Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Εξωγήινοι Πολιτισμοί ίσως επιτεθούν στην Γη, προειδοποιεί ο Hawking

Εξωγήινοι Πολιτισμοί

Αν υπάρχουν Εξωγήινοι Πολιτισμοί, τότε η Ανθρωπότητα θα πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτική στην αναζήτηση επαφής μαζί τους, προειδοποιεί ο Stephen Hawking για ακόμη μία φορά
Το 2010 0 διάσημος Αστροφυσικός είχε αναφέρει πως οι ευφυείς Εξωγήινοι Πολιτισμοί μπορεί να αποτελούνται από άπληστους επιδρομείς που τριγυρνούν στο Σύμπαν έτσι ώστε να λεηλατήσουν τους πλανήτες που θα κατακτήσουν και τελικά θα αποικήσουν. Τώρα επαναλαμβάνει αυτή την θεωρία και βασική του ανησυχία στο νέο ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται στην υπηρεσία video CuriosityStream με τίτλο “Stephen Hawking’s Favorite Places.”
Κάποια ημέρα ίσως δεχθούμε ένα Σήμα από ένα παρόμοιο Πλανήτη αναφέρει ο Hawking στο Ντοκιμαντέρ του, παρουσιάζοντας ένα πιθανό κατοικήσιμο Εξωγήινο κόσμο που είναι γνωστός ως Gliese 832c. ” Όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ διστακτικοί στο αν θα ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα”. Η Συνάντηση της ανθρωπότητας με έναν εξελιγμένο πολιτισμό ίσως παραπέμπει στην αναμέτρηση των Ιθαγενών Αμερικανών με τον Κολόμβο, κάτι που δεν εξελίχθηκε τόσο καλά για εκείνους”

Παρ’όλα αυτά αρκετοί Αστρονόμοι πιστεύουν πως η προειδοποίηση του Hawking δεν έχει βάση.  Οι Εξωγήινοι Πολιτισμοί που είναι τόσο εξελιγμένοι ώστε να επισκεφθούν την Γη θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν την ύπαρξη της Ανθρωπότητας μέσα από τα Ραδιοτηλεοπτικά Σήματα που στέλνονται στο Διάστημα από το 1900 και έπειτα.
Οι Εξωγήινοι Πολιτισμοί και οι σκέψεις για εξωγήινες επιθέσεις αφορούν μονάχα ένα μικρό κομμάτι του “Stephen Hawking’s Favorite Places.” Το ντοκιμαντέρ που διαρκεί 26 Λεπτά παρουσιάζει το ταξίδι του Επιστήμονα στο Σύμπαν μέσα από ένα CGI διαστημόπλοιο με τίτλο  “S.S. Hawking,”που κάνει πέντε διαφορετικές στάσεις.
Ο Hawking παρατηρεί το Big Bang που δημιούργησε το Σύμπαν, επισκέπτεται την γιγαντιαία Μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία, ταξιδεύει στον Εξωγήινο πλανήτη Gliese 832c αλλά και τον Πλανήτη Κρόνο στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα. Τέλος κάνει μία τελική στάση στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια την οποία ο Επιστήμονας αποκαλεί “Σπίτι μακρυά από το Σπίτι”.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα