Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Δες, τι κάνει το σέλινο για να είσαι όμορφη!



Ο χυμός του σέλινου λειτουργεί ως μια θαυμάσια εναλλακτική λύση στα συνθετικά προϊόντα ομορφιάς που διατίθενται στην αγορά. Εξερευνήστε τα οφέλη που προσφέρει στο δέρμα ο χυμός του!


1. Ο χυμός που εξάγεται από το σέλινο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό ως 95% του βάρους του φυτού! Ως εκ τούτου, πίνοντας χυμό σέλινου μπορείτε να εκπληρώσετε τις καθημερινές ανάγκες σας σε νερό και να διατηρήσετε τα κύτταρα του δέρματος σας ενυδατωμένα. Ως αποτέλεσμα, έχετε μαλακό και εύπλαστο δέρμα.

2. Το νερό και η περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικές ουσίες είναι επίσης καλό για τον καθαρισμό του σώματος. Τα αντιοξειδωτικά απαλλάσσουν το δέρμα από τις τοξίνες και αποτρέπουν τα κύτταρα του δέρματος από το να καταστραφούν. Από την άλλη πλευρά, το νερό διευκολύνει την εξάλειψη των εν λόγω τοξινών, καθώς και άλλα υλικά των αποβλήτων από το σώμα μας. Κατά συνέπεια, μπορούμε να αποφύγουμε μια σειρά από παθήσεις του δέρματος.



3. Ο χυμός του σέλινου είναι φορτωμένος με βιταμίνη A, B, C, K, νιασίνη και φυλλικό οξύ, τα οποία είναι απαραίτητα για την επισκευή των ζημιών του δέρματος καθώς και για τη διατήρηση της υγείας του. Αυτές οι βιταμίνες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην παραγωγή κολλαγόνου τρέφοντας το δέρμα μας. Ως εκ τούτου θα έχουμε ομαλή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες!

4. Τα μέταλλα που υπάρχουν στο χυμό σέλινου είναι πολλά, μεταξύ αυτών, το ασβέστιο, το κάλιο, το μαγνήσιο, το σελήνιο, και ούτω καθεξής. Η τακτική κατανάλωση αυτών των μετάλλων μπορεί να οδηγήσει σε φωτεινό και λαμπερό δέρμα.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα