Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Πίνετε αυτό το θαυματουργό ιαπωνικό τσάι καθημερινά για να κάψετε λίπος 4 φορές πιο γρήγορα, να καταπολεμήσετε τον καρκίνο και να εκτοξεύσετε την ενέργειά σας!

Το τσάι Matcha θεωρείται ότι είναι η ισχυρότερη σκόνη πράσινου τσαγιού. Προέρχεται από την Ιαπωνία, και οι άνθρωποι στην Άπω Ανατολή το χρησιμοποιούν για χιλιάδες χρόνια.
Αυτό το καταπληκτικό τσάι που γίνεται από τριμμένα νεαρά φύλλα του Camellia sinensis ( είδος αειθαλή θάμνου ή μικρό δέντρο του οποίου τα φύλλα και τα μπουμπούκια των φύλλων του χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τσαγιού). Η λεπτή σκόνη αποθηκεύεται σε ασφαλές δοχείο μακριά από  οξυγόνο και φως, προκειμένου να διατηρηθεί το εκπληκτικό χρώμα και η υψηλή περιεκτικότητα της σε αντιοξειδωτικές ουσίες.
επήρεια αυτό-θαύμα-ιαπωνικού τσαγιού καθημερινά-για-εγγραφή-λιπαρά-4x-ταχύτερα-ουρανός-πύραυλος-ενέργειας-έτσι-πολύ-περισσότερο
Ένα μόνο φλιτζάνι του τσαγιού Matcha παρέχει ένα ευρύ φάσμα ωφελειών για την υγεία.
1. Ενισχύει τον μεταβολισμό
Αυξάνει τον μεταβολισμό, και έτσι βοηθά στο χάσιμο κιλών. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που πίνουν αυτό το τσάι σε καθημερινή βάση  στην πραγματικότητα χάνουν βάρος κατά 25% ταχύτερα από ό, τι οι άνθρωποι που δεν το πίνουν. Δεν έχει παρενέργειες, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για την αρτηριακή σας πίεση ή τον καρδιακό ρυθμό.

2.  Πολεμάει τον καρκίνο  
Είναι γεμάτο με επιγαλλοκατεχίνη (EGCG) , η οποία θεωρείται ότι είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η EGCG παρέχει ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες, και πολεμά, επίσης, τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό το ιαπωνικό τσάι περιέχει περίπου εκατό φορές περισσότερους φυσικούς "στρατιώτες" από ό, τι  οποιοδήποτε άλλο εμπορικό τσάι που πωλείται στην αγορά.
3. Παρέχει μια άμεση φυσική ώθηση
Όπως κάθε πράσινο τσάι, περιέχει επίσης καφεΐνη. Ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι θα διατηρήσει την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα για ώρες. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η καφεΐνη που παρέχει αυτό το αποτέλεσμα. Το matcha τσάι περιέχει έναν ισχυρό συνδυασμό διαφόρων ενώσεων.
4. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση
Προσφέρει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών ουσιών. Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις δερματικές παθήσεις.
5. Θεραπεία Αποτοξίνωσης
Αυτή το αρχαίο τσάι περιέχει χλωροφύλλη που αποτοξινώνει τον οργανισμό σας και ξεπλένει τα βλαβερά απόβλητα και βαρέα μέταλλα.
Το τσάι Matcha έχει καταπληκτική γεύση, και δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην το δοκιμάσετε! Οι ειδικοί προτείνουν να πίνετε ένα ή δύο φλυτζάνια  ανά ημέρα - το πρωί και το απόγευμα.
Για μια υγιέστερη ζωή!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα