Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

6 λόγοι για να ξυπνάτε στις 6 το πρωί

Ακούγεται δύσκολο αλλά υπάρχουν 6 πολύ σημαντικοί λόγοι για να το κάνετε.

Το πολύ πρωινό ξύπνημα είναι μια συνήθεια που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Υπάρχουν 6 λόγοι που θα σας δώσουν το κίνητρο να αλλάξετε τις συνήθειες του ύπνου σας.
Θα έχετε περισσότερο χρόνο να ανακαλύψετε τον εαυτό σας
Πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να πετύχουν τους στόχους τους λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστούμε από τους στόχους μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όπως είναι γνωστό, ο εγκέφαλός μας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της ημέρας μας. Χρησιμοποιήστε το χρόνο που θα κερδίσετε για να θέσετε τη ζωή σας υπό έλεγχο και μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να κυριαρχούν.

Θα έχετε περισσότερο χρόνο να προγραμματίσετε την ημέρα σας
Όσοι ξυπνούν νωρίς έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τη μέρα τους πριν ξεκινήσουν γα τη δουλειά. Όσο νωρίτερα έχετε έτοιμο το πλάνο της μέρας σας, τόσο πιο αποτελεσματικά και παραγωγικά θα αξιοποιήσετε το χρόνο σας. Το να κάνετε τον προγραμματισμό σας το απόγευμα της προηγούμενης μέρας είναι αντιπαραγωγικό, καθώς εκείνη την ώρα ο εγκέφαλός σας έχει ήδη κουραστεί.

Το πρωί είναι η καλύτερη ώρα για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.
Ποιος είπε ότι πρέπει να φύγετε τρέχοντας για το γραφείο αμέσως μόλις ξυπνήσετε; Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο για την οικογένειά τους, για να διασκεδάσουν ή για να πάνε στο γυμναστήριο. Εάν ξυπνήσετε στις 6, θα έχετε δύο ώρες στη διάθεσή σας για να πάτε στο γυμναστήριο πριν ξεκινήσετε για τη δουλειά. Όταν κάνετε την πρωινή σας γυμναστική, το σώμα σας κατακλύζεται με ενδορφίνες. Πρόκειται για ορμόνες που μας δίνουν την αίσθηση της χαράς και της ευφορίας. Οι ενδορφίνες που θα πάρετε από αυτή τη δραστηριότητα θα σας δώσουν ενέργεια και καλή διάθεση για όλη την υπόλοιπη μέρα.


Θα αρχίσετε να τρώτε πρωινό
Έχουμε ακούσει εκατοντάδες φορές ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ξυπνώντας νωρίς, δεν θα το χάσετε ποτέ. Η συνήθεια του πρωινού γεύματος έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στην υγεία μας. Δίνει ενέργεια στο σώμα μας για να λειτουργήσει σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι πετυχημένοι άνθρωποι ξυπνούν νωρίς
Σύμφωνα με άρθρο του New York Magazine, ο ιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, ξεκινά την ημέρα του στις 5:30 το πρωί. Ο Dorsey αξιοποιεί το χρόνο του πριν ξεκινήσει για τη δουλειά κάνοντας διαλογισμό και τρέχοντας 10 χιλιόμετρα. Ο Tim Cook, CEO της Apple, ξεκινά να απαντά στα e-mails των συνεργατών του στις 4:30 το πρωί. Ο Richard Branson, ιδρυτής της Virgin Group, δηλώνει επίσης οπαδός του πολύ πρωινού ξυπνήματος, καθώς ξυπνά στις 5:45 και ξεκινά κατευθείαν να δουλεύει. Ξεκινά με δουλειά μπροστά στον υπολογιστή του και στη συνέχεια τρώει πρωινό.

Θα είστε ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους
Η συνήθεια του πρωινού ξυπνήματος μπορεί να μας κάνει πιο δημιουργικούς. Επιπλέον, ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας, καθώς ξεκινάμε να δουλεύουμε όταν οι ανταγωνιστές μας ακόμη κοιμούνται. Μία συνήθεια που μπορεί να σας βοηθήσει είναι να διευθετείτε όλα τα δύσκολα και δυσάρεστα ζητήματα πριν από τις 8:00 το πρωί. Έτσι θα αισθάνεστε καλύτερα για όλη την υπόλοιπη μέρα, καθώς θα μειωθούν τα επίπεδα του άγχους σας.

Τέλος. σκεφτείτε το εξής: Ξυπνώντας 2,5 ώρες νωρίτερα, κερδίζετε 150 επιπλέον λεπτά κάθε μέρα, που σημαίνει 17,5 ώρες την εβδομάδα, και 840 ώρες το χρόνο! Η επιλογή είναι στο χέρι σας!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα