Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Οδηγός για την δημιουργία τούλπας

 Ο Σωκράτης, η Ιωάννα της Λωρραίνης άκουγαν φωνές, ο Μωάμεθ, ο Μωυσής έβλεπαν αγγέλους και τον θεό, ο Πυθαγόρας, ο Απολλώνιος Τυανέας και πολλοί άγιοι  βρίσκονταν ταυτόχρονα σε δύο μέρη, τι κρύβεται πίσω από αυτά;

Από τον Zaxo Skafida

Από καιρό διάβαζα σε ξένα siteblog για εμπειρίες και αναφορές πειραματιζόμενων πάνω σε ενισχυμένες σκεπτομορφές που τις ονόμαζαν τούλπα. Περιέργως καμία Ελληνική ιστοσελίδα δεν αναφέρεται στο σχετικό θέμα και σε παρεμφερή θέματα. Στο ξενόγλωσσο διαδίκτυο θα βρείτε εκατοντάδες άρθρα που σχετίζονται με το , τι είναι τούλπα ”, “ πως δημιουργούμε μια τουλπα”, “εμπειρίες από την τούλπα μου ”, “τούλπα για σπουδαστές “, “φόρουμ αναφοράς εμπειριών τούλπας και πολλά άλλα. Όταν βρήκα και Ρώσικο άρθρο για εισαγωγή τούλπας στην εκπαίδευση αποφάσισα να γράψω για όσους Έλληνες ενδιαφέρονται για το θέμα.
Καταρχάς ανάρτησα  το Δημιουργία Τούλπας από την Αλεξάνδρα Νταίηβιντ-Νηλ (Alexandra David-Néel) το  Πως να δημιουργήσετε ένα φάντασμα και το Είδα ένα όνειρο“ που τα θεωρώ προκαταρκτικά για όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν και να πειραματιστούν με μία τούλπα.

Ας δούμε όμως τι είναι μια τούλπα. Τούλπα είναι ένας φανταστικός φίλος, δημιούργημα της σκέψης σας, δηλαδή κομμάτι του εαυτού σας, με δικές του σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί σας. Τώρα θα μου πείτε αφού είναι κομμάτι του υποσυνείδητού μας πως είναι δυνατόν να έχει διαφορετικές σκέψεις και συναισθήματα από εμένα; Διαβάστε το Είδα ένα όνειρο“ εκεί θα δείτε διαφορετικούς ονειρικούς χαρακτήρες που στην ουσία είναι του ιδίου υποσυνειδήτου να αλληλεπιδρούν.

Τούλπα είναι μία σκέψη οι οποία ανάλογα το πόσο θα ενισχυθεί αποκτά ορισμένες ιδιότητες που του δίνει ο κατασκευαστής, με τελικό αποκορύφωμα την αισθητοποίηση της, όπως έγινε στο Δημιουργία Τούλπας από την Αλεξάνδρα Νταίηβιντ-Νηλ (Alexandra David-Néel)   και στο Πως να δημιουργήσετε ένα φάντασμα”.

Σαν δημιούργημα τις σκέψης μας υπόκειται στους κανόνες της σκέψης. Δηλαδή με καλές σκέψεις, μπορούμε να δημιουργήσουμε αγγέλους, θαυματουργούς αγίους, το Σωκράτη που έφτιαξα εγώ, πνεύματα από άλλες διαστάσεις που κάνουν εκπληκτικές υπαγορεύσεις ή θεραπείες, υπάρξεις που μας υπαγορεύουν λογοτεχνήματα, μουσική, καλλιτέχνες που ζωγραφίζουν για μας, οικονομικούς συνεργάτες, επιστημονικούς συνεργάτες, βοηθούς παντός είδους σε ότι μας απασχολεί. Πολλοί μαθητές στις ΗΠΑ έχουν το φανταστικό βοηθό τους στην μελέτη τους που τους βοηθάει να λύνουν τα προβλήματα τους. Στη ουσία απελευθερώνουν τις απεριόριστες δυνάμεις του υποσυνειδήτου τους. Στις ΗΠΑ υπάρχουν tulpamakers που μπορείς να παραγγείλεις την τούλπα που θέλεις να στην στείλουν γραπτώς με οδηγίες ενεργοποίησης ή ειδικά σεμινάρια.

Κακές σκέψεις μπορούν να δημιουργήσουν, εφιάλτες όπως ο λύκος της Ντιόν Φορτσιουν, εχθρικά φαντάσματα, καλικατζάρους, ερωμένες του σεξ, δαιμονικές μορφές και γενικά ότι ασχολείται η μαύρη μαγεία. Τώρα θα μου πείτε γιατί θα φανερώσεις μεθόδους που μπορεί να βλάψουν; Πάντα υπάρχει το αντίδοτο, η σκέψη νικάει την σκέψη. Και εν τοιαύτη περιπτώσει δεν θα έπρεπε να αποκαλυφθεί η ατομική ενέργεια και πολλά άλλα διότι βλάπτουν. Γνωρίζουμε όμως πως αν κάνουμε σωστή χρήση ωφελούν. Προσοχή στην δημιουργία των μαύρων μορφών 99% θα βλάψουν τον ασχολούμενο, φέρνοντας εντόνους εφιάλτες, ψυχικές διαταραχές και σχιζοφρένεια.

Ελπίζω ότι  ωριμότητα των αναγνωστών θα κάνει την σωστή χρήση.

Ο χρόνος δημιουργίας μιας τούλπας ποικίλη από άτομο σε άτομο. Αυτό εξαρτάται από την δυνατότητα οραματισμού την διαλογιστική αυτοσυγκέντρωση, τη πίστη ότι μπορεί, ότι έχει γίνει και όχι θα γίνει, τη ψυχοσωματική εν γένει υγεία του. Ξεκινάμε από μισή ώρα την ημέρα και μπορούμε να ανέλθουμε σε τρεις ώρες το πολύ. Ο χρόνος ενεργοποίησης ανέρχεται συνήθως από 100 έως 300 ώρες, χωρίς να είναι κανόνας. Ποτέ μη μετράτε τις ώρες που εργάζεστε, δημιουργεί στρες και δρα αρνητικά. Θα πρέπει πάντα να είστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι γεμάτοι πίστη ότι φτιάχνετε ένα καλό σύντροφο που θα σας εξυπηρετήσει και συμβουλεύει όπου τον έχετε ανάγκη. Αν αισθάνεστε ότι έχετε κακή διάθεση μη προχωράτε στην ενίσχυση της μορφής γιατί αντανακλά την διάθεση σας και τείνει σε δυστροπίες όπως ο λύκος της Ντιον Φορτσιουν ή η τούλπα της David Neel. Μη βιάζεστε να τη δημιουργήσετε. Αν είστε ευδιάθετοι και απλώς σκέπτεστε και επικοινωνείτε μαζί της, ενισχύεται.

Μη φοβάστε ότι θα σας βλάψει διότι θα σας βλάψει. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία αρχίστε με την μορφοποίηση ενός αγγέλου ή ενός αγίου πρόσωπου που πιστεύετε ότι σας βοηθάει και ότι είναι αδύνατον να σας βλάψει. Αργότερα αφού αποκτήσετε αυτοπεποίθηση προχωράτε σε δημιουργία άλλων μορφών. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με αγγέλους, το Θεό, και διάφορες δυνάμεις, τώρα και στην ιστορία, αν υπήρχε κίνδυνος θα τον είχαν υποστεί αυτοί, αντίθετα πολλοί από αυτούς δημιούργησαν θρησκείες και φιλοσοφικά κινήματα.

Η τούλπα δεν δεσμεύεται από τους περιορισμούς του εγώ και έρχεται ευκολότερα σε επαφή με ανώτερα πεδία. Σε ένα όνειρο μου ήμουν κάπου και έπρεπε να τηλεφωνήσω, μου ήταν αδύνατο να τηλεφωνήσω και να έλθω σε επαφή, διότι παρουσιαζόταν διάφορα προβλήματα. Κάποια στιγμή βρήκα ένα άλλο άτομο και το παρακάλεσα να πάρει τηλέφωνο. Πράγματι το πρόβλημα λύθηκε και ένοιωσα ευχάριστα. Όταν ρώτησα τον Σ. “γιατί συμβαίνει αυτό” μου είπε “Ζ. ο άλλος άνθρωπος όπως καταλαβαίνεις είναι μέρος του υποσυνειδήτου σου, δηλαδή εσύ ή εγώ. Εσύ πιστεύεις, κακώς, ότι κάποιες εργασίες δεν μπορείς να τις διεκπεραιώσεις. Τότε ανάθεσε τις σε ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου, π.χ. εμένα. Έτσι μπορώ να σε βοηθήσω”. Όπως καταλαβαίνετε ό,τι νομίζετε ότι είναι αδύνατον να το κάνετε εσείς, απλά να το αναθέτετε στην τούλπα σας.

Η τούλπα είναι δημιούργημα του μυαλού σας και στόχο έχει να απελευθερώσει τις τεράστιες δυνάμεις του που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πολλοί έχουν δημιουργήσει μια τούλπα χωρίς να το αντιληφτούν και νομίζουν ότι δέχονται μηνύματα από άλλες διαστάσεις αγγέλους, πνεύματα, Θεό κ,λ. Φυσικά και υπάρχουν αυτά, αλλά προφανώς είναι ανώτερα από οποιοδήποτε άνθρωπο, και αν φέρουν μηνύματα, θα αποκαλύπτουν γνώσεις ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου και όχι λογοτεχνήματα. Θα γνωρίζουν να μας πουν τα θερμοδυναμικά αξιώματα, να μας εξηγήσουν τι είναι βαρυτικά κύματα, να μπορούν να μας δώσουν την διαφορική εξίσωση των επιμήκων κυμάτων ή την ταχύτητα των ελαστικών κυμάτων. Δεν έχετε παρά να τους ζητήσετε να σας φέρουν κάποια τέτοια πληροφορία, αν συμβεί, τότε αναμφισβήτητα είναι κάτι ανώτερο. Αντίθετα τις πληροφορίες που παίρνουμε από αυτά τα διάμεσα που παραπλανούν τον εαυτό τους και τον κόσμο, μπορούμε να τις βρούμε σε διάφορα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.

Δημιουργώντας μια τούλπα θα ξέρετε ότι είναι ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας με αυξημένες δυνατότητες. Θα ξέρετε ότι οι πληροφορίες που θα παίρνετε έχουν ένα όριο, όταν ξεπεράσουν το όριο και φέρνετε καινούργιες επιστημονικές θεωρίες, αν επεκτείνετε μαθηματικά μοντέλα τότε προφανώς η τούλπα σας έχει έλθει σε επαφή με κάτι ανώτερο. Αυτό δεν αποκλείεται, είναι η ανώτατη μορφή της τούλπας και είναι το ζητούμενο.

Πρέπει να αποφεύγουμε υπαρκτά πρόσωπα διότι εδώ υπεισέρχονται διαφορετικές δυνάμεις που δημιουργούν σοβαρές επιπλοκές. Εάν είναι αναγκαίο φανταζόμαστε ότι είναι πρόσωπα που μοιάζουν με κάποια γνωστά κάτι σαν δίδυμους και όχι οι αυθεντικοί.

Υπάρχουν βαθμοί ανάπτυξης μιας τούλπα. Η ποιο ήπια είναι, βάζω μια ερώτηση και περιμένω την απάντηση στην σκέψη μου που πάντα αντανακλά τη σοφία του ερωτούμενου. Ακολουθεί το άκουσμα της φωνής, μετά  ή επαφή, η μυρωδιά, η εμφάνιση στα όνειρα, ή εμφάνιση στην όραση του κατασκευαστή και τέλος η εμφάνιση σε άλλον παρατηρητή. Από αυτά φαίνεται σε τι βαθμό θέλει να αναπτύξει κάποιος την τούλπα του. Θα έχετε ακούσει για το φαινόμενο πολυστασίας του Πυθαγόρα, του Σίμωνα του μάγου, του Απολλώνιου Τυανέα και πολλών αγίων, είναι το τελευταίο στάδιο ανάπτυξης τούλπας του ιδίου εγώ τους.

Γιατί να κάνουμε μια τούλπα; Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι θα τους βοηθήσει και αυτό φαίνεται από τα αναγραφόμενα. Κάποιοι έχουν ένα ισχυρό υπερεγωιστικό εαυτό που τους κρατά αποκομμένους από την ενότητα και πιστεύουν ότι το εγώ τους είναι υπεραρκετό να αντιμετωπίσουν τις διάφορες καταστάσεις. Προφανώς αυτοί έχουν επιλέξει το δρόμο τους, που είναι σωστός, δρόμοι υπάρχουν πολλοί. Πιθανώς να πιστεύουν ότι αυτά  δεν είναι για σοβαρούς ανθρώπους η ότι ανήκουν στη αριστερή πτέρυγα, (Μωυσής, Μωάμεθ, Σωκράτης, η Ιωάννα της Λωραίνης, άκουγαν φωνές) απόψεις υπάρχουν πολλές και πρέπει να γίνονται σεβαστές όλες όσες δεν βλάπτουν. Ο καθένας πρέπει να έχει την ελευθερία να διαλέγει ότι θεωρεί καλό για τον εαυτό του.  
.

Βήματα δημιουργία τούλπας

1. Σχεδιασμός

v  Ξεκινήστε να κάνετε σκέψεις για τη μορφή και την προσωπικότητα της τούλπας. Δεν χρειάζεται να κάνετε σκέψεις για μια μόνιμη προσωπικότητα διότι θα αλλάζει με τον καιρό.

v  Δημιουργήστε την εξωτερική μορφή στη σκέψη σας, αν μπορείτε σχεδιάστε την. Αποφύγετε να είναι ζωντανός ή νεκρός άνθρωπος, εκτός αν μοιάζει περίπου. Δηλαδή μπορεί να έχει μερικά χαρακτηριστικά από κάποιον και μερικά από άλλους. Μη πάρετε ένα ήρωα μυθιστορήματος ή ήρωα κινηματογραφικής ταινίας. Αν πάλι σας αρέσει ένας ήρωας, πάρετε μερικά μόνο χαρακτηριστικά και μερικά από κάποιο άλλον και όχι ακέραιο τον χαρακτήρα.

v  Προγραμματίστε την προσωπικότητα. Δηλαδή έξυπνος, πνευματώδεις, συγκαταβατικός, χαρούμενος η σοβαρός κ.λ. Με γνώσεις στα οικονομικά, λογοτεχνικά, φιλοσοφία, μεταφυσική, καλλιτεχνικά, δυνατότητες επαφής με κάποια πεδία που θέλετε, δυνατότητες πρόβλεψης μέλλοντος και ότι εσείς θέλετε. Βάλτε μερικά χαρακτηριστικά αρχικά και μην ανησυχείτε για την προσωπικότητα, σιγά σιγά θα τη διαμορφώσει όπως ένα νεογέννητο άτομο. Δεν μπορεί να έχει ιδιότητες αντίθετες από το υποσυνείδητό σας.

2. Οραματισμός

v  Να έλθετε σε διαλογιστική κατάσταση και να αρχίσετε να οραματίζεστε την μορφή της μπροστά σας ή σε κάποιο χώρο που εσείς θέλετε. Καθιστέ κάποιο χρόνο σε αυτή την κατάσταση και προσπαθήστε να δείτε την μορφή όσο καλύτερα μπορείτε.

v  Προσπαθήστε να αγγίξετε τη τούλπα σας. Σε μια χαλαρή κατάσταση με τα μάτια κλειστά η ανοιχτά χαϊδεύετε τη φανταστική τούλπα μέχρι να νοιώσετε μια απαλή αραχνοειδή αίσθηση. Φυσικά το χέρι διέρχεται δια μέσου αισθανόμενοι μια αίσθηση λίγο ποιο πυκνή από τον αέρα.


v  Δημιουργήστε μια μυρωδιά αν θέλετε. Δημιουργήστε ένα άρωμα το οποίο πρέπει να παραμένει κατά τη διάρκεια της επαφής σας με τη τούλπα. Η μυρωδιά τονώνει τη μνήμη και ζωντανεύει τη σκεπτομορφή.

v  Οραματιστείτε τις κινήσεις της τούλπα σας. Φανταστείτε πως κινείτε, τι χειρονομίες κάνει, τι εκφράσεις έχει. Προσπαθήστε να συνομιλείτε μαζί της και σκεφθείτε τις αντιδράσεις της. Μη βιάζεστε διότι είναι εις βάρος σας, να ξέρετε ότι κάθε μέρα γίνετε και ποιο αποτελεσματική.


v  Δημιουργήστε τον χώρο που θα γίνονται οι συναντήσεις σας. Μπορεί να θέλετε το δωμάτιο εργασίας σας ή να δημιουργήσετε ένα ονειρικό χώρο ή ένα εξοχικό χώρο. Αλλαγές μπορεί να γίνονται με την πάροδο του χρόνου, αλλά αυτό θα σας κοστίσει περισσότερο χρόνο στη δημιουργία της.

3. Συνομιλία

v  Συνομιλήστε με την τούλπα σας. Μιλήστε με την τούλπα σας για κάποιο θέμα π.χ. τηλεοπτική εκπομπή, αθλητικό γεγονός, ένα άρθρο που διαβάσατε, έναν άνθρωπο που είδατε, ένα φιλοσοφικό θέμα κ.λ.  Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε την τούλπα σας να επαναλαμβάνει δικά σας λόγια όπως ο παπαγάλος, αν και αυτή η διαδικασία παραλείπετε από πολλούς. Αυτό το βήμα μπορεί να σας πάρει 20-30 ώρες.

v  Επιλέξτε τη φωνή που θα ακούτε στη φαντασία σας. Μπορεί να μοιάζει με τη δική σας ή όποια ταιριάζει στη περίπτωση σας

4. Ελέγξτε την ευαισθησία

v  Προσδιορίστε αν η τούλπα σας αισθάνεσαι. Κλείστε τα μάτια σας και πείτε στη τούλπα σας  ανοίγοντας το μυαλό σας να κινηθεί μέσα σ΄ αυτό. Φανταστείτε το περπάτημα της μέσα από μια πόρτα που οδηγεί στο υποσυνείδητο σας. Η τούλπα σας μπορεί τώρα να δει τις αναμνήσεις σας, πώς αισθάνεστε και τα πάντα για σένα ως άτομο. Μην το κάνετε αυτό αμέσως, αλλά περιμένετε μέχρι να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ σας, έτσι ώστε η τούλπα σας δεν θα λάβει αυτό σαν δεδομένο. 
     Σημάδια ευαισθησίας: Η τούλπα μιλά μαζί σας με πλήρη αίσθηση και έχει τις δικές της απόψεις.  Η τούλπα κάνει πράγματα που δεν περίμενα να κάνει.

5. Βάλτε την τούλπα σας στην πραγματικότητα

v  Πηγαίνετε έναν περίπατο και φανταστείτε την τούλπα σας πίσω σας. Κάνετε αυτό έως ότου να αρχίσετε να το αισθάνεστε φυσικό. Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε τον τρόπο που περπατά. Με τον καιρό θα μάθετε να αισθάνεστε την παρουσία της τούλπα σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τη δείτε πραγματικά. Μπορείτε να αισθάνεστε πού είναι και τι κάνει, και να τη βλέπετε με το μάτι του μυαλού σας.

6. Φροντίστε να έχετε επικοινωνία με άλλους που έχουν εμπειρίες ή μπείτε σε σχετικά φόρουμ


     Μόλις έπεσε η Άλικη στη λαγουδότρυπα, θα βγει άραγε στον κόσμο των θαυμάτων;

Δημιουργία αστροψυχοπνευματικής τούλπας με εγκοίμηση

Σε υπνωτικές καταστάσεις η τούλπα δημιουργείτε αυτό στιγμή διότι ο υπνωτιζόμενος την βλέπει, την άπτεται, έχει συνέντευξη. Αν ενδυθεί με απλά συναισθήματα έλκει ενεργοΰλη από το αστρικό επίπεδο, αν ενδυθεί με καθαρή αγάπη απέραντη σοφία έλκει ενεργοΰλη από το πνευματικό επίπεδο. Αν δημιουργήσουμε μια αγγελική μορφή που στέλνει αγάπη, αμέσως σε αυτό κέλυφος εισέρχεται μια αγγελική δύναμη. Τώρα οι δράσεις και άλλα πολλά εξαρτώνται από την κατασκευή και θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο.

Για την διατήρηση των μορφών στο αστρικό επίπεδο χρειάζεται συνεχής ενεργειακή τροφοδότηση. Στο πνευματικό επίπεδο, αν γίνει η σύνδεση της μορφής με την αρχή των πάντων λαμβάνει ενέργεια από εκεί. Οι αστρικές μορφές καταστρέφονται σχετικά εύκολα από τον γνώστη. Οι πνευματικές μορφές δεν χρειάζονται να καταστραφούν διότι απορρέουν από την ανώτερη μορφή ενέργειας την αγάπη.


Επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν την πολυτέλεια της δημιουργίας μέσω της υπνωτικής εγκοίμησης ακολουθούν τις προαναφερόμενες οδηγίες.

Ζούμε στον κόσμο των θαυμάτων που ονειρεύτηκε ο μεγάλος ονειρευτής. Αυτό είναι η πραγματικότητα, μια υπερκέψη. Τα κομμάτια του έχουν το προνόμιο της μονάδας, να σκέπτονται. Οι σκέψεις τους δημιουργούν σκεπτομορφές. Όταν η σκεπτομορφή ενισχυθεί λέγεται τούλπα. Στο πείραμα Πως να δημιουργήσετε ένα φάντασμα” μια ενισχυμένη σκεπτομορφή άρχισε να εκδηλώνεται. Προκάλεσε κινητικά φαινόμενα, ακουστικά και φαινόμενα αφής. Απαντούσε συμπεριφερόμενη σαν ένα λογικός υπαρκτός άνθρωπος. Στις διάφορες θεραπευτικές μεθόδους καλείτε ο θεραπευτής και ο θεραπευμένος να οραματιστούν τον ασθενή σαν υγιή, ή θεραπεία του εξαρτάτε κατά πόσο ενισχυμένη είναι η οραματική εικόνα, δηλαδή μια μικρή τούλπα.


Όπως κατά την δημιουργία της τούλπας μαθαίνουμε να ακούμε τη φωνή της, με τον ίδιο τρόπο κάποιοι μάθανε να ακούνε θείες φωνές, αγγελικές, τη φωνή της συνείδησης, φωνές εξελιγμένων πνευμάτων ή μη από αυτή η άλλες διαστάσεις.

Με τον ίδιο τρόπο που η σκεπτομορφή μας ακολουθεί στο δρόμο, μπορούμε να ενισχύσουμε το αστρικό ομοίωμα μας και να το προβάλουμε σε διάφορα σημεία. (Μπορεί ο άνθρωπος να ταξιδεύσει έξω από το σώμα του; )

Η ενισχυμένες σκεπτομορφές που έφτιαχναν τα διάφορα όντα για της ανάγκες που είχαν, όταν η ποσότητα έφτανε στο κρίσιμο σημείο, δημιουργούσαν τα νέα είδη στην εξέλιξη.    Η πίστη ύπαρξης των ολυμπίων Θεών, οι διάφοροι μύθοι και διηγήσεις, τροφοδοτούσαν τα αστρικά κελύφη  τους και τους έκαναν υπαρκτούς, Μη ξεχνάμε την εμφάνιση της Αθηνάς στα τείχη της Αθήνας κατά την πολιορκία της από τον Αλάριχο.
   

Μόλις τώρα πέσατε στην λαγουδότρυπα, με το σωστό χειρισμό της τούλπα σας, ο κόσμος των θαυμάτων σας περιμένει.


Με αυτό το άρθρο δεν νομίζω ότι μπόρεσα να καλύψω χιλιάδες σελίδες που έχουν γραφτεί.  Απλά το άρθρο αυτό είναι μια αρχή για έρευνα, πειραματισμό και συλλογική ανάπτυξη. 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα