Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!

Και τι δεν έχουμε αναρτήσει για τον πλανήτη Άρη, αλλά αυτό το οποίο αναρτώ  σήμερα έχει πραγματικό ενδιαφέρον διότι το φωτογράφησε το Ρόβερ της Nasa και οι επιστήμονες λένε ότι δεν είναι κάτι το αξιέπαινο ως δείγμα κάποιου πολιτισμού που να υπήρχε εκεί!! Οι φωτογραφίες όμως δείχνουν άλλα…ας φανταστούμε βέβαια πόσες εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ή και εκατομμύρια βρίσκονται εκεί και τι διάβρωση έχουν υποστεί από τον άγριο καιρό του πλανήτη αυτού!!
ieroglyfika ari 1
Από την ανακάλυψή του ( του Άρη ) το 1659 οι άνθρωποι αναρωτιόντουσαν αν υπήρχε  ζωή εκεί ή κατοικούσε κάποτε κάποιος πολιτισμός, στον κόκκινο πλανήτη!! Οι ερευνητές έχουν δώσει πληθώρα  εικόνων που λαμβάνονται από το διαστημικό Ρόβερ της NASA στον Άρη όπου ψάχνει για κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο κόκκινος πλανήτης είναι, ή ήταν,  κατοικήσιμος από νοήμονα όντα.
Οι πιο πρόσφατες εικόνες  είναι αυτές όπου στις πέτρες φαίνεται να έχουν αρχαία χαρακτικά αιγυπτιακά ιερογλυφικά!!

ieroglyfika ari 2
Οι εικόνες έρχονται από κοντά στο πρόσωπο στον Άρη που μας λένε πλέον ότι δεν είναι πρόσωπο και είχε κάνει λάθος ο τότε δορυφόρος, οι εικόνες φαίνεται να δείχνουν ανθρωποειδή στοιχεία λαξευμένα!! Αν και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι μόνο παρειδωλία, το οποίο είναι το είδος της ψευδαίσθησης ή παρεξήγηση που περιλαμβάνει αόριστα  ή σκοτεινά ερεθίσματα να γίνεται αντιληπτό ως κάτι σαφή και ευδιάκριτο!!
Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή τι ακριβώς βέβαια είναι!! Θα μπορούσε ένας εξωγήινος πολιτισμός να έχει ακμάσει στον Άρη στο παρελθόν!! Ίσως είναι ο βράχος αυτός ο φερόμενος ως αποδείξεις!;! Όχι με τη συμβατική έννοια, όχι!! Αλλά είναι αρκετά συναρπαστικό στοιχείο στην όλη εξέλιξη αυτής της έρευνας στον κόκκινο πλανήτη!!
ieroglyfika ari 3
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα