Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τραμπ εκτός Μάτριξ…

Trump-901x500.jpg

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σε παγκόσμια σχεδόν κλίμακα, η λάθος επένδυση σε λάθος καβαλάρη και άλογο…

Η προεκλογική κούρσα  στις ΗΠΑ μπορεί να τέλειωσε, επίσημα, αλλά ανεπίσημα συνεχίζεται διαιρώντας ένα έθνος, αλλά κι έναν πλανήτη στα δυο, με μια μικρή μειοψηφία, όπως πάντα, στο περιθώριο, να χαζεύει τις υποτιθέμενες αντίπαλες παρατάξεις και τάσεις.
Οι Αμερικάνοι επέλεξαν, ή έτσι νομίζουν ότι έκαναν οι ίδιοι, έναν πρόεδρο κατά της παγκοσμιοποίησης, αλλά τέλειο φίλο των Σιωνιστών του Ισραήλ και των ΗΠΑ. Στην ουσία άλλαξαν λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Για την ακρίβεια, τον ίδιο λύκο διάλεξαν, με άλλη τριχιά, μα με το ίδιο χούι: να καταβροχθίζει πρόβατα.
Και λες… πως γίνεται κι εκεί, κι εδώ και παντού, το έργο να επαναλαμβάνεται και παρά ταύτα ακόμα να την πατάει ο κόσμος; Να ποντάρει όλες τις ελπίδες του σε ψοφίμι στην κούρσα; Θα μου πείτε εύλογα, άμα τρέχουν δυο ψοφίμια, ή μόνο ψοφίμια, τι να κάνεις;
Σκέφτεσαι. Σκέφτεσαι γιατί να είμαι πάντα εγώ ο θεατής σε μια στημένη κούρσα στον ιππόδρομο και να ποντάρω όλες μου τις ελπίδες, μέχρι εξαντλήσεως;
Γιατί πρέπει να κάθομαι να βλέπω τα ντοπαρισμένα άλογα να τρέχουν καθοδηγούμενα από “μικρούς” καβαλάρηδες και να ουρλιάζω τα σωθικά μου για το ποιο θα βγει πρώτο;
Γιατί; Γιατί…

Φοβόμαστε να τα καβαλήσουμε οι ίδιοι…
Φοβόμαστε τη χαίτη του αλόγου και τον άνεμο να μας χτυπήσει το πρόσωπο…
Φοβόμαστε να γίνουμε εμείς τα αφεντικό του αλόγου και να συμπράξουμε με την ομορφιά και τη λεβεντιά του…
Φοβόμαστε να γίνουμε οι γητευτές του και προτιμάμε να μείνουμε οι γητεμένοι και παραπλανημένοι…
Φοβόμαστε να επιλέξουμε κατεύθυνση, αλλά πιο πολύ, φοβόμαστε να αφεθούμε στην επιλογή της ελευθερίας του καλπασμού…
Φοβόμαστε να πιάσουμε τα ηνία της ζωής μας και τα παραδίδουμε ευχάριστα στους “μικρούς” ανθρώπους…
Φοβόμαστε να πούμε ότι όλα γίνονται μόνο όταν αποφασίσουμε να γίνουν από μας και για μας…
Το μεγαλύτερο ωστόσο πρόβλημα, είναι ότι δεν υπάρχει στο κεφάλι μας ξεκάθαρη εικόνα για το ποιο είναι το ιδανικό λιβάδι στο οποίο θέλουμε να τρέχουμε. Δεν υπάρχει συλλογική συνείδηση, γιατί όλες οι τελευταίες δεκαετίες ήταν μια συνεχής και επίμονη εκπαίδευση πως… να βγάζεις τις τέλειες selfies!
Κι όταν αρχινάει η συζήτηση με το δίλημμα που ταλανίζει τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια, θες να ψοφήσεις εντός του ευρώ ή εντός της δραχμής κι εσύ λες, θέλω να μην υπάρχει η ελίτ που μου τρώει το βιός μου εντός και των δυο, η απάντηση είναι… ε..καλά… αυτό γίνεται χρόνια, τώρα θα αλλάξειειει;;;;
Ε ναι! Θα αλλάξει μόλις μάθεις να σελώνεις, να καβαλάς, να μην τρως εσύ το σανό αλλά να το δίνεις στο άλογο σου, να μην φοβάσαι τον άνεμο, τους άλλους καβαλάρηδες και τους ίππους τους, το τροτ, το γκάλοπ, ακόμα και την πτώση που, απλά θα σηκωθείς και θα ξανακαβαλήσεις. Μόλις μάθεις πως αγαπιέται ένα άλογο, ποιες είναι οι προτιμήσεις του, πως να το περιποιείσαι και να το προστατεύεις, ως Εαυτόν. Και μόλις μάθεις αυτό που σου έκρυψαν, ότι δεν ονομάζεται άλογο γιατί δεν έχει λογική, αλλά γιατί είναι σαν εσένα, σαν εμένα, απλά χωρίς ομιλία, λόγο.

Τραμπ, η “επιλογή”

Και φτάνοντας στην ‘επιλογή’ Τραμπ, ήταν τόσο καλά οργανωμένη και προαποφασισμένη, ακόμα κι εγώ εξεπλάγη που εκλέχθηκε ο ‘αντίθετος με την κλιματική αλλαγή’. Η παγκόσμια ελίτ που ελέγχει πλέον όλη την ενέργεια και άνθρακα, πετρέλαιο, αέριο αλλά και ΑΠΕ, αποφάσισε απλά να κάνει άλλου είδους παιγνίδι.
Το παρακάτω βίντεο είναι αμερικανών truthers, όπως ονομάζονται, και εξηγεί πώς η αμερικανοσιωνιστική ελίτ “αγαπά” Τραμπ και γι’ αυτό τον επέλεξε. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, βεβαίως βεβαίως, γι’ αυτό και το μισό βίντεο, είναι μια μακρά λίστα ονομάτων αμερικανών εβραϊκής καταγωγής που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν ρόλο στην “επιλογή” και διακυβέρνηση αυτού του αλόγου της αμερικάνικης ολιγαρχίας… Ο Τραμπ εκτός Μάτριξ!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα