Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Αυτό είναι το "Ποντιακό" τραγούδι της Eurovision...Είμαστε το σιδηρούν γένος που θα αφανισθεί δια να γεννηθεί νέον στην θέση αυτού.

Αυτό είναι το "Ποντιακό" τραγούδι της Eurovision (Video)

Η Eurovision είναι μια παρέλαση γελοίων, που δεν διαφέρει και πολύ από τα gay parades, ανά τον κόσμο. Σε μια δύσκολη για την Ελλάδα εποχή, εμείς στέλνουμε άνευ λόγου και αιτίας, την συμμετοχή μας.
Σαφώς συμμετέχουμε πάντα, σε ότι υποδεέστερο μας έχει εισαχθεί από την Ευρώπη και αφού μιμηθούμε ως πιθήκια τα άλλα πιθήκια της Ευρωζώνης, γελοιοποιούμαστε και γελάμε με τα χάλια μας.
Η χώρα αυτή, που ουδέποτε θα δει τον λαό της να διεκδικεί να γυρίσει στις ρίζες της και σε όλα εκείνα που κάποτε της έδιναν ήθος, ποιότητα, ομορφιά, προήγαγαν πολιτισμό ώστε να τον πάρουμε από το σημείο που ήταν και να τον αναπτύξουμε περισσότερο, διότι όσο πιο κάτω πάει η Ελλάδα, τόσο καλά θα αισθάνονται οι εντός της Ελλάδος πουλημένοι και οι εκτός της Ελλάδος, αιώνιοι εχθροί της. Όσο περισότερο αποχαυνώνεται το έθνος και σπάει πλέον από το να είναι έθνος και φυλή, όσο τα ποδόσφαιρα και οι ομάδες, τα κόματα, το χρήμα, η κακή διατροφή, μια παιδεία καθημαγμένη διατηρούνται ως είναι, η Ελλάδα θα παραμένει η διασκεδαστική πόρνη της Ευρώπης, ο γελωτοποιός της τελευταίας.
Στο θέμα μας, αποφασίσαμε να στείλουμε ένα τραγούδι, το οποίο θα εμρηνευθεί και στη Ποντιακή διάλεκτο (πολύ όμορφα και καλά μέχρι εδώ.), εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι η χρήση της αγγλικής γλώσσης που θα έπρεπε να αρνούμεθα από την αρχή ως λαός να τραγουδήσουμε σε μια γλώσσα που δεν είναι δική μας, είναι ελληνική η παρουσία μας ή είναι μπασταρδεμένη όπως η Εθνική Ελλάδος που φέρει κάποιον Αντετονκούμπο και πολλούς πολλούς άλλους που χρησιμοποιήθηκαν, για να κερδοφορήσουν μερικοί και να αποχαυνωθούν ως συνήθως συμβαίνει, όλοι υπόλοιποι.
Τι σχέση, έχουμε με την ραπ μουσική, δεν έχουμε δική μας μουσική ή ξεχάσαμε μάλλον ότι από εμάς παρήχθηκε η μουσική και φτάσαμε στο πικ της μουσικής τελειότητας που είπαμε να χρησιμοποιησούμε και μουσική ξενόφερτη.
Η συμμετοχή τελικά δίνει μερικώς μια απάντηση στον εβραικών συμφερόντων υπουργό κύριο Φίλη περι μη γενοκτονίας των Ποντίων, όχι θα σας απαντούσα. Διότι την ιστορία σου και την ύπαρξη σου ως έθνος,την γλώσσα σου και τον πολιτισμό σου, δεν τα διεκδικείς μέσα από Ευρωπαικά τσιφτετέλια.
Δεύτερον, δεν θα αποδείξουμε στον κύριο Φίλη, σε έναν 50 άρη Δημοσιόγραφο της Αυγής, αριστεροτραφή, που τον κάνανε και μας τον πασάρανε και εμείς τον ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ υπουργό παιδείας, αν έγινε η γενοκτονία των Ποντίων. Η συμμετοχή μας, γελοιοποιοιεί το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, στο οποίο ως κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας έπρεπε να το έχουμε διεκδικήσει με σοβαρές αντιδράσεις όταν αμφισβήτηθηκε και την αποπομπή του ηλιθίου και αγραμμάτου που ακούει στο όνομα Φίλης, από την θέση του Ελληνα υπουργού παιδείας, μαζί με αυτον και όλη την κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί τον ελληνικό λαό, όπως και κάθε κυβέρνηση που μέχρι τώρα τοποθετήθηκε, από την Ευρωζώνη.
Τρίτον, η αλήθεια είναι ότι δεν παράγουμε μουσική πλέον, αναπαράγουμε τα ιδια και τα ίδια, αντιγράφουμε και μιμούμαστε, κλέβουμε και πατάμε ένα κουμπί, το οποίο έφτασε να το διεκδικούμε με την λέξη ''παίζω'', τι πάιζεις πατάς ένα κουμπί και βάζεις το κασετοφωνάκι να δουλεύει, όσο για τους νέους που λένε ότι ακούνε, τι ακούνε....αφήνετε να τρέχει η μουσική και δεν ακούτε τίποτα....τα ραδιόφωνα παίζουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, στο ιδιο γελοίο μοτίβο ....''Μου κανες....σου κανα....Εγώ...εσύ...σε απάτησα...και τώρα σαφώς που διαμορφώσαμε μια νεολαία που έχει πάρει ντοκτορά στην βωμολοχία....εισάγαμε και λέξεις όπως μαλάκα, άπιστη, απατημένη, κώλυμα κ.λπ. σαν καλή ώρα και αυτά που τραγούδαγε και ο νεαρός τραγουδοποιός που έχασε την ζωή του πρόσφατα.
Είμαστε το σιδηρούν γένος που θα αφανισθεί δια να γεννηθεί νέον στην θέση αυτού.

Αυτό είναι το "Ποντιακό" τραγούδι της Eurovision (Βίντεο)

Kuvahaun tulos haulle Αυτό είναι το "Ποντιακό" τραγούδι της Eurovision (Video)


Αυτό είναι το τραγούδι με το οποίο το 6μελές συγκρότημα Argo θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Εricsson Globe Arena, ένα τραγούδι σε στίχο ελληνικό, αγγλικό και –για πρώτη φορά- στην Ποντιακή διάλεκτο, καθώς τα περισσότερα μέλη της ομάδας έχουν Ποντιακή καταγωγή.

Ο Kωνσταντίνος Τοπούζης παίζει επί σκηνής ποντιακή λύρα, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί και το 2005, στην ελληνική συμμετοχή που χάρισε την πρωτιά στη Eurovision («Μy number one» με την Έλενα Παπαρίζου). Επίσης, ο Αλέκος Παπαδόπουλος παίζει επί σκηνής το νταούλι.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα