Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ CABAL- Πρώτον, το σχέδιο μαζικών συλλήψεων εξακολουθεί να ισχύει και βρίσκεται σε πλήρη ισχύ. Οι Δυνάμεις του Φωτός δεν θα περιμένουν οποιοδήποτε σκοτεινό άτομο ή φατρία της Cabal να παραδοθούν, θα τους συλλάβουν το ταχύτερο που μπορούν να κάνουν και με έναν τρόπο που θα είναι ασφαλής για την ανθρωπότητα να περάσει στη Μετάβαση. Τα μέλη της Cabal που θα παραδοθούν πριν από τις μαζικές συλλήψεις θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση. Είναι πολύ πιθανόν πολλά μεμονωμένα μέλη της Cabal θα παραδοθούν πριν από την Εκδήλωση, επειδή φοβούνται την εκδίκηση από άλλα μέλη της Cabal που θα τους αντιληφθούν ως "προδότες".
Η φατρία των Rothschild υπάρχει ενδεχόμενο να παραδοθούν και να αρχίσουν να συνεργάζονται με τις Δυνάμεις του Φωτός πριν από την Εκδήλωση. Οι Rothschild είναι εκπεσόντες άγγελοι από το σύστημα των αστέρων του Rigel στον αστερισμό του Ωρίωνα. Στο παρελθόν, πολλά μέλη της Cabal που προέρχονταν από τον Rigel είχαν παραδοθεί στο Φως, όταν αντελήφθησαν ότι το Φως είναι ισχυρότερη δύναμη από το σκοτάδι. Οι Rigelians έχουν την τάση να παίρνουν το μέρος εκείνου που είναι ισχυρότερος και πολλοί από αυτούς όταν συλληφθούν ή αντιμετωπίσουν αρκετά ισχυρότερη δύναμη, θα ανακουφιστούν που επιτέλους κάποιος ήταν αρκετά ισχυρότερος για να σταματήσει τις αρνητικές τους ενέργειες. Αυτό θα είναι μια απόδειξη γι' αυτούς ότι το Φως είναι ισχυρότερο από το σκοτάδι και θα αρχίσουν να συνεργάζονται. Η Rigelian φυλή κατέβηκε από το πνεύμα στην ύλη με τη διαδικασία εμφύτευσης. Η σύνδεσή τους με το πνεύμα εξακολουθεί να ισχύει σε κάποιο βαθμό και πολλοί από αυτούς θα είναι σε θέση να ανέβουν στο Φως όταν αυτή η δυαδικότητα εφιάλτης θα έχει τελειώσει.

Οι Ιησουίτες, οι "Άρχοντες" και η "Χίμαιρα" προέρχονται από αρνητικές παρατάξεις του γαλαξία της Ανδρομέδας. Όλοι τους είναι εκπεσόντες άγγελοι, που σημαίνει ότι κατέβηκαν από το πνεύμα στην ύλη με τη διαδικασία εμφύτευσης, και πολλοί από αυτούς θα είναι σε θέση να ανέβουν στο Φως όταν η δυαδικότητα αυτή πάψει να ισχύει.
Η ομάδα "Χίμαιρα" δεν εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις παράδοσης, διότι δεν υπάρχει στην επιφάνεια του πλανήτη τόσο ισχυρή θετική παράταξη που να είναι σε θέση να ασχοληθεί μαζί τους. Μόνον η Αντίσταση ασχολείται μαζί τους άμεσα.
Η παράταξη των Rockefeller έχει Δρακόντεια προέλευση και ποτέ δεν θα παραδοθούν, θα αντεπιτεθούν με προβοκάτσιες, μέχρι να εξουδετερωθούν από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο. Η Δρακονιανοί εξελίχθηκαν από πυκνή ύλη και τα περισσότερα μέλη της φυλής αυτής δεν έχουν επαρκή επαφή με το πνεύμα για να λυτρωθούν.
- Δεύτερον, τα μέλη της Cabal που θα παραδοθούν πρόθυμα θα περάσουν από μια ψυχολογική διαδικασία ώστε γίνουν μέρος των Δυνάμεων κου Φωτός και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν δίκαια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής θα πρέπει να αποκαλύψουν πλήρως το παρελθόν και τις ενέργειές τους και να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με το θυμό των ανθρώπων, αλλά δεν θα πρέπει να επιτραπεί να αντιμετωπίζονται βίαια και να τιμωρηθούν. Η μεγαλύτερη τιμωρία γι 'αυτούς θα είναι η συνείδησή τους, αφού ξυπνήσουν πλήρως και συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει. Θα περάσουν από μια ψυχολογική διαδικασία επούλωσης και θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους υπηρετώντας την ανθρωπότητα και το Φως.
- Τρίτον, η γενναιοδωρία στα μέλη της Cabal πιθανότατα θα αποδειχθεί αποτελεσματική, επειδή η άλλη πλευρά έχει δείξει ακόμη μεγαλύτερη γενναιοδωρία σε ορισμένους Μαχητές του Φωτός που συνέλαβαν στην επιφάνεια του πλανήτη. Αυτό αντανακλά μια μακραίωνη συνθήκη με την "Χίμαιρα" που λέει "δεν θα αγγίξουμε τους ηγέτες σας και δεν θα αγγίξετε τους δικούς μας ηγέτες."
Νίκη του Φωτός!

Nicos Kastanias + 2012portal

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα