Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Λίτσα Πατέρα: «ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ;»…



Μας το φωνάζει η φύση, μας το φωνάζει ο Παράδεισος που μας χάρισε για να ζήσουμε. Κι εμείς; Εμείς τι κάναμε; πότε αντισταθήκαμε για μια ιδέα, ένα ιδανικό; Κι αν κάποιοι – λίγοι – αντιστάθηκαν, οι πολλοί επιβλήθηκαν και συνεχίζουν να επιβάλλονται.

Όλα αυτά, που συμβαίνουν τώρα, το γκρέμισμα των πάντων, πρέπει να γίνει. Η ανώτερη ευφυΐα ξέρει. Πρέπει να γκρεμιστεί κάθε τι παλιό, σάπιο, διεφθαρμένο. Για να στηθεί στη θέση του, κάτι αληθινό, διαυγές, Θείο.


Αυτό και μόνο, πρέπει να μας δίνει ελπίδα για να αντέξουμε. Ας ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον και ας πιστέψουμε πως Εκείνος που… ανάβει το φως στα αστέρια κάθε βράδυ, θέλει να μας οδηγήσει στο φως!»…


Με αυτά τα λόγια, η διάσημη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, χαρακτηρίζει το σκηνικό που συνεχίζεται και αναφέρεται στις καταιγιστικές αλλαγές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και στις επικείμενες εξελίξεις, παραχωρώντας το δικαίωμα αποκλειστικά στη «δημοκρατική» να καταγράψει τις προβλέψεις της για τη νέα χρονιά. 


Προβλέψεις που – όπως αναλύει και στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ – αφορούν, όχι μόνο στα ζώδια που ο καθένας μας ανήκει, αλλά και στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό, που επηρεάζει την παγκόσμια πορεία.

Το έτος Ηλίου 2017, είναι γενικά μια καλή χρονιά, κατά την οποία υπάρχουν σοβαρές προοπτικές βελτίωσης, εφόσον οι πολιτικοί το επιδιώξουν. Είναι ένας χρόνος «σταθμός» στην πορεία των εξελίξεων μέχρι το 2020. Τώρα ήρθε η ώρα, κατά την οποία θα πρέπει οι κυβερνώντες, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, να διεκδικήσουν μια θέση στον Ήλιο για τους λαούς, ώστε να μην επαναληφθούν τα γεγονότα της δεκαετίας του 1930. Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών, ώστε να μην οδηγηθούμε σε διεύρυνση των εμπόλεμων καταστάσεων και την αναγέννηση των ολοκληρωτικών καθεστώτων.


Ο Κρόνος, σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό… Όψη, που ευνοεί ό,τι έχει σχέση με τα ακίνητα, τη γη, τη γεωργία, τις προηγμένες ιδέες και συμβάλει στο να γίνει σύνθεση κομμάτων μια διαφορετικές απόψεις.


Από το 2015, υπήρξε το δύσκολο τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα. Που σημαίνει ότι ο Κρόνος – τάξη, υπονομεύεται από τον Ποσειδώνα – διάλυση. Απογοήτευση, θρησκευτικές διαμάχες στην Ευρώπη, μετανάστες, καταστροφές, πλημμύρες, επιδημίες, πληθωρισμός, πτώχευση, διάλυση καθιερωμένων δομών.


Το 2017 σηματοδοτεί περίοδο ανατροπών, καθώς το κλίμα είναι βαρύ σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Έχει ήδη δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μείγμα που μπορεί να ξεσπάσει σε γενικευμένη σύγκρουση και στρέφει μεγάλα τμήματα λαού σε συντηρητισμό και φόβο για το κάθε τι.


Στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. θα έχουμε πολιτικές ανατροπές, εξελίξεις, που ακόμα δε μπορούν να αξιολογηθούν σε απόλυτο βαθμό.



ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, με τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας (πρόσφυγες) θόλωσε τα γεγονότα και δεν άφησε την Ε.Ε. να προβλέψει τη σοβαρότητα των καταστάσεων. Ο ρομαντισμός του Ποσειδώνα (η εικόνα του Αϊλάν) έκανε τους πάντες να δακρύσουν. Όμως, το πρόβλημα είναι τεράστιο.


Η προσφυγική κρίση, δείχνει ότι η Ε.Ε. δεν έχει ενότητα, έτσι, ο κίνδυνος του διχασμού πλανιέται, διογκώνοντας τα προβλήματα, ενώ το 2018 ο Πλούτωνας θα ναρκοθετήσει τα θεμέλια της Ευρώπης με έντονες αντιπαραθέσεις. Ακόμα και ηγέτες άλλων κρατών (Πούτιν) θα προτιμήσουν τη διαίρεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της οποίας η πορεία είναι ακραία και συντηρητική.


Το μέλλον της Ευρώπης αστρολογικά καθορίζεται από Κρόνο και Πλούτωνα. Η διέλευση του Κρόνου θα αποδεικνύει συνεχώς τα δομικά της προβλήματα, θα τεθούν ερωτήματα περί γεωπολιτικών αλλαγών, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και άλλες εισροές μεταναστών και προσφύγων. Αν κατά τις διελεύσεις του Ουρανού η Ε.Ε. δεν επιλύσει τις εσωτερικές, διασπαστικές της τάσεις, ο Πλούτωνας θα πέσει πάνω στο αδύναμο σημείο του οικοδομήματός της και αυτό, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ έντονες αντιπαραθέσεις…


Από το 2018 έως το 2021, ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η επιείκεια εξαφανίζεται και επιβάλλεται με σκληρούς νόμους. Θα υπάρξει ένα ολοκληρωτικό κράτος, το οποίο με τεχνολογικά μέσα, θα ελέγχει τη ζωή των ανθρώπων.


ΚΡΙΟΣ: Είναι βέβαιο, ότι, οι περισσότεροι από εσάς, αναγκαστήκατε να δεχθείτε τις αλλαγές που επέβαλε ο επαναστάτης Ουρανός, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας. Ωστόσο, το 2017, θα σας δώσει την ευκαιρία, να βάλετε μια τάξη και να βαδίσετε σε νέους δρόμους, δημιουργικούς. Μπορεί η νέα χρονιά να ξεκινά νωχελικά για εσάς, όμως, μέχρι τις αρχές καλοκαιριού, σας περιμένουν συναρπαστικές εξελίξεις. Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα, είναι η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, για τρεις σχεδόν μήνες.


ΤΑΥΡΟΣ: Για εσάς τους γλυκούς Ταύρους, ο χρόνος που έφυγε, δε νομίζω ότι σας άφησε εντελώς παραπονεμένους… Το 2017, πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Θέματα εργασίας ή υγείας, θα δώσουν ευκαιρίες κατά καιρούς. Μέσα στη νέα χρονιά, σας περιμένει αρκετή δουλειά, αλλά και ευκαιρίες, για να αναπτύξετε και να καλλιεργήσετε τις δεξιότητές σας. Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, το ενδιαφέρον σας, θα επικεντρωθεί στην προσωπική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσείς που έχετε τη φήμη του πιο παιχνιδιάρικου παιδιού του ζωδιακού, θα έχετε ήδη καταλάβει, ότι τα παιχνίδια τελείωσαν. Σοβαρές υποχρεώσεις, αναλήψεις ευθυνών, αλλά και ξεκαθαρίσματα ανθρώπων και καταστάσεων, θα είναι λίγα, από τα μελήματα του 2017. Επειδή όμως, είστε από τα τυχερά παιδιά του ζωδιακού, ο Δίας, θα δίνει λύσεις και θα αντικαθιστά τις απώλειες. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά διανύετε μια φάση, εντελώς αντιφατική. Από τη μια δέχεστε τη στήριξη του Δία, ο οποίος δίνει φτερά στα όνειρά σας και από την άλλη ο Κρόνος, απέναντι από το ζώδιό σας, δοκιμάζει τις σχέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το φθινόπωρο του 2017 μέχρι το φθινόπωρο του 2018, θα είσαστε τα χαϊδεμένα παιδιά του ζωδιακού. Έρωτες, παιδιά και δραστηριότητες… θα σας χαμογελούν. Προς το παρόν όμως, φοβάμαι ότι η θέση του Δία, αν και δεν είναι εχθρική, θα σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους. Μια, κάποια τάση υπεραισιοδοξίας και υπερβολής, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Προσοχή λοιπόν, αυξημένη! Η νέα χρονιά είναι γεμάτη από προκλήσεις για εσάς. Σηκώστε τα μανίκια και βάλτε τα δυνατά σας, για να ισορροπήσετε τις αντιφατικές, πλανητικές τάσεις αυτής της χρονιάς και περιμένετε ανταπόδοση και επιβράβευση των προσπαθειών σας το φθινόπωρο.


ΛΕΩΝ: Για εσάς, τα δημιουργικά και αισιόδοξα Λιοντάρια, οι περισσότεροι πλανήτες, κάνουν ό,τι μπορούν, για να επιλύσουν προβλήματα του παρελθόντος. Θα χρειαστεί να βαδίσετε με αργά και σταθερά βήματα, για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο χρόνος σας ανήκει, αρκεί να περιορίσετε για λίγο την ανάγκη σας, να ακολουθήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Το πλανητικό γαϊτανάκι της νέας χρονιάς, σας βρίσκει στο επίκεντρο σημαντικών εξελίξεων. Πολλές από τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας, θα πάρουν σάρκα και οστά μέσα σε αυτή τη χρονιά, κατά την οποία, δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο χρόνος που έρχεται για εσάς, θα είναι ένας χρόνος σοβαρών διευθετήσεων. Είναι γνωστό, το ότι ανήκετε στο πιο εργατικό, αλλά και σκεπτόμενο ζώδιο. Ο Δίας, που πέρασε από το ζώδιό σας τον προηγούμενο χρόνο, έφερε μεν κάποιες ευκαιρίες, αλλά και κάποια ανεφάρμοστα όνειρα για ορισμένους. Ο χρόνος αυτός, θα σας θυμίσει τα λάθη που ίσως κάνατε και θα βάλει μια τάξη σε πολλά θέματα, έτσι ώστε, από το φθινόπωρο, που ο Δίας θα ανοίξει νέους δρόμους, εσείς, να είστε έτοιμοι να τους διαβείτε! Η νέα χρονιά, ήταν γεμάτη προκλήσεις για εσάς. Σηκώστε τα μανίκια και βάλτε τα δυνατά σας, για να ισορροπήσετε τις αντιφατικές, πλανητικές τάσεις αυτής της χρονιάς και περιμένετε ανταπόδοση και επιβράβευση των προσπαθειών σας το φθινόπωρο.


ΖΥΓΟΣ: Ο νέος αυτός χρόνος, φαίνεται να σας χαμογελά! Ο πλανήτης της επέκτασης Δίας, έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο δικό σας ζώδιο. Εσείς, τα γλυκά παιδιά της αρμονίας και του έρωτα, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τις όποιες παγίδες του και να χαρείτε τα δώρα του. Εσείς που ξέρετε να ζυγίζετε καταστάσεις, δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε βιαστικές κινήσεις. Η νέα χρονιά, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ζώδιό σας και έχετε ήδη βιώσει σημαντικό μέρος της επίδρασης των πλανητικών θέσεων μεγάλων πλανητών. Το κλίμα είναι αντιφατικό και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, μπορεί να σας οδηγήσουν σε στιγμές ευτυχίας, αλλά και σε στιγμές έντασης και κατήφειας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μαγική σας διαίσθηση, θα σας οδηγήσει το νέο έτος στο απόγειο των επιθυμιών σας. Αυτός ο χρόνος, προετοιμάζει τη μεγάλη σας επιτυχία, η οποία, θα αρχίσει να διαφαίνεται από το φθινόπωρο του 2017. Από το τέλος αυτού του χρόνου, θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους κόπους των προσπαθειών σας και της τύχης σας. Μέσα στο 2017 πολλοί θα έχετε την αίσθηση ότι τα σχέδιά σας είναι σε αναμονή, ότι γενικότερα υπάρχει στασιμότητα στη ζωή σας, εκτός από τον τομέα της δουλειάς, που μοιάζει ασταθής και ανατρεπτικός. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, το πλανητικό σκηνικό θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσείς, οι χαρούμενοι και αισιόδοξοι Τοξότες θεωρείστε από τα πιο τυχερά παιδιά του ζωδιακού. Ωστόσο, το 2017 θα πρέπει να δεχθείτε τις δεσμεύσεις του δασκάλου Κρόνου, ο οποίος βέβαια, δεν φαίνεται να σας βάζει και τόσο δύσκολα, αφού συνεργάζεται αρμονικά με τον κυβερνήτη σας, το Δία. Ο Κρόνος παραμένει για τελευταία χρονιά στο δικό σας ζώδιο και οι περιορισμοί που έχει επιβάλλει στη ζωή σας εδώ και δύο χρόνια συνεχίζονται. Μην πτοείστε. Σας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το έτος αυτό, θα σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες. Ως εκ τούτου, εσείς, τα ανήσυχα παιδιά του ζωδιακού, θα θελήσετε να αναρριχηθείτε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ωστόσο, αυτός ο χρόνος σας καλεί να κινηθείτε με το ρεαλισμό που σας διακρίνει και να προετοιμάσετε αργά αλλά σταθερά την επιτυχία που σας περιμένει. Η νέα χρονιά φέρνει αντιφατικές εξελίξεις στη ζωή σας. Εξακολουθείτε να βιώνετε διλήμματα ανάμεσα σε επαγγελματικές και οικογενειακές ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να απελευθερώσετε τις δημιουργικές δυνάμεις και τα ταλέντα σας, χωρίς παρωπίδες και περιορισμούς. Το να κρατήσετε τις ισορροπίες, θα μοιάζει με άθλο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι βέβαιο, ότι το 2017, θα νοιώσετε ότι μπορείτε να απογειωθείτε. Πραγματικά, αυτός ο χρόνος, θα σας χαρίσει απρόβλεπτες ευκαιρίες, τις οποίες εσείς, θα χρειαστεί να αξιολογήσετε και να αξιοποιήσετε. Η διαίσθηση και η ανάγκη σας για αλλαγές, θα πραγματοποιηθούν εύκολα. Η νέα χρονιά φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Σίγουρα, δεν θα παραπονεθείτε για ρουτίνα. Θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τροχιά προόδου ένα σχέδιο, με τη βοήθεια σημαντικών φίλων.


ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς, τα τρυφερά και ρομαντικά ψαράκια, πρέπει να εργαστείτε με μέθοδο και τάξη, για να διατηρήσετε τα κεκτημένα. Πρέπει να προετοιμάσετε το έδαφος για τα νέα, ευχάριστα ανοίγματα που θα αρχίσουν να διαφαίνονται από τα τέλη του 2016. Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, νοιώθετε πως οι προβολείς, είναι αναμμένοι πάνω σας και πως οι δημιουργικές σας δυνάμεις, έχουν εκτοξευθεί. Με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, δεν παύετε να ονειρεύεστε, να σχεδιάζετε το μέλλον, χωρίς να χάνετε την ιδεολογία σας και τους οραματισμούς σας.


ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα