Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ


Κράτα τις αποστάσεις σου από τη γυναικομαστία με 4 κινήσεις.
1. Κούρεμα στις Θερμίδες
Τρώγοντας λιγότερο, θα μειώσεις το λίπος που συσσωρεύεται στο στήθος σου, αλλά μην το παρακάνεις. Μια διατροφή με πολύ χαμηλό θερμιδικό αποτύπωμα μπορεί να προκαλέσει τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα: καταρχήν, ο υποσιτισμός προκαλείς χάος στις ορμόνες, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο γυναικομαστίας αν αρχίσεις να τρέφεσαι κανονικά. «Κόψε, το πολύ, 250-500 θερμίδες ημερησίως. Κατανάλωνε πολλές πρωτεΐνες, φρούτα και λαχανικά» κρίνει ο Mike Roussell, ειδικός σε θέματα διατροφής.
2. Σήκωσε την Πλάτη σου
Οι ώμοι που γέρνουν κάνουν ένα πλαδαρό στήθος να φαίνεται ακόμα πλαδαρότερο. Ο Dean Somerset, καθηγητής φυσικής αγωγής, σου προτείνει να κάνεις εκτάσεις χεριών με λάστιχο, για να έρθουν οι ώμοι στη σωστή τους θέση. Η εκτέλεση: κράτα ένα λάστιχο ακριβώς μπροστά σου, με άνοιγμα χεριών λίγο μεγαλύτερο από αυτό των ώμων. Προσπάθησε να ανοίξεις τα χέρια σου όσο περισσότερο μπορείς και ταυτόχρονα σπρώξε το στήθος σου προς τα εμπρός, τραβώντας τις ωμοπλάτες σου προς τα πίσω. Εκτέλεσε 3 ή 4 σετ των 10-12 επαναλήψεων σε καθημερινή βάση.

3. Alchohol is (Not) Free
Το αλκοόλ συνδέεται με τη γυναικομαστία, καθώς η συστηματική χρήση του μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Στην τελική, όλα είναι θέμα γενετικής προδιάθεσης. «Κάποιοι μπορεί να πίνουν για μια ζωή και να μην έχουν ίχνος γυναικομαστίας. Αλλοι μπορεί να αρχίσουν τακτικά το αλκοόλ για μια περίοδο και να φουσκώσουν» εξηγεί ο Lo.
4. Πάγκος Εργασίας
Το λίπος που προκαλεί την ψευδογυναικομαστία συσσωρεύεται σε όλο το στήθος (στην αληθή γυναικομαστία βρίσκεται μόνο πίσω από τη θηλή). Δοκίμασε λοιπόν τις πιέσεις στήθους σε πάγκο 2 φορές την εβδομάδα και θα δεις διαφορά (δες οδηγίες δίπλα). «Μη μετράς επαναλήψεις. Απλώς, σκέψου ότι κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση» τονίζει ο Ethan Benda, γυμναστής. Ολοκλήρωσε 5 σετ, επιλέγοντας έναν αριθμό κιλών που μπορείς να σηκώσεις 20 φορές.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα