Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;


Στον Λίβανο, όπου υπάρχουν και μουσουλμάνοι, σύμφωνα με έρευνα ούτε το μισό τα εκατό τάσσεται υπέρ του «ισλαμικού κράτους» των τζιχαντιστών. Στη Σενεγάλη το ποσοστό των συμπαθούντων τους τρομοκράτες στο όνομα του Μωάμεθ και ενάντια στη Δύση μετρήθηκε στο 29%. Καλή γνώμη για τους τζιχαντιστές έχει το 28% στη Μπουρκίνα Φάσο και το 25% στη Μαλαισία.
Στην Ελλάδα πόσοι είναι οι φιλοτζιχαντιστές; Και είναι τόσοι όσοι μπορούν να αποτελέσουν μετρήσιμο ποσοστό; Στην Τουρκία το ποσοστό φθάνει το 19%, στην Ινδονησία το 18% και στα παλαιστινιακά εδάφη το 10%. Μεγάλα ποσοστά. Που δεν τα αγνοείς αν θες αν πλησιάσεις το φαινόμενο των τζιχαντιστών, ατόμων που με τη δράση τους σε πάνε πίσω αρκετούς αιώνες.

Τα ποσοστά των φιλοτζιχαντιστών πέφτουν στην Ιορδανία, στο 4% και στο Ισραήλ, στο 2%. Λησμόνησα να αναφέρω σε ποια χώρα κυριαρχεί κλίμα φιλίας και συμπάθειας για τους πολεμιστές του Αλλάχ. Είναι το Πακιστάν, όπου 62% του πληθυσμού είναι υπέρ των τζιχαντιστών.
Ξεχνάμε το ερώτημα ποιο είναι το ποσοστό στην Ελλάδα. Τι σημασία έχει, όταν οι Πακιστανοί είναι τόσοι πολλοί στην πατρίδα μας. Χαίρετε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα