Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Η απελπισμένη αγωνία θανάτου του Χαζαρικού θηρίου

B.Fulford
8 Αυγούστου, 2016
Μέρος του άρθρου:
…..Όταν ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford πήγε στην Τουρκία στις 31 Ιουλίου, οι Τούρκοι του είπαν με σαφήνεια, ότι άνθρωποι που λειτουργούν στο εσωτερικό των ΗΠΑ είναι πίσω από το μεγαλύτερο μέρος της τρομοκρατίας στον κόσμο. Οι Τούρκοι είπαν ότι θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον στρατό των ΗΠΑ, όταν κάτι θα γίνει γι αυτό. {σ.μ. οι Τούρκοι δεν ξέρουν από τρομοκρατία……. :-) }
Ο Dunford ανταποκρίθηκε με δημόσια έκκληση προς τον αμερικανικό στρατό την πρώτη Αυγούστου, να είναι απολιτικός και μη κομματικός, να τιμά τον όρκο του και να υπερασπίζεται το σύνταγμα.
Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι αυτό είναι κωδικός για το στρατό ώστε να κινηθεί για την απομάκρυνση Χίλαρι Κλίντον. Ο πρώην επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού Martin Dempsey έκανε μια παρόμοια έκκληση που δημοσιεύθηκε στην Washington Post στις 30 Ιουλίου.
Επιπλέον, οι πηγές λένε πως ο Ομπάμα κλήθηκε στο Υπουργείο Άμυνας στις 4 Αυγούστου, όπου του ειπώθηκε οτι ο στρατός των ΗΠΑ θα είναι αντίθετος όχι μόνο στο ISIS, αλλά και σε όλα τα "σκηνοθετημένα περιστατικά’’, τις όποιες προσπάθειες να δολοφονηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, τις απάτες στις ψηφοφορίες, τους φυλετικούς πολέμους, τις εξεγέρσεις για τα τρόφιμα καθώς και οποιεσδήποτε άλλες προσπάθειες για να ματαιωθούν οι προεδρικές εκλογές ή να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος.
Οι πηγές της CIA από την πλευρά τους, προειδοποιούν πως θα υπάρξει σύντομα μια προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί κάποιο είδος βαθμωτού όπλου για να σκοτωθούν χιλιάδες άνθρωποι στην Ατλάντα, και την Γεωργία κάποια στιγμή είτε τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο σε μια προσπάθεια να ματαιωθούν οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Η ματαίωση των εκλογών θα είναι ένα προοίμιο για έναν παγκόσμιο πόλεμο με στόχο την διατήρηση της Χαζαρικής εξουσίας……
…… Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αναταραχή, καθώς βλέπουμε την απελπισμένη αγωνία θανάτου του Χαζαρικού θηρίου. Αν αγωνιστούμε σκληρά και αδυσώπητα, μπορούμε να νικήσουμε επιτέλους αυτά τα τέρατα το συντομότερο αυτό το φθινόπωρο. Αν πάρει ο Donald Trump στην εξουσία στις ΗΠΑ θα είναι ένα τεράστιο κλειδί για τη νίκη. Η επικείμενη πτώση του Οίκου των Σαούντ θα είναι ένα άλλο. Ωστόσο, αποτρέποντας την έναρξη παγκοσμίου πολέμου από την Θάλασσα της Νότιας Κίνας και αλλού θα είναι εξίσου σημαντική.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα