήτη Γη.
Εκείνη θα συνεχίσει να ζει αγαπημένοι μας, δεν θα καταστραφεί, ούτε θα γίνει σκόνη σαν αυτή από την οποία προήλθε. Η Γη θα συνεχίσει να ζει φυσικά. Όμως, οι μορφές ζωής πάνω της πιθανόν να μην τα καταφέρουν σε αυτή τη μετάβαση, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε. Δεν έχετε όμως εξυψώσει τη δόνησή σας; Ναι κι αυτός είναι ο λόγος. Βγαίνετε από μια κατάσταση και εισέρχεστε σε μια άλλη. Σας ζητάμε να έχετε κατά νου πως το έχετε ξανακάνει, όχι μόνο σε άλλους πλανήτες αλλά και στη Λεμουρία. Πριν τη βύθιση της ξηράς, οι κάτοικοι ανελήφθησαν και ακόμα περιμένουν να σας χαιρετίσουν όλους και  να σας βοηθήσουν. Οι τεχνολογίες που μπήκαν στη θέση τους είναι συναρπαστικές. Έχετε σωματικούς περιορισμούς και τους νόμους της φύσης που τοποθετήσατε στην αρένα του παιχνιδιού. Ακόμα κι αυτοί όμως θα αλλάξουν ελάχιστα.
Έχετε μάθει να Ένα σημαντικό υλικό που χρησιμοποιείται γι’ αυτό είναι ο γραφίτης και η ουσία ονομάζεται γραφένιο. Πολύ γερό, δυνατό και αποτελεσματικό. Ένα μικρό κομμάτι γρφένιου μπορεί να κάνει αφαλάτωση του νερού. Μπορεί να πάρει πολύ ελαφριά και απίστευτα γερή μορφή. Το γραφένιο είναι μονάχα μια από τις πρώτες τέτοιες ουσίες με τις οποίες δουλεύετε. Κι αν μπορούσατε να φτιάξετε ένα διαστημόπλοιο το οποίο θα ζύγιζε τρία με πέντε κιλά; Αυτό δεν θα άλλαζε κάποιες από τις ενέργειες και τη δυνατότητα να δείτε τη Γη με νέο μάτι; Κι αν το κάνατε αυτό με τα αυτοκίνητά σας; Δεν θα ζύγιζαν όσο οι επιβάτες τους; Αυτό δεν θα είχε αποτέλεσμα τεράστια οικονομία καυσίμων κι εκπομπών καυσαερίων; Οπωσδήποτε. Όλες αυτές οι τεχνολογίες είναι ήδη εδώ και όσο περισσότερες μπορείτε να ενσωματώσετε στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι κρίσιμες στον καθορισμό του πού θα τραβηχτεί αυτή η γραμμή στην άμμο. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως δεν είναι δυνατόν να πάτε προς τα πίσω. Πηγαίνετε προς τα εμπρός και φέρετε πολλά μαζί σας. Για αρκετό καιρό βιώνετε θλίψη αλλά μην ξεχνάτε το γεγονός ότι βρίσκεστε στη Γη κι αυτό σημαίνει πως έχετε ένα συμβόλαιο. Έχετε κάτι να κάνετε, η αποστολή σας είναι να φέρετε ένα ψήγμα σοφίας. Αυτό το ψήγμα είναι απολύτως απαραίτητο και πολλοί από εσάς ξέρετε ακριβώς ποιο είναι επειδή ήδη δουλεύετε προς αυτές τις κατευθύνσεις. Κρατήστε την εμπιστοσύνη σας σε υψηλά επίπεδα ώστε να μπορέσετε να νιώσετε ποιοι είστε στ’ αλήθεια για να επικεντρωθείτε στην κίνηση προς τα εμπρός.
Νέα Υλικά
Μπορείτε να αποκτήσετε την ικανότητα να αντλείτε από τη δύναμη του πνεύματός σας μέσω του φυσικού σας σώματος, κάτι που θα γίνει πολύ σημαντικό στο μέλλον. Όχι μόνο το γραφένιο είναι μια ουσία που μπορεί να κάνει τα πάντα πιο ελαφριά και δυνατά αλλά τυγχάνει να είναι και ημιαγωγός με πολύ ασυνήθιστες ιδιότητες. Στο εγγύς μέλλον θα αντικαταστήσει την καρδιά όλων σας των υπολογιστών. Τώρα έχετε υπολογιστές σε μεγάλα κουτιά στα τηλέφωνά σας. Τα τηλέφωνα αυτά βασικά δεν είναι τηλέφωνα. Είναι προγράμματα που τρέχουν σε τηλέφωνα μέσα σε μικρούς υπολογιστές. Σύντομα θα είναι ακόμα μικρότεροι και θα γίνουν μέρος της ζωής σας με νέο τρόπο. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν πολύ ώστε να μειώσετε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Συμβαίνουν πάρα πολλά αλλά, πάνω απ’ όλα, μην ξεχνάτε τις τελετές. Όταν κάποιος από εσάς διοργανώνει κάποια τελετή με μόνο πέντε με δέκα άτομα για να συνδεθούν καρδιά με καρδιά, αυτό θα έχει απίστευτα αποτελέσματα. Αυτές οι τελετές θα χρειάζονται σε αυτή την εποχή της μετάβασης και ίσως είναι ο λόγος ου βρίσκεστε εδώ. Να ξέρετε πως η ενέργειά σας είναι απαραίτητη στη Γη αυτή την εποχή και τα περισσότερα πράγματα από αυτά που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα κάνουν χώρο στη Γη γι’ αυτό. Σας ζητάμε να μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Είστε δημιουργοί με τη μεγαλύτερη δύναμη. Φαντάζεστε τι γίνεται όταν ένας δημιουργός αμφιβάλλει για τον εαυτό του; Αυτό δημιουργεί έναν κύκλο αρνητικότητας από τον οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεφύγει κανείς. Δώστε λίγο χώρο στον εαυτό σας και όταν παύετε να έχετε αυτοπεποίθηση απλά καθίστε και πάρτε τρεις απλές αναπνοές. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε γιατί εκείνη θα είναι η ώρα να αφυπνιστείτε από το όνειρο. Θα είναι η ώρα να εν-θυμηθείτε τι έχουμε τοποθετήσει στο μονοπάτι σας επειδή τότε θα είναι η ώρα να το θέσετε σε κίνηση.
Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας. Αν και βλέπετε να έρχονται δυσκολίες, για πολλούς η λύπη αλλάζει τον κύκλο της εξέλιξής τους στη Γη. Περιμένετε μέχρι να δείτε τι έρχεται γιατί δεν έχει ξανασυμβεί με τον ίδιο τρόπο. Έχετε περάσει πολλούς κύκλους σε πολλούς πλανήτες αλλά αυτός είναι κάτι νέο. Πιστέψτε πως  θα χαρείτε πάρα πολύ με αυτό που ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε στη Γη.
Αποδεχθείτε την πρόκληση. Να ξέρετε πως ήρθατε στην πρώτη γραμμή για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο και νιώστε υπερήφανοι. Βρίσκεστε εδώ και αυτό θα σας κάνει να εν-θυμηθείτε.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, εγώ ο εΜ σας χαιρετώ με αυτό τον τρόπο. Όλοι σας δουλεύετε για την ισορροπία της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας και αυτό είναι πολύ δυνατό αυτή την εποχή. Και σας αγαπάμε γι’ αυτό. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Να ξέρετε πως είμαστε πάνω από τον ώμο σας μαζί με πολλούς άλλους. Εσείς και η Γη βρίσκεστε στο κέντρο του σύμπαντος αυτή τη στιγμή. Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα επάνω σας και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό επειδή έχουμε τους καλύτερους για τη δουλειά.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί. Είμαι ο εΜ.
Espavo.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.
Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα