Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αυτή τη συνταγή για σπιτικό μοχίτο δε θα τη βρείτε πουθενά!

mojito
Συνταγές για μοχίτο σίγουρα έχετε διαβάσει πολλές, όμως το «κλειδί» για το καλύτερο μοχίτο είναι ένα: Ο ποιοτικός δυόσμος! Και για να είμαστε 100% σίγουροι για το δυόσμο που χρησιμοποιούμε, ένας είναι ο τρόπος… να τον έχουμε καλλιεργήσει εμείς! Έτσι, χρειαζόμαστε το ίδιο το φυτό, αλλά και ένα ιδανικό «σπίτι» γι’αυτό, που να το προστατεύει και να βοηθά την ανάπτυξή του.
δυοσμος
Η αυτοποτιζόμενη γλάστρα CUBE Color της Lechuza είναι τέλεια για το δυόσμο σας (αλλά και δεκάδες άλλα φυτά), έρχεται σε διάφορα χρώματα για κάθε γούστο και σας απαλλάσει από το άγχος του ποτίσματος. Αρκεί να την «γεμίσετε» με νερό και το ειδικό σύστημά της εξασφαλίζει πως ο δυόσμος σας θα λαμβάνει την ιδανική ποσότητα νερού, κάθε μέρα! Αφού ο δυόσμος σας μεγάλωσει υγιής, το τέλειο μοχίτο είναι υπόθεση λεπτών!
• 10 φύλλα φρεσκοκομμένο δυόσμο από τη LECHUZA σας
• ½ lime κομμένο στα 4
• 2 κ.γ. ζάχαρη
• 1 κούπα παγάκια
• 50 ml λευκό ρούμι
• ½ κούπα club soda

lechuza cube color 14
Βάζουμε τα φύλλα δυόσμου και το ένα κομμάτι λάιμ σε ένα ποτήρι από χοντρό γυαλί. Με ένα γουδοχέρι πιέζουμε για να απελευθερώσουμε τα αρώματα τους. Προσθέτουμε τα δυο ακόμη λάιμ και τη ζάχαρη και πιέζουμε με το γουδοχέρι ώσπου να γίνουν σιρόπι. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο, ρίχνουμε το ρούμι και στη συνέχεια τη σόδα. Ανακατεύουμε και διακοσμούμε με μια φουντίτσα δυόσμο.
lechuza cube color 14 (2)
Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε φράουλες για ένα απίθανο, δροσερό strawberry mojito ή να φτιάξετε ένα πρωτότυπο… Greek μοχίτο, βάζοντας μαστίχα αντί για ρούμι! Απολαύστε 100% σπιτικό ρούμι και κεράστε τους φίλους σας!
Επισκεφθείτε το Lechuza Concept Store Cafe και δείτε από κοντά όλες τις αυτοποτιζόμενες γλάστρες της!

Κύρια φωτογραφία: Akis Petretzikis
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα