Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Μυστηριώδης γαλακτώδης ουσία καλύπτει τμήματα της Ουάσιγκτον και του Όρεγκον



Η αμερικανική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο Σποκέιν, της Ουάσιγκτον, είπε ότι άρχισε πρόσφατα να παίρνει αναφορές για μια γαλακτώδη ουσία που καλύπτει τα αυτοκίνητα και τα σπίτια.

Οι κάτοικοι της περιοχής πήραν φωτογραφίες με το θαμπό νερό και τη βρώμικη βροχή.
«Ενώ πολλοί έχουν κάνει διάφορες σκέψεις σχετικά με την προέλευση του υπολείμματος, η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δεν ξέρουμε από πού προήλθε!
Συνεχίζουμε να διερευνούμε και θα έχουν έρθουμε σε επαφή με άλλα γραφεία για βοήθεια σχετικά με τις ατμοσφαιρικές ροές από τις τελευταίες ημέρες », είπε η μετεωρολογική υπηρεσία σε μια δημοσίευση για το Facebook, όπου πολλοί σχολιάζουν… chemtrails!
Οι μετεωρολόγοι, που πάντα καλούνται να καλύψουν το έγκλημα και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (βαρέα ένσημα πρέπει να τους κολλήσουν γι’ αυτή την προσπάθεια) ψάχνουν να βρουν σε ποια γωνιά του πλανήτη εξερράγη κάποιο ηφαίστειο ή έπιασε κάποια φωτιά.
Πάντως ο κόσμος έχει αρχίσει να προβληματίζεται με όλα αυτά που βλέπει τελευταία, οι Ρώσοι με το πορτοκαλί τους χιόνι και οι Έλληνες με τη μονιμοποίηση της Αφρικανικής σκόνης (αυτή δεν την πιάνουν τα μνημόνια για περικοπές μονιμότητας;)  και καλά θα κάνει, να προβληματιστεί, γιατί όπου να ‘ναι θα επιχειρήσουν να περάσουν απαράδεκτες πρακτικές γεωμηχανικής στο όνομα της κλιματικής αλλαγής. Μια από αυτές οι ήδη υπάρχοντες χημικοί αεροψεκασμοί που μόνο για το κλίμα δεν γίνονται.
Γι’ αυτό και δεν πρέπει να περάσει στη συνείδηση ότι υπάρχει “ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή”, αλλά “τερατογενής εγ-κλιματική αλλαγή”, με ψεκασμούς και ραδιοκύματα…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα