Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Independent U.S. Presidential candidate Andrew D. Basiago

Ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2016 σε ραδιοφωνική εκπομπή ενημέρωσε εκατομμύρια Αμερικανούς ψηφοφόρους:
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!
Ο Andrew D. Basiago, δικηγόρος και πρώην εξερευνητής - χρονοταξιδιώτης του μυστικού προγράμματος Project Pegasus, με δείκτη νοημοσύνης 168, επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση κατέχει την τεχνολογία ταξιδιών στον χρόνο και τον έχει προσδιορίσει σαν μελλοντικό Πρόεδρο των ΗΠΑ!
Με την ίδια τεχνολογία διακήρυξε ο Basiago, προσδιορίστηκαν σαν μελλοντικοί Πρόεδροι των ΗΠΑ οι Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος και ο Μπάρακ Ομπάμα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την μοίρα τους(!) - και ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Coast to Coast AM, το βράδυ του Σαββάτου 19/12/2015.

Ο Basiago δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως οι συντάκτες του Συντάγματος των ΗΠΑ δεν είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο ότι η τεχνολογία της στρέβλωσης του χωροχρόνου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μια μέρα για να γνωρίζουν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα των εκλογών και κατά συνέπεια την ανατροπή της δημοκρατικής διαδικασίας. Ο Αμερικανικός λαός ανέφερε, έχει το δικαίωμα να γνωρίζει την επίδραση των μυστικών ταξιδιών στο χρόνο στις προεδρικές εκλογές, και αυτός είναι ο λόγος που τα λέει έξω από τα δόντια, έστω κι' αν ακόμη αυτό του κοστίσει στην εκλογική μάχη..




Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα