Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Γιγαντιαία ρωγμή συνεχίζει να διευρύνεται στην πόλη Logan της κεντρικής Πενσυλβάνια!

Πριν από λιγες εβδομαδες, αυτη η γιγαντιαια ρωγμη φαινόταν να ειναι περιπου 30 εκ. Στις 28 Απριλίου 2016, διευρυνθηκε σε περιπου 3 μετρα πλατος και περιπου 4,5 μετρα σε βαθος. Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Η ρωγμη συνεχιζει να αυξανεται κατά 5 εκ. την ανα ημερα στην επιφανεια. Μετακινειται το βουνο ή η ρωγμη στην πραγματικοτητα συνδεεται με μετακινησεις της πλακας κατω απο την επιφανεια;



γιγαντιαία ρωγμή Logan δήμος Πενσυλβάνια, γιγαντιαία ρωγμή Logan δήμος Πενσυλβάνια δύναται 2016, γιγαντιαία ρωγμή Logan δήμος Πενσυλβάνια βίντεο, slide λόφο Logan δήμος ετησίως, μεγάλη ρωγμή Logan δήμος δύναται 2016 βίντεο
Μια μεγάλη ρωγμή έχει σχηματιστεί μέσα στο έδαφος, σε μια ευρεία περιοχή στην Logan Township της Κομητείας Blair County στην Κεντρική Πενσυλβάνια.

Μεγαλώνει καθημερινά στην πλαγιά ενός λόφου πίσω από μερικά καταστήματα και οι υπεύθυνοι υπάλληλοι δεν έχουν ενδείξεις πως το έδαφος άρχισε να μετακινείται.
Ο λόφος είναι φτιαγμένος από πηλό που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να μετατοπιστεί ή ακόμη και να καταρρεύσει με την βροχή.
Στα σχόλια του βίντεο, κάποιος εξηγεί: « . Μεγάλωσα σε αυτήν την πόλη και η ρωγμή που συμβαίνει στο βουνό που σκάφτηκε για ένα εμπορικό συγκρότημα δεν νομίζω ότι μπορεί να σχετίζεται με σεισμό αυτή τη φορά. "
"Νομίζω ότι σχετίζεται περισσότερο με ολίσθηση του βουνού και θα καταρρεύσει τελικά πάνω στα καταστήματα."
Λοιπόν απομακρυνθείτε από εκεί!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα