Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΕΣΥ



Όταν έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε με συγκεκριμένους τρόπους… πόσο μάλιστα όταν μας έχουν τόσα χρόνια χειραγωγήσει κιόλας…. αυτοπεριοριζόμαστε στη σκέψη και γινόμαστε άβουλοι και τυφλοί στις όποιες ευκαιρίες ή εμπόδια που έρχονται στην νοητική μας οθόνη. Όποιοι βρίσκουν τους τρόπους εκείνους ώστε να σκέφτονται διαφορετικά και ανοίξουν τους διαύλους του Νου τους… δίνουν νέες δυνατότητες στον Εαυτό τους.




Ανοίξτε λοιπόν το εύρος των δυνατοτήτων σας και πείσετε τον Εαυτό σας ότι πράγματι μπορείτε να υλοποιήσετε τις Σκέψεις σας. Εάν ψάχνεις το Συμπαντικό Σχέδιο… θα ανακαλύψεις τότε και τους Συμπαντικούς Νόμους. Χάραξε ένα νέο δρόμο… ακόμη και τώρα που ίσως νιώθεις ότι όλα είναι δύσκολα. Έλκεις αυτό που επιθυμείς.
Απλά ενεργοποίησε:
Το Νόμο της Απελευθέρωσης
Το νόμο της Εκτίμησης
Το νόμο της Έλξης.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.
Άλλαξε τον τρόπο Σκέψης σου. Απελευθερώσου από δεσμά που σε έχουν περικυκλώσει τόσα χρόνια οικογένεια-σχολείο-κοινωνία-θρησκεία. Πέταξε κι άνοιξε τα φτερά σου. Επέλεξε την επιτυχία σου. Μπορείς διότι είσαι επαρκής. Απλά θέλει υπομονή και λίγη μεθοδικότητα εκ μέρους σου. Την κατάλληλη στιγμή θα φυτέψεις μέσα σου… τους δικούς σπόρους… αρκεί να έχεις προετοιμάσει στο εσωτερικό σου… γόνιμο έδαφος. Διότι ΕΣΥ είσαι το γόνιμο έδαφος… εσένα προσπαθούν να σε διαβάλλουν. Ρίξε λοιπόν το λίπασμα της Αρετής στα φυτά σου… και πότιζε τα καθημερινά… ώστε να βλαστήσουν. Σταμάτα να ποτίζεις συνέχεια τους άλλους. Φρόντισε με ευλάβεια τον Εαυτό σου… κι αυτός θα σε βοηθήσει να βρεις τον Φύλακα-Άγγελό σου. Ο καρπός πλέον είσαι ΕΣΥ. Μύρισε το άρωμα του. Αυτό είναι το ΚΛΕΙΔΙ. Ναι… ΕΣΥ ο ΙΔΙΟΣ.

Συντόνισε τον Εαυτό σου για να ζωντανέψουν και να ενεργοποιηθούν μέσα σου… όλα τα υλικά όργανα… και τότε το Σύμπαν θα σε ακούσει… διότι είναι δίπλα σου… σε ακολουθεί….! Δώσε απλόχερα την ευχή σου… και στείλε το μήνυμα της Αλλαγής. Ναι… σήμερα άλλαξε ένας Άνθρωπός… κι αυτός είσαι ΕΣΥ.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα