Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η «Πύλη Των Θεών" Στο Περού

 Stargate


Η λεγόμενη «Πύλη των Θεών"  ανακαλύφθηκε τυχαία, απο έναν τοπικό ξεναγό τον Jose Luis Delgado Mamani . Βρίσκεται στην ορεινή περιοχή τηςς Hayu Marca που βρίσκεται στο νότιο Περού και ο σκελετός της γιγαντιαίας αυτής δομής είναι σκαλισμένος σε ένα κομμάτι βράχου ύψους και πλάτους επτά μέτρων.. Σύμφωνα με ορισμένους μύθους των ιθαγενών της περιοχής λένε ότι αυτή η «πόρτα» ήταν μια Stargate -αστροπύλη η «πύλη προς τη γη των θεών».

Μιλούν πως στο μακρινό παρελθόν, σπουδαίοι ήρωες πέρασαν εκεί προς «στη γη των θεών», απολαμβάνοντας μια ευημερούσα και ένδοξη αθάνατη ζωή. 
Η μικρή πόρτα ήταν για τους θνητούς ανθρώπους, ενώ η μεγάλη ήταν για τους θεούς…



Ένας άλλος θρύλος λέει ότι κατά τη διάρκεια της ισπανικής κατάκτησης, ένας Ίνκα ιερέας που ονομαζόταν Amaru Muru, από το ναό των επτά ακτίνων έφυγε από το ναό του με ένα ιερό χρυσό δίσκο γνωστό και ως «το κλειδί για τους θεούς των επτά ακτίνων». Ο ιερέας κρύφτηκε στα βουνά της Hayu Μάρκα φοβούμενος ότι οι Ισπανοί κατακτητές μπορεί να πάρουν το κλειδί .
Αργότερα ο ιερέας επεστρεψε στη «Πύλη των Θεών" στο Hayu Marca, όπου έδειξε το κλειδί (δίσκο) σε ιερείς και σαμάνους της περιοχής. 
Μετά από ένα τελετουργικό, και τοποθετώντας τον δίσκο σε ειδική εγκοπή η πόρτα άνοιξε και ένα μπλε φωτός ξεπρόβαλε  από αυτό. 

Η «Πύλη των Θεών" στο Hayu Marca στο Περού
Οι αρχαιολόγοι έχουν παρατηρήσει ένα  κυκλικό βαθούλωμα στη δεξιά πλευρά τη μικρής πόρτας μεγέθους μικρής παλάμης  και έχουν υποθέσει ότι αυτό είναι το σημείο όπου  θα μπορούσε να τοποθετηθεί ενας μικρός δίσκος.
Μια αρχαία προφητεία λέει «η πόρτα, θα ανοίξει μια μέρα γιανα επιτρέψει την είσοδο των θεών, που  θα  επιστρέψουν με τα ηλιακά πλοία τους, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

 Σύμφωνα με μαρτυρίες, ορισμένα άτομα αγγίζοντας τα χέρια τους στη μικρή πόρτα, ένιωσαν μια αίσθηση ενέργειας να ρέει, καθώς και είχαν παράξενες εμπειρίες, όπως οράματα άστρων, στήλες φωτιάς και  ήχους  ασυνήθιστης μουσικής.

 Είναι πιθανό ότι μυστηριώδη μέρη όπως η "Πύλη των Θεών" στο Hayu Marca είναι μυστηριώδη μνημεία που υπερβαίνουν κατά πολύ «λογική» την κατανόησή μας;

Είναι πιθανό ότι όπως και πολλά άλλα μνημεία, κι αυτό είναι μέρος του παγκόσμιου δικτύου των αρχαίων τόπων, με  τεχνολογία που δεν είναι κατανοητή από τη σημερινή γενιά;


Η «Πύλη των Θεών" στο Hayu Marca μοιάζει με το Puerta Del Sol de Tiwanaku (Tiahuanaco) και πέντε άλλους αρχαιολογικούς χώρους στην περιοχή.


 Μυστηριωδώς, αν σχεδιάσετε ευθείες γραμμές μεταξύ της Πύλης των Θεών "στο Hayu Marca, το Puerta del Sol de Tiwanaku και άλλους αρχαιολογικούς χώρους, θα έχουμε ένα περίεργο σταυρό που ενώνει στο κέντρο του οροπεδίου της λίμνης Τιτικάκα, ένα από τα πιο ιερά μέρη στην περιοχή.

Gate of the Sun at Tiahuanaco


Ένα ενδιαφέρον έγγραφο που αποχαρακτηρίστηκε από το FBI πριν από  καιρό δηλώνει ότι όντα από άλλες διαστάσεις επισκέφθηκε τη Γη.Το  έγγραφο μπορείτε να δείτε  σε  σύνδεση από το site του FBI: http://vault.fbi.gov/UFO/

Σύμφωνα με τις εκθέσεις και έγγραφα που έχουν«αποχαρακτηριστεί», έχουμε επισκέψεις από εξωγήινα είδη,και ορισμένα από αυτά, δεν είναι μόνο από άλλους πλανήτες, αλλά και από άλλες διαστάσεις. Μερικά από αυτά τα όντα προέρχονται από ένα αιθέριο πεδίο που συνυπάρχει με το φυσικό μας σύμπαν.

Είναι πιθανό ότι αυτά τα όντα μέσω Stargates όπως αυτή στο Hayu Marca να ταξιδεύουν στις διαστάσεις; 

Αν η πύλη Hayu Marca είναι στην πραγματικότητα μια αρχαία Stargate, είναι πιθανό ότι και άλλες υπάρχουν αλλού στον πλανήτη; Και αν ναι ... πού θα οδηγήσει;



Και τι θα γίνει αν, όλα αυτά είναι κάτι περισσότερο από μια θεωρία, μια θεωρία που έχουμε αποτύχει να καταλάβουμε, λόγω του σκεπτικισμού μας προς αυτά τα θέματα;


πηγή:®1Greek
Επιμέλεια +ενας ελληνας
με αναφορές από :
crystalinks.com
labyrinthina.com
ancient-code.
thelivingmoon.com

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα