Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Προμηθέας μετά το 9600 πΧ – 7

Αποτέλεσμα εικόνας για Η θρησκεία αυτή ήταν φυσικά η αιματηρή λατρεία του Κρόνου, με ανθρωποθυσίες.
arxigramma-Lamdaίγα λόγια ακόμη (πριν προχωρήσουμε) γιά την «αγιο»γραφία του Μελχισεδέκ της προηγούμενης συνέχειας.
Όποιος γνωρίζει πέντε πράγματα γι’ αυτή την τέχνη, θα γνωρίζει ότι πολλές φορές οι αγιογράφοι χρησιμοποιούν τον οραματισμό, γιά να δουν το «μοντέλο» τους. Λοιπόν, εδώ έχουμε ζωγραφισμένο ένα άτομο με «ξεπλυμμένα» μάτια καί σαφώς χωρίς αυρικό πεδίο. (Το αυρικό πεδίο περισσότερο το αισθανόμαστε, παρά το βλέπουμε ζωγραφισμένο – όμως στη συγκεκριμένη αγιογραφία ΔΕΝ υφίσταται!) Καί πώς θα ήταν διαφορετικά, αφού μιλάμε γιά κλώνο; Αφού μιλάμε γιά άτομο που κλωνοποιούσε διαρκώς τον εαυτό του, προκειμένου να μην πεθάνει;
Μας επιβεβαιώνει 100% κι ο απόστολος ( ; ) Σαούλ, στην προς Εβραίους επιστολή, στο 7.3. Γράφει επί λέξει: «ἀπάτωρ, ἀμήτωρ, ἀγενεαλόγητος, μήτε ἀρχὴν ἡμερῶν μήτε ζωῆς τέλος ἔχων» (ο Μελχισεδέκ). Σαφώς, Σαουλάκο! Σαφέστατα!
Με την ευκαιρία… Πολύ θα εκτιμούσα κανένα μηχανάκι χειρός, να παίρνει φωτογραφίες Κιρλιάν. Καί πολύ θα εκτιμούσα αν κάποιος ήδη έχει φωτογραφήσει κλώνους μ’ αυτή τη μέθοδο. (Λέγεται πως ήδη υπάρχουν καί κυκλοφορούν ανάμεσά μας, κυρίως σε «ειδικές» στρατιωτικές μονάδες των ηπαπάρα.) Καί θα τον κερνούσα λουκουμάκι, αν μας έβγαζε αυτές τις φωτό στα ιντερνέτια, να τις δούμε κι εμείς.
(Όπως θα κερνούσα κι όποιον φωτογράφιζε τη Χίτλερυ κατά Κιρλιάν. Καί τον -κλώνο του Τουταγχαμών;;;- Ομπάμια. Επιτέλους, να επιβεβαιωθούν -ή να πάψουν- οι σχετικές φήμες, βραδερφέ.)
Ακόμη κι αν κανείς δεν σκέφτηκε κάτι τέτοιο, έ, γιά τέτοιες ιδέες υπάρχω εγώ!🙂 Λόλ!!!

Ξαναγυρίζουμε στον Προμηθέα.
Ο Προμηθέας μετά την απελευθέρωσή του, παθώς καί μαθώς, κράτησε «χαμηλό προφίλ». Αφού έφτιαξε τον (κλώνο του) Αβραάμ, παράλληλα αποφάσισε να δράσει κι ο ίδιος.
Παρένθεση πριν συνεχίσουμε, αλλά πρέπει να το πούμε αυτό: ο -κλώνος του Προμηθέα- Αβραάμ εκδιώχθηκε οικογενειακώς από τη Χαλδαία (προφανώς λόγωι …καλού χαρακτήρα🙂 ) κι άρχισε τις περιπλανήσεις. Αλλά, πώς εντόπισε τον Μελχισεδέκ; Δηλαδή πώς καταλάβε ότι ο Μελχισεδέκ είναι αυτός που είναι; Η απάντηση είναι πολύ απλή, αν δεχθούμε ότι ο Προμηθέας μετάγγισε στον κλώνο του ένα μέρος των αναμνήσεών του. Θυμηθήτε το αυτό, θα μας χρειαστεί κι αργότερα.


Όμως, ποιά ήταν η κατάσταση στην Ελλάδα καί την Εγγύς Ανατολή τα χρόνια εκείνα, λίγο πριν την είσοδο στην εποχή του Κριού; Δηλαδή, ποιό ήταν το πλαίσιο, στο οποίο θα δρούσε ο Προμηθέας;
Είχαμε πει πως η Ελλάδα μετά το 9600 πΧ, κι αφού κατάφερε να σταθεί στα πόδια της (γυρνώντας, όμως, στον πρωτογονισμό), κατά καιρούς δεχόταν επιδρομές των υπολειμμάτων του Ατλαντικού στρατού. Δυστυχώς, όμως, φαίνεται πως κάποιες απ’ αυτές τις επιδρομές ήσαν ιδιαίτερα επιτυχημένες… Προφανέστατα κατέληξαν σε πρόσκαιρη εγκατάσταση των Ατλάντων στο έδαφος της Ελλάδας, υποδούλωση -μέρους- του πληθυσμού, καί εξαναγκασμό αυτού σε αλλαγή θρησκείας. (Γνωστά πράγματα, από την Τουρκοκρατία.)
Η θρησκεία αυτή ήταν φυσικά η αιματηρή λατρεία του Κρόνου, με ανθρωποθυσίες.
Το κακό είναι πως μετά από μερικές γενιές παιδιών, που γεννιούνται σε ήδη διαμορφωμένο πολιτισμικό περιβάλλον, τα παιδιά αυτά μεγαλώνοντας θεωρούν ότι πχ οι ανθρωποθυσίες είναι κάτι το φυσιολογικό (σχεδόν αυτονόητο), εφ’ όσον αποτελούν μέρος της θρησκείας των πατέρων τους, κι εφ’ όσον δεν μπορούν να πουν (ούτε νοιάζονται) πότε πρωτοεφαρμόστηκαν αυτές πίσω στον χρόνο… καί με ποιά αφορμή. Κι έτσι, τα παιδιά αυτά -κι αργότερα ενήλικες- δεν διανοούνται πως τα πράγματα μπορεί να ήταν, ή να είναι καί διαφορετικά.
Εν πάσει περιπτώσει, φαίνεται πως κάποια στιγμή υπήρξε γενικευμένη πολεμική εξέγερση των Ελλήνων, επιτυχής. Η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκδιωχθούν κλωτσηδόν καί οριστικώς από την Ελλάδα τόσο τα υπολείμματα των Ατλάντων, όσο καί οι Κρόνιοι Πελασγοί. (Πλην ελαχίστων, που υποκρίθηκαν πως μετανοιώνουν, αλλά αργότερα μας άναψαν άλλες φωτιές στα μπατζάκια μας. Βλέπε Πελία.) Αυτά συνέβησαν κάπου το 3500 πΧ – χρονολογία που δεν δίνω εγώ, αλλά η «επίσημη» Αρχαιολογία. (Όντως, βρέθηκαν στην Ακρόπολη της Αθήνας μέχρι καί τα υπολείμματα της θεμελίωσης του παλατιού των τότε Πελασγών της περιοχής – τα οποία χρονολογήθηκαν κάπου εκεί.)
Ο μεικτός αυτός πληθυσμός κοκκινομάλληδων Ατλάντων καί (των γενιτσάρων) Κρονίων Πελασγών κατευθύνθηκε προς τη Μικρά Ασία, τη Μέση Ανατολή, καί τη βόρεια Ευρώπη. Από τότε μέχρι καί σήμερα προσπαθεί να επανακάμψει στην Ελλάδα, κατακτώντας την – με το καλό, ή το άγριο. Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε τις επιδρομές καί τις κατακτήσεις όπου μπορούσε. (Πχ Αίγυπτο, ως Ύκσως.)
Δυστυχώς, η μητροπολιτική Ελλάδα, παρά την στρατιωτική αυτή επιτυχία του 3500 πΧ, εξακολουθούσε να είναι αδύναμη, καί κατά καιρούς να υποκύπτει στις θρασείες αξιώσεις των Ατλαντοπελασγών – όπως πχ η Αθήνα του Αιγέα στον Μίνωα. Ή ακομη καί να χάνει εδάφη (έστω καί πρόσκαιρα), όπως πχ η Λήμνος που κατακτήθηκε από τον (ναύαρχο του Μίνωα) Θόα, με τη μαχαιροβγάλτισσα κορούλα του.
Αυτό, λοιπόν, ήταν το ιστορικό πλαίσιο της περιοχής κατά την έλευση της εποχής του Κριού. Μέσα σ’ αυτό κινήθηκε ο Προμηθέας.
Φυσικά, ούτε το μεν στρατόπεδο, ούτε το δε εγκατέλειψαν ποτέ τα σχέδιά τους. Οι μεν Άτλαντες τα κατακτητικά, οι δε Έλληνες τα αμυντικά – κι αργότερα, βλέπουμε καί γιά επιθετικά… εφ’ όσον ο (απολίτιστος) κόσμος χρειάζεται ματσούκωμα, γιά να βάλει μυαλό.

Τον Προμηθέα τον είχαμε αφήσει κάπου στη Χαλδαία, να φτιάχνει τον κλώνο του, τον Αβραμίκο. Λοιπόν, αμέσως μετά ο Προμηθέας κινήθηκε στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο, παντού υποσχόμενος στους άρχοντες θαυμαστά έργα. Δηλαδή καί κυρίως, να τους χαρίσει την αθανασία με τις βιολογικές του γνώσεις.
Μπορούμε να μαντέψουμε το δρομολόγιό του, από τις ακριτομυθίες της Μυθολογίας μας.
Πού έχουμε σαφείς ενδείξεις ότι υπήρχαν πολύ προχωρημένες (ακόμη καί γιά σήμερα) βιολογικές γνώσεις τον αιώνα ανάμεσα στο 2200 πΧ καί το 2100 πΧ; Πάμε να τα δούμε αυτά τα μέρη. (Τηρώντας όσο μπορούμε τη χρονολογική σειρά.)
1. Πρώτη-πρώτη, η αρχιέρεια Ρόδον στην Κρήτη – κι ο Μίνωας λίγο αργότερα. Αμφίβολο, όμως, αυτό το μέρος. Δεν διακρίνεται σαφής παρέμβαση του Προμηθέα, ούτε σαφής βιολογικός πειραματισμός σε άνθρωπο.
Επίσης, εκτός του Προμηθέα, υπήρχαν κι άλλα άτομα που είχαν τέτοιες γνώσεις. Όπως πχ η Κίρκη κι η Καλυψώ.
2. Μετά, η Μήδεια της Κολχίδας. Η στάση της, όταν κομμάτιαζε τον αδελφό της τον Άψυρτο, ήταν σα να έλεγε στους στρατιώτες του πατέρα της: «- Μαζέψτε τα κομμάτια του όσο δεν έχει επέλθει ο κυτταρικός θάνατος (καί η απώλεια των εγκεφαλικών εμπειριών), ώστε να προλάβετε να τον αναπλάσετε.» Πράγμα, άλλως τε, που έκαναν αυτοί.
Δεν ήταν πράξη φόνισσας (καί δη πορωμένης) αυτό που έκανε. Βλέπουμε καθαρά πως δεν θεωρούσε φόνο το τεμάχισμα του αδελφού της, αλλά «ανασταλτική» ενέργεια.
Ωστόσο, η προέλευση των σχετικών γνώσεων δεν είναι σίγουρο αν ήταν αποτέλεσμα …φροντιστηρίου του Προμηθέα προς τη Μήδεια, ή τις είχε ήδη ο Αιήτης απ’ την Κόρινθο.
3. Ο Τάνταλος της Μυσίας, ο οποίος ανέπλασε τον ώμο του γυιού του, του Πέλοπα. Εδώ, σαφώς έδρασε ο Προμηθέας.
4. Ο Ασκληπιός. Η Μυθολογία μας λέει πως ανέστησε πεθαμένους, αν καί δεν μας λέει το πώς. Πιστεύω με κλωνοποίηση, καί πιστεύω πως αυτή τη δίδαξε στον Ασκληπιό ο Προμηθέας – διότι ο Προμηθέας τελικά πέθανε κάπου στην ανατολική Θεσσαλία.
Μετά απ’ αυτά, μπορούμε ν’ ανασυνθέσουμε το δρομολόγιο του Προμηθέα στον χάρτη:
%cf%87%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82
Οι κόκκινες κουκκίδες είναι οι τόποι, τους οποίους αναφέραμε μόλις πριν. Οι μώβ γραμμές είναι τα πιθανά δρομολόγια του Προμηθέα, με πιθανώτερο το: Χαλδαία – Μυσία – (σημερινή) Αγιά. (Καί όχι το: Χαλδαία – Αία – Μυσία – Αγιά.) Η σίγουρη κατάληξη, πάντως, είναι η περιοχή της σημερινής Αγιάς.
Τώρα που βλέπω τον χάρτη, εξακολουθώ να θεωρώ απίθανο να πήγε μέσωι Κρήτης καί Κορίνθου. Γιατί; Διότι θα έπρεπε να διασχίσει περιοχές με αμιγείς Ελληνικούς πληθυσμούς (καί δή, του Διός), οπότε κάπου μπορεί να τον έπαιρναν χαμπάρι καί νά ‘τρωγε ξύλο (τουλάχιστον). Ενώ από βόρεια Μ. Ασία δεν κινδύνευε, διότι διέσχιζε περιοχές περισσότερο Κρονίων Πελασγών (Χετταίων).

Παρατήρηση πρώτη: Βλέπουμε τον Προμηθέα να ταξιδεύει στις αυλές των Ελλήνων ηγεμόνων κάπως σαν …ιεραπόστολος. Σαν τον -δυό χιλιάδες χρόνια μετά- Σαούλ. Βρέ!… λες ο Σαούλ νά ‘τανε μετενσάρκωση του λεγάμενου; Γιατί όχι, όμως; εφ’ όσον περιγράφει άριστα τον φιλαράκο του, τον Μελχισεδέκ!
(Βέβαια, πρέπει να βρω επιβεβαίωση καί αυτής της προσωπικότητας στο άτομο, που ισχυρίζομαι πως σήμερα είναι μετενσάρκωση του Προμηθέα. Αυτό δεν το διαπίστωσα ακόμη, αλλά ίδωμεν.)
Παρατήρηση δεύτερη: Βλέπουμε τους Έλληνες ηγεμόνες να μην πολυ-ενδιαφέρονται γιά βιολογική αθανασία. (Έστω, καί μέσωι κλωνοποιήσεως.) Ούτε κάν ο Αιήτης δεν ενδιαφέρθηκε. Μόνο οι κόρες του Πελία ενδιαφέρθηκαν.
Αυτό, τώρα, δεν δείχνει διαφοροποίηση ανάμεσα στο Ελληνικό καί το Ατλάντειο ήθος, που λάτρευε την ωμή ισχύ;
Παρατήρηση τρίτη: Οι ιστορίες με τους θεούς καί τον Προμηθέα, καί τους θεούς καί τον Τάνταλο. Θεοί που δείχνουν ανθρώπινες αντιληπτικές αδυναμίες!!!… τί είδους θεοί ήταν; Ή απλά η Μυθολογία μας έβγαλε -…δίπαξ έτι- το μελάνι της σουπιάς γιά να θολώσει τα νερά;
Κατά τη γνώμη μου, το δεύτερο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα