Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ TO ΜΑΤRIX - ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ - ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ - ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ


Στην συγκεκριμένη ανάρτηση θα πάρετε όλες τις απαντήσεις που ζητάτε  μέσα από έναν διάλογο από το υπερπέραν..για το matrix

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MATRIX ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ερώτηση:
Ένα μήνυμα που δέχτηκα αυτές τις μέρες, για τον τρόπο που χρειάζεται, ώστε να πορευθώ προς τον δρόμο της επίγνωσης-φώτισης μου, ήταν να καταφέρω να αποπρογραμματίσω το μυαλό μου... αυτό είναι το δυσκολότερο όλων... ρώτησα πως γίνεται αυτό? Και μου είπε υπό την καθοδήγηση Δασκάλου... και μικρά βήματα, από ότι καταλαβαίνω... ελέγχου παρατηρησης κλπ... Διασταύρωσα την πληροφορία και με άλλους και συμφωνούν... φτάνει να βρεθεί ο... Δάσκαλος αυτός. Το μοιράζομαι μαζί σου, μήπως κάπου σε βοηθήσει κι εσένα. Αν δεν... προσπέρασέ το κι αυτό.

Απάντηση

morfeas sky
Aυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισα πριν δυο τρία χρόνια, όταν ήρθα αντιμέτωπος με τα "πιστεύω" που μεγάλωσα και αποθήκευσα στην μνήμη του εγκεφάλου, δηλαδή την αποθήκη πληροφοριών από την οποία εξαρτάται ο τρόπος που βλέπουμε την πραγματικότητα στην ζωή μας.
Μόλις σήμερα και με πολύ προσπάθεια μέσα από την αναζήτηση της αλήθειας έδιωξα το 80% όλων των σκουπιδιών που θεωρούσα ως αληθινή πραγματικότητα.
Το matrix όταν το απορροφάς από την γέννηση σου και μετά από κάποια χρόνια είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατον να το διαγράψεις.
Χρειάζεται επίπονη προσπάθεια εκ της αγαθής πρόθεσης της ψυχής.
..

Ερώτηση:
Α! Το κατάφερες εσύ! Μπράβο! Μα αυτό δεν γίνεται καθημερινά στην πράξη?... Δηλ. να μην αντιδρούμε αυτοματοποιημένα, και απερίσκεπτα - αντιδραστικά και να παρατηρούμε πρώτα τις σκέψεις μας και να ενεργούμε με σύνεση και καθαρότητα, με εντολή από την ψυχή... σιωπώντας την βαβούρα του μυαλού μας? Σκουπίδια - πεποιθήσεις έχω πετάξει και πετάω ακόμα, καθημερινά, από μέσα μου... ουουουου!

Aπάντηση:

morfeas sky
Μόνο με την επίγνωση του αληθινού μας εαυτού, την κατανόηση των δυνάμεων της Αρμονίας και των δυνάμεων της έλξης και του έρωτα.
Αυτό θα συμβεί σιγά σιγά, όχι αμέσως, όπως για παράδειγμα για να κατανοήσω τα ερμητικά κείμενα στον βαθμό που τα κατανόησα χρειάστηκε χρόνος και υπομονή με οδηγό την αγαθή πρόθεση της ψυχής.
Όλα σε αυτή την ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας κατανόησης της αλήθειας της ψυχής, ώστε να μας γίνει οδηγός στην εδώ ζωή μας με το αισθητό σώμα που θα μας επιφέρει την άνοδο και την εξέλιξη μας σε ανώτερους κόσμους.


Ερώτηση:
Α! να ρωτήσω τώρα... για να συμβεί αυτό, τι πρέπει να κάνω πρακτικά στην καθημερινότητά μου... Εσύ, στην δική σου καθημερινότητα, πως ενεργείς? Ας πούμε στην εργασία σου, με το θνητό σου κομμάτι λειτουργείς? Ή μπορείς και το ελέγχεις? Αυτή την απορία ακόμη δεν την έχω λύσει... στην πράξη δηλ. μπορούμε να το κάνουμε εκεί? Θα έλεγα ότι σε πολύ κόσμο, δεν μπορώ να λειτουργήσω, έτσι... αποσυντονίζομαι... μου αρέσει πολύ η απομόνωσή μου, στο σπιτάκι μου, να είμαι ειλικρινής... εκτός και βρεθώ με όμοιες ψυχές... τότε ξεσαλώνουμε! Χαχαχα! Μα είναι λίγες αυτές σε κάθε περίπτωση... Έχεις κοντά σου φίλους, γνωστούς αφυπνισμένους, εκεί που βρίσκεσαι? Ή είσαι κι εσύ μόνος σου, όπως οι περισσότεροι?


Απάντηση:
Προσπαθώ πάντα να ενεργώ με την ψυχή γνωρίζοντας ότι αυτός ο κόσμος στην ουσία δεν υπάρχει διότι παίρνει υπόσταση και ζωή από την ψυχή.
Πάντα θα υπάρξουν οι δυσκολίες διότι το σώμα έχει ανάγκες καθώς και πάθη επιθυμίες, που θέλουν να μας κάνουν σκλάβους τους, η ανδρεία όμως της ψυχής μέσω της σωφροσύνης και ευσέβειας προς τον εαυτό μας είναι αυτά που θα νικήσουν στο τέλος τους φόβους και τις ανασφάλειες μας για το χθες το σήμερα το αύριο.
Όλοι γύρω μου είναι αλλού, είμαι θα έλεγα μόνος μου όσον αφορά την προσωπική μου αφύπνιση, διότι δεν πιέζω κανέναν που δεν θέλει να με ακούσει, και για τον λόγο αυτόν άλλωστε βρήκα διέξοδο στο μπλογκ που διαθέτω ώστε να υπάρξει η επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εμένα, ή έστω να έχω την διαίσθηση ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα.

Ερώτηση:
Λες σε ένα σημείο επίσης: "αν και είμαι σίγουρος ότι "κάποιοι" μέσα από την αλληλεπίδραση των ανθρώπων προσπαθούν συνεχώς να ελέγξουν τις ελεύθερες επιλογές μας..." Και να σου πω ότι το σκέφτηκα κι εγώ αυτό?...(σημ: εδώ θα κάνω λογοκρισία χαχα)

Απάντηση:
Όπως οι όμοιες ψυχές που βρίσκονται σε ένα κοινό σταυροδρόμι ενώνονται και συνδιαλέγονται μαζί για όσο κρατήσει και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ώστε για κάποιον λόγο να διδάσκονται μέσα από τον διάλογο την όποια αλήθεια τους διαφεύγει ή την  αναδεικνύουν ή και τα δύο μαζί, αυτό συμβαίνει για την παρεταίρω εξέλιξη τους.
Με τον ίδιο τρόπο οι σκοτεινές ψυχές που έχουν γίνει ένα με τον υλικό κόσμο προσπαθούν να κρατήσουν στο σκοτάδι και τις υπόλοιπες ψυχές. Οπότε κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μας κρατήσουν παγιδευμένους για πάντα στον υλικό κόσμο.
Παράδειγμα η επιστήμη, οι θρησκείες, η εξουσία γενικά, διότι η εξουσία μας κάνει ένα με το σκοτάδι της ύλης.

Ερώτηση:
Α! Να το! Τελικά συμφωνείς μαζί μου, ότι συναντιόνται κάποιες ψυχές που ομοιάζουν,(είτε λέγονται αδελφές ψυχές ή οτιδήποτε άλλο) ώστε να εξελιχθούν και να βοηθήσουν εν τέλει, στο θεϊκό σχέδιο! Και να εξελιχθούν μέσα από την αλληλεπίδρασή τους και την αλληλοβοήθεια μεταξύ των! Πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε! Και πραγματικά βλέπω, νιώθω, ακούω από άλλες ψυχές, ότι όσο πιο κοντά στο Φως προσπαθούν να πάνε, τόσο πιο πολλά εμπόδια, ατυχίες, κακοτοπιές, εμφανίζονται στο δρόμο τους... Τυχαίο? Δεν νομίζω... Μας βάζουν... ή τουλάχιστον προσπαθούν να μας βάλουν, τρικλοποδιές, ώστε να μην το καταφέρουμε ή να απογοητευτούμε, ή να φοβηθούμε... και να αφήσουμε την προσπάθεια... Δεν θα τους κάνουμε το χατήρι όμως.. γι αυτό και ενεργούν και έτσι τελευταία, απερίσκεπτα και βιαστικά... γιατί χάνουν έδαφος...

Απάντηση:
Σ'αυτόν τον υλικό κόσμο δεν υπάρχουν αδερφές ψυχές, διότι όλα είναι διασπασμένα, ακόμη και οι ψυχές, διότι ενώθηκαν με τις μορφές του πνεύματος και τις ενέργειες του σώματος.
Αν κάτι μας ενώνει εμάς τους ανθρώπους είναι η δύναμη της Αρμονίας της ψυχής η οποία έλκει και έλκεται από τις όμοιες δυνάμεις με τις οποίες συντονίζεται ανάλογα με τον βαθμό της αφύπνισης τους.

Αδερφές ψυχές είμαστε εξ'ολοκλήρου όταν αφήσουμε πίσω μας το αισθητό σώμα.

Σε αυτόν τον κόσμο πάντα ο έρωτας είναι η έλξη που θα μας ενώνει, σε συνδιασμό με τον βαθμό αφύπνισης της ψυχής μας. 
Ότι υπερισχύει αυτό μας οδηγεί.
Συνήθως όλες οι ανθρώπινες ψυχές στο μεγαλύτερο τους ποσοστό οδηγούνται από την έλξη του έρωτα πρώτα και αυτό τους οδηγεί.
Η αρμονία όμως είναι οι δυνάμεις της ψυχής.
Το Φως είναι οι δυνάμεις του Λόγου.

Πολλές φορές αν όχι συνέχεια, έλκονται οι κατώτερες ψυχές που έγιναν ένα με το σκοτάδι της ύλης και του πνεύματος από τις αφυπνισμένες ψυχές, με σκοπό όχι να μάθουν και να αφυπνιστούν, αλλά με σκοπό να απορροφήσουν την ενέργεια ώστε να ικανοποιήσουν και ευχαριστήσουν το εγώ τους, γι'αυτό και βλέπουμε πολλές φορές την απέχθεια και την αποστροφή τους απέναντι σε ότι δεν μπορούν να εξουσιάσουν, όπως και σε όποια πληροφορία επίγνωσης της αλήθειας βρεθούν στην οποία αντιτίθενται τα δικά τους πιστεύω και δεν κατανοούν, και για τον λόγο αυτόν την απεχθάνονται, οπότε προσπαθούν να απορροφήσουν αυτή την ενέργεια της επίγνωσης δείχνοντας την αδιαφορία τους που πηγάζει από την αποστροφή τους σε ότι διαφορετικό από την δική τους αλήθεια, και ποτέ την αγάπη τους.

Ερώτηση:
Έτσι μάλιστα το κατανοώ και το αποδέχομαι! Πολύ όμορφα το έθεσες... να σαι καλά βρε συνοδοιπόρε...

............

Όλα αμέσως να τα καταλάβει, ακόμα και μια φωτισμένη ψυχή... χλωμό... και στο υπογράφω, γιατί τα έδωσα να τα διαβάσουν κάποιες τέτοιες που γνωρίζω προσωπικά και δεν σε κατανόησαν... Μόνο μου είπαν, ότι η ενέργειά σου είναι πολύ φωτεινή, ότι ο λόγος σου ο γραπτός επίσης είναι... μα το νόημα δεν το έπιαναν... Και μου είπαν ότι αυτό ο δρόμος εξέλιξης που επέλεξες εσύ, δεν είναι για όλους. Κι ότι έχουμε διαφορετικό μονοπάτι εξέλιξης όλοι ή και με κάποιους κοινό... αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα αφυπνιστούν-φωτιστούν από τον Ερμή... Το έχω ψάξει... γιατί στην αρχή, που δεν καταλάβαινα τίποτα, ήθελα βοήθεια, και καθοδήγηση... και ψάχτηκα...Τώρα καταλαβαίνω πολύ περισσότερα...Αυτό όμως δεν αναιρεί, ότι μέσα από αυτά τα κείμενα, υπάρχει η πιθανότητα, να ανακαλύψεις το πραγματικό νόημα εξέλιξης ..αποκρυπτογραφημένο.

Είναι αλήθεια ότι κάθε ψυχή έχει το δικό της μονοπάτι της ζωής προς την εξέλιξη της, διότι αν ήταν αλλιώς δεν θα ήταν όλοι οι άνθρωποι διαφορετικοί και θα γεννιόταν επί ίσους όρους. 
Άρα κάθε ανθρώπινη ψυχή έχει τον δικό της δρόμο, άλλες βρίσκονται στην αρχή, άλλες στη μέση, άλλες στο τέλος προς την ανάβαση τους στους ανώτερους κόσμους ή στην απευθείας μετάβαση τους στο φως.
.............


Απάντηση:
Θα τα κάνω όλα τώρα μία σούμα σε μία καινούρια ανάρτηση χαχα

Ερωτηση-απάντηση:
Τι? όχι σούμα!!! Ξεχώρισέ τα!!!
τρελόπαιδο... ποτέ δεν με ακούς... μην τα κάνεις αχταρμά βρε! Καλά κάνε ότι νομίζεις...

Απάντηση:
Δε θα σε ρωτήσω χαχα θα κάνω ότι πιστεύω εγώ!

..............
............................
Συνέχεια άλλων ερωτήσεων:

Eρώτηση:
Μετά τον αποχωρισμό από το υλικό σώμα, ΟΛΕΣ οι ψυχές είναι αδελφές και όλες ευρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Είναι μέγα λάθος να ομιλείς για διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης των ψυχών!
Προφανώς έχεις επηρεαστεί απο τις διδασκαλίες διαφόρων θρησκειών, οι οποίες βάζουν σε διαφορετικές κατηγορίες τις ψυχές και άλλες θα πάνε στον Παράδεισο και άλλες στην κόλαση και τα συναφή! Λες τα ίδια πράγματα με αυτούς αλλά με άλλα λόγια! Οι ψυχές δεν εξελίσονται!!! Γνωρίζουν την αλήθεια γιατί προέρχονται απο το Φως!!! Είναι σαν να λες πως ο Θεός εξελίσεται!!!
Οι θεωρίες σου αυτές είναι λάθος γιατί είναι πανομοιότυπες με τις θρησκείες που θέλουν να ποδηγετήσουν τους ανθρώπους, να τους χαλιναγωγήσουν, για να τους κρατούν δέσμιους στις όποιες εξουσίες! Με τις θεωρίες σου εξυπηρετείς σκοτεινούς ρόλους και συμφέροντα που κρατούν την ανθρωπότητα υπό πλήρη έλεγχο! Δεν γνωρίζω αν αυτό το κάνεις συνειδητά ή λόγω περιορισμένων γνώσεων επι του θέματος! 

Απάντηση:


morfeas sky
Μετά τον αποχωρισμό των ψυχών από το πνεύμα και το σώμα οι ψυχές ελευθερώνονται και αποκτούν την αληθινή τους υπόσταση που είναι η ολότητα του ενός μέσα από την μοναδικότητα τους.
Εδώ στην Γη όμως που όλες οι ψυχές είναι ενσαρκωμένες με το πνεύμα και το σώμα, διασπάζονται μέσα από την διττότητα που φέρει την εναντίωση και διαμάχη.

Άρα όλες οι ψυχές εδώ στην Γη είναι διασπασμένες, και διαφορετικές ανάλογα την εξέλιξη τους όσο ζουν στο πεδίο της υλικής υπόστασης που ενδύονται.
Διότι η εδώ εξέλιξη μας ως ενσαρκωμένες ψυχές που είμαστε είναι και η μετέπειτα εξέλιξη της ψυχής μας όσον αφορά σε ποιον κόσμο θα ζήσει.

Συνήθως οι ψυχές επιστρέφουν στον υλικό κόσμο διότι νικήθηκαν από την θνητή φύση που είναι από πυρ και πνεύμα.

Άρα όσο δεν εξελισσόμαστε πνευματικά και γινόμαστε ένα με την ύλη, είναι φυσικό να υπάρχει η μη εξέλιξη των ψυχών και η ανάλογη υλική υπόσταση και ζωή.

Γι'αυτόν τον λόγο βλέπουμε παντού ενώ γεννιώνται οι ψυχές καθαρές και αγαθές, να μεγαλώνουν σε διαφορετικό περιβάλλον ανάλογο με το όποιο πεπρωμένο αποφάσισε η Πρόνοια μέσω της ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ και της μοίρας των ψυχών.


Ερώτηση:
Δεν με ενδιαφέρει τι είναι οι ψυχές εδώ στη Γη, γιατί είναι ενσαρκωμένες με το πνεύμα και το σώμα! Με αυτά όπως σου είπα ασχολούνται οι θρησκείες που σκοπό έχουν να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους και να τους κρατούν δέσμιους στις όποιες εξουσίες! Εμένα με ενδιαφέρει τι συμβαίνει μετά τον αποχωρισμό της ψυχής από το πνεύμα και το σώμα! Αν εσύ θέλεις να παίξεις τον ρόλο των ιερατείων δικό σου θέμα!
Θα σου επαναλάβω για άλλη μια φορά! Μετά τον αποχωρισμό απο το υλικό σώμα, ΟΛΕΣ οι ψυχές είναι αδελφές και όλες ευρίσκονται στο ίδιο επίπεδο!
Οι ψυχές δεν εξελίσονται!
Γνωρίζουν την αλήθεια γιατί προέρχονται απο το Φως!


Απάντηση:

morfeas sky
Δεν ισχυρίστηκα κάτι διαφορετικό από εσένα σχετικά με το ότι οι ψυχές όταν αφήνουν το πνεύμα και το σώμα επανέρχονται στον δικό τους νοητό κόσμο. Από εκεί και πέρα ο Λόγος είναι ο πυρήνας της ψυχής, ουσιωδώς όμοιος με το φως, άρα ο άνθρωπος είναι ο Λόγος και ο Λόγος είναι αυτός που κατέχει τις δυνάμεις της Αρμονίας των επτά κύκλων, οπότε αφήνει πίσω του ψυχή και αισθητό σώμα και ανέρχεται τους κύκλους από τις πύλες.

Απεναντίας όμως εσύ νομίζεις ότι είμαστε ελεύθεροι εδώ σ'αυτόν τον κόσμο να κάνουμε ότι θέλουμε εις βάρος των συνανθρώπων μας δίχως να έχουμε επιπτώσεις;

Μην ξεχνάς ότι οι ψυχές στον δικό τους νοητό κόσμο είναι μέσα στην Αρμονία, σε αντίθεση με το όταν ενσαρκώνονται και γίνονται ένα με την κακία του διπολισμού άρα της δυσαρμονίας.

Ενώ οι ψυχές είναι ανώτερες και δίνουν ζωή στο πνεύμα και στο σώμα, εμείς εδώ αφήνουμε το πνεύμα και το σώμα να μας εξουσιάζει και να μας οδηγεί στο σκοτάδι του εγωισμού μας και της ύλης.

Δεν φοβίζω κανέναν, ούτε είμαι υπέρ των θρησκειών, απεναντίας όποιος κατανοήσει την αλήθεια δεν πρέπει να φοβάται καθόλου, διότι η άγνοια της αλήθειας είναι η αιτία του κακού.

Αυτή η άγνοια δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα επιφέρει τους νόμους της Αρμονίας μέσω της ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ πάνω στις ενσαρκωμένες ψυχές.

Και αυτό διότι το σύμπαν λειτουργεί σωστά χάρην της Αρμονίας των σφαιρών. ειδάλλως θα επικρατούσε το χάος και όχι η ζωή.

Το σώμα ζει και υπάρχει λόγω της αρμονίας.
Το πνεύμα είναι δημιουργικό μόνο μέσω της Αρμονίας. Όταν λοιπόν η ψυχή αφήνεται λόγο της λήθης να εξουσιάζεται από την δυσαρμονία του διττού πνεύματος και δεν το εξουσιάζει,, είναι επόμενο να καταστρέφεται η δημιουργία.
Και η δημιουργός αιτία της ζωής είναι η δημιουργία, και όχι η καταστροφή της δημιουργίας μέσω της δυσαρμονίας.

Το πνεύμα είναι δίχως λογική, και η νοερή ζωή που παίρνει από την ψυχή το κάνει διττό διπολικό μέσα από την αντίθεση και διαμάχη των δύο αντικρουόμενων πόλων. Δεν είναι κακό, αλλά δημιουργεί την κακία λόγο της μη λογικής του φύσης, και με τον Νου της ψυχής (νοητική ουσία) επιφέρουμε την αρμονία στο πνεύμα και το εξουσιάζουμε.

Αν λοιπόν μας εξουσιάζει η άγνοια του διττού μη λογικού πνεύματος είναι σαν να μας εξουσιάζχει η ανυπαρξία της ζωής. διότι η ψυχή όπως είπα δίνει την νοερή ζωή στο πνεύμα και την διανοητική κίνηση στο θνητό σώμα.

Αν λοιπόν οι ψυχές γίνουν ένα με την δυσαρμονία το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γίνουν ένα με το σκοτάδι της ύλης, άρα έχουν εκπέσει και έγιναν δούλοι του αισθητού σώματος. Και αφού έγιναν ένα με την ύλη η ψυχή θα κουβαλά το σώμα μέσα από την σκλαβιά και τις ανάγκες του αισθητού σώματος.

Εκτός των άλλων όταν η ψυχή γίνει ένα με την ύλη στην αρχή αφήνει το σώμα, το πνεύμα όμως παραμένει μέχρι να βγει η ψυχή από την ατμόσφαιρα της Γης, και αν η ψυχή γίνει ένα με την ύλη πως είναι δυνατόν να γνωρίζει προς τα που θα πετάξει; αφού θα τρομάζει να πετάξει προς τον άγνωστο νοητό κόσμο της ψυχής;

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα