Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ





Από το 1986 σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας κυκλοφορεί ένα Συμβόλαιο με το Διάβολο. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οδηγίες για κάθε δόκιμο, όπως:

– να γράψει  το κείμενο με το αίμα του και να κλείσει συμβόλαιο ενός μάγου σαν εκπροσώπου του Σατανά, για να εισέλθει στην υπηρεσία του Διαβόλου, ο οποίος σαν αντάλλαγμα του υπόσχεται κάθε τιμή, την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας, προ παντός απεριόριστο πλούτο και αισθησιακές ηδονές...

–  Οι δόκιμοι δίνουν στο Διάβολο τον όρκο υποταγής και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μην επιστρέψουν πλέον ποτέ στη χριστιανική πίστη, να μη τηρήσουν καμμία από τις εντολές του Ευαγγελίου και να είναι υποταγμένοι μόνο στον Σατανά, να επισκέπτονται τα Σάββατά του όσο συχνά είναι δυνατό, να μη λείπουν από κανένα Σάββατο μάγισσας και να παρευρίσκονται πάντοτε στις μαύρες λειτουργίες. Υπόσχονται ακόμη να διαθέσουν όλη τους τη δύναμη και τη μεγαλύτερη φροντίδα τους και ιδιαίτερο ζήλο, ώστε να οδηγήσουν ακόμη περισσότερα θηλυκά και αρσενικά δημιουργήματα στην υπηρεσία του Διαβόλου. Ακόμη αναφέρεται:

Οι δόκιμοι οφείλουν κατά την επόμενη σύσκεψη να λάβουν το σατανικό βλάσφημο βάπτισμα. Σ’ αυτό παραιτούνται ρητά από τους ανάδοχούς τους του χριστιανικού βαπτίσματος και τους καταριόνται, και δέχονται από το Διάβολο νέους αναδόχους, οι οποίοι πρέπει να τους διδάξουν ιδιαίτερα τη μαύρη τέχνη. Αποβάλλουν το μέχρι εκείνη τη στιγμή όνομά τους και λαμβάνουν νέο σατανικό όνομα για να αναγνωρίζονται.

Στο κείμενο αυτό υπάρχουν ακόμη και τα εξής φρικιαστικά: Οι διάκονοι του Σατανά υπόσχονται κατά ορισμένο χρόνο να προσφέρουν θυσίες δώρα και σε εορταστική τελετή τουλάχιστον μια φορά το μήνα ένα παιδί και να πίνουν το αίμα του. Αυτό το αίμα έχει σαν σκοπό να λυκοποιήσει αυτούς που το ρουφούν κατά το χρόνο της πανσελήνου και να χρησιμοποιηθεί από τους δαίμονες για τροφή κ.λ.π.     

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ  π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ», ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2015

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε   στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας, όπου και διδάχτηκε τα πρώτα εγκύκλια γράμματα.
Τυγχάνει απόφοιτος της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας.
Με εισαγωγικές εξετάσεις εισήχθη στη Θεολογική  Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά των απαιτούμενο χρόνο των σπουδών του, έλαβε το πτυχίο της Θεολογίας.
Για αρκετά χρόνια βρέθηκε ως μετεκπαιδευόμενος  στη Γερμανία  στη πόλη του  Freiburg, υπότροφος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Στην πόλη αυτή και στο οικείο Πανεπιστήμιο, Albert – Ludwings – Universitat, Freiburg, παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα Καθολικής θεολογίας, και ασχολήθηκε με τις «σύγχρονες αιρέσεις» αποκτώντας συγχρόνως το μεταπτυχιακό του δίπλωμα (Master).
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε  ως εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Την τελευταία δεκαετία διδάσκει στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, το μάθημα των σύγχρονων αιρέσεων και της εξομολογητικής.

slamachalas

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα